Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   TIGER HD (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Tiger Z460 (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=5048)

slavon 16.08.2013 18:32

robot,
Цитата:

ПО змінив список каналів залив і все.
Друже Ти не повіриш але в 99% відсотків випадків з Е2 те саме, ба навіть краще - там і ПЗ міняти не треба , нову версію ЕМУ при потребі підкинув і все... Не така Е2 страшна як її малюють. У 2011 році я поставив близько 30 Фуланів (на наше містечко з 4 тис населення це дуже багато) - в 90% була Е2 і нічого до цих пір працює...
Просто ціна на це "чудо китайської техніки" трохи завищена...

arki 16.08.2013 21:31

Цитата:

Допис від robot (Допис 88919)
ПО змінив список каналів залив і все.

Вірно. Я лінуксових і даром не хочу... slavon Ви наприклад доволі часто іх прославляете і мотивуєте тим що вони "всемогутні" у відношенні шарика, скажіть будьласка що змінилося з "часів опенбоксів", скільки разів приплюснуті міняли іденти- вони й зараз працюють, ті ж самі жлобики теж працюють і будуть працювати... Це просто дискусія прихильників як лінуксових так і софтових хд ресиверів:o
Бо ж як відомо "кожна жаба своє болото хвалить", так і ми хвалимо те що маємо...

P/S От якби Ваш лінуксовий мив посуд та ще й білизну прав, от тоді б я сказавби що він дійсно кращий...:o

sat-prof 16.08.2013 21:42

arki, ні Ви не праві!

Я був такої самої думки, поки не купив Openbox 7200 (E1),Катю 910 а тепер вже Opticum 9500
З допомогою (slavon end svidrak)
Що цікавого на опенах:? Чим вас страшить Е2?
Поки працюють а що буде за років 2 ?

Не думаю що хтось буде писати софт на такі реси як Тігери,Аріви,Атласи,Глобіки....
!

arki 16.08.2013 21:48

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 88952)
Поки працюють а що буде за років 2 ?

!

за років 2 буде безліч нових моделей а ці Вам надоїдять і Ви придбаєте інші

sat-prof 16.08.2013 21:52

arki, поставлю інший скін меню і не надоїсть....
А ви маєте безліч меню на своїх приймачах?
Я наприклад собі біля назви каналу (на дисплеї тюнера) поставив годинник зручно!:)

далеко йти не потрібно!
Я бачив, як працювала шара по ком порті і по лан на звичайному софті 9500 і зараз на Е2
(небо і земля!);)
Я для шарінгу ставлю діри виводжу ком порт і до пена х800!

arki 17.08.2013 09:16

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 88955)
arki, поставлю інший скін меню і не надоїсть....
А ви маєте безліч меню на своїх приймачах?
Я наприклад собі біля назви каналу (на дисплеї тюнера) поставив годинник зручно!:)

далеко йти не потрібно!
Я бачив, як працювала шара по ком порті і по лан на звичайному софті 9500 і зараз на Е2
(небо і земля!);)
Я для шарінгу ставлю діри виводжу ком порт і до пена х800!

приймачі не для меню а для парегляду тб каналів, мені байдуже яке там меню, аби на доступній мові, головне тб картинка а не меню...
Ви зробили на ньому халявний трико???
Опен+дір а далі 3г модем???

slavon 17.08.2013 09:23

arki,А до чого тут жопен ??? Мова йде про лінуксові в т.ч. з Е2... Так ось ЕМУ на 3К працює без проблем як мінімум на трьох ЕМУ - mcas, oscam та wicardd...

sat-prof 17.08.2013 10:48

arki, далі ADSL

Zhora15 17.08.2013 11:23

arki, slavon, sat-prof,
Що тут спорити,лінукс є лінукс(хоча я не люблю Е2,надаю перевагу фортісам і спаркам),але не всім чайникам він по плечу... Мушу підтримати Аркі ,простому користувачу цілком достатньо софтового реса... Правда Аркі про яку картинку ти на цих ресах говориш,мені важко в"їхати,SD= сплошне болото!!!!

D-Misha 17.08.2013 11:50

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 88997)
простому користувачу цілком достатньо софтового реса...

Ви праві, тому я стримуюсь купувати такі тюнера, з різними наворотами. Хотя, з часом розібрався би,благо, що є сайти і люди, що розбираються. Це не песикам хвости крутити....

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:16.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010