![]() |
andruk
CAID - 2600 TPFreg - частота ТР , Type - не знаю, щось я в жлобоподібних такого не зусрічав Sevice ID - SID каналу Брати все можна в цій темі, декілька постів вище (пост #2198) викладено Channel list by gotsanyuk (v12.03.20).zip |
Type - тип BISS-ключа: 8-ми або 16-тибітний.
|
1 питання,но дуже важливе
Всім привіт.на форумі я недавно.Купив собі Amiko SHD-8900 Alien і зразу виникло пару питань.
1.Є: ADSL інтернет ого. модем D-Link DSL-2500U. компютер з 1 мережевою картою. Питання як в ту схему запхати Amiko Alien так щоб в нього був інтернет) |
westua,Через роутер або додатковий мережевий свіч ... У варіанті зі свічем модем обовязково має бути в режимі роутера.
|
Дякую Slavon.А схема буде виглядати приблизно так:
провід інтернету-->модем-->світч-->від свіча окремо на компютер і на Аміко? і ще в рижимі роутера то на модемі має світитись лампочка LAN? |
Цитата:
|
на робочому є ярлик ADSL.нажимаєм-берем підключити-аж тоді появляється інтернет
|
westua,Модем в режимі бріджа (моста) треба піднімати на ньому роутер або купляти замість свіча додатковий роутер і вже на ньому налаштовувати РРоЕ зєднання (піднімати роутер) ... Якщо роутер планується брати без Вай-Фай то його ціна не дуже буде відрізнятися від ціни на мережевий свіч, зате працювати ця схема буде краще...
|
Дякую ще раз.Попробую підняти роутер.
|
westua, Так Тобі все одно свіч треба, може замість свіча краще взяти роутер ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010