![]() |
Цитата:
Схему треба шукати по шасі |
Доброго дня. Така проблема. Принесли телевізор Philips 29PT8520/12, не включався. Я найшов пробитий конденсатор (синя таблетка) біля транзистора НОТ, марка BU2527AX, викинув його, телевізор запрацював. Працював правда недовго, тепер знов не включається. Транзистор похоже справний, тестер показує Е->B=541, C->B=462.Може в когось є такий, перевірте будь-ласка ці виміри, чи співпадають. І от власне цікавить чи могло те, що я викинув той конденсатор, потягнути щось за собою, чи це щось інше сталось? І чи може це бути НОТ транзистор.
|
Так це мабуть один із конденсаторів що задає тривалість зворотнього ходу строк...
Треба було поставити такий же но цілий і не було б проблем. Схема Philips 29PT8520/12 шасси ES.1E є на *моніторі*. |
Цитата:
|
Тільки в цьому кондесаторі поки його не викинув.По схемі маркування конденсаторів в колекторі НОТа то цей підбирається з ряду :С2411 1.8nF 10% 2kV або С2411 1.2nF 10% 2kV або С2411 2.2nF 10% 2kV ну а цей постійний С2414 2.2nF 10% 2kV
Транзистор НОТ по схемі BU2520DX |
У темі 1 долучень
Цитата:
Долучення 3444653 |
Другий я тобі ж описав : в межах 1,2-1,8-2,2 нанофаради і це вказано в таблицях на мануалі де схема.А запаяно було два паралельно чи стояв один? AX без діода на відміну від DX...????
Шукай конденсатор на любій платі розгорток електрона і інших.Там є квадратні 1000 пф на 1,6 кВ але підуть. |
Цитата:
|
Мабуть *квакнула* строчна без конденсатора...
Тепер треба шукати *глибоко*, а запаяв би конденсатор і ліг спати (без обід..) |
Цитата:
Цитата:
Плюс інтернету нема другий день через грозу, захожу з київстаровського едж щоб щось пошукати. Це щось, треба мати залізні нерви.... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010