![]() |
robot,
Цитата:
Просто ціна на це "чудо китайської техніки" трохи завищена... |
Цитата:
Бо ж як відомо "кожна жаба своє болото хвалить", так і ми хвалимо те що маємо... P/S От якби Ваш лінуксовий мив посуд та ще й білизну прав, от тоді б я сказавби що він дійсно кращий...:o |
arki, ні Ви не праві!
Я був такої самої думки, поки не купив Openbox 7200 (E1),Катю 910 а тепер вже Opticum 9500 З допомогою (slavon end svidrak) Що цікавого на опенах:? Чим вас страшить Е2? Поки працюють а що буде за років 2 ? Не думаю що хтось буде писати софт на такі реси як Тігери,Аріви,Атласи,Глобіки.... ! |
Цитата:
|
arki, поставлю інший скін меню і не надоїсть....
А ви маєте безліч меню на своїх приймачах? Я наприклад собі біля назви каналу (на дисплеї тюнера) поставив годинник зручно!:) далеко йти не потрібно! Я бачив, як працювала шара по ком порті і по лан на звичайному софті 9500 і зараз на Е2 (небо і земля!);) Я для шарінгу ставлю діри виводжу ком порт і до пена х800! |
Цитата:
Ви зробили на ньому халявний трико??? Опен+дір а далі 3г модем??? |
arki,А до чого тут жопен ??? Мова йде про лінуксові в т.ч. з Е2... Так ось ЕМУ на 3К працює без проблем як мінімум на трьох ЕМУ - mcas, oscam та wicardd...
|
arki, далі ADSL
|
arki, slavon, sat-prof,
Що тут спорити,лінукс є лінукс(хоча я не люблю Е2,надаю перевагу фортісам і спаркам),але не всім чайникам він по плечу... Мушу підтримати Аркі ,простому користувачу цілком достатньо софтового реса... Правда Аркі про яку картинку ти на цих ресах говориш,мені важко в"їхати,SD= сплошне болото!!!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010