![]() |
наразі дякую ! завтра все поміняю і відпишуся
|
joker2706,Можете викласти в принципі, але що воно для всіх нас дасть ???
Ви так і не відповіли на моє питання: Що таке нормальна якість по Вашому ??? По якому ресіверу (марка) проводилось налаштування ??? |
Цитата:
пишу все по пам"яті. |
карта skystar usb box. Довжина кабелю була ~6 метрів. Якість 83, сила 50. Кабель sprint 690, новий, не різаний.
а підключив до ТВ по іншому кабелю, і сталося вище сказане |
joker2706,
Цитата:
Цитата:
Р.S. У комптерних ДВБ карт, у порівнні зі "звичайними" ресіверами трохи занижена чутливість, тому для успішного прийому слабких і далеких бортів потрібно антену більшого діаметру. На 75Е я б ставив відразу 1.2 м. |
просто ноут поставив коло себе, бо не було кому допомогти. Пробував більш точніше тюнером (ортон х80), нічого не вийшло. Я любитель і купувати прибори думаю не варто. Що тоді робити ?
Що скажете на рахунок сатфіндера стрілкового ? можна користуватися ним ? а спрінт, це так на кабелі пише |
Цитата:
|
Цитата:
дозволить хомут фіксації і появиться можливість опустити ще трохи антену. Якість (сигнал\шум) досягається максимума поворотом конвертора градусів на 30-40 від вертикалі на захід,ти це знаєш? |
Цитата:
можна детальніше що куди крутити ? |
joker2706,
Якщо приняти що кабель від конвертора звисає строго вертикально то крутити треба конвертор (головку) від вертикалі за часовою стрілкою (якщо стоятиперед антеною) десь на 30-40 градусів для отримання максимума сигналу якості. З супутника вектори горизонтальної і вертикальної поляризацій приходять до нас під цим кутом а не строго горизонтально і вертикально. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:01. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010