![]() |
а на 810 Э?
"Прикрутив"! |
Цитата:
*.wsw software! PLS! |
Хлопці, як увімкнути щось на зразок автоапдейту ключів, щоб ключик спорт2 оновлювався ) Ніяк не можу з друга вибити цю інфу )
|
Про який спорт 2 йде мова ???
|
про спорт 2 на амосі! )
|
У темі 1 долучень
Залийте мої ключі і будете мати його автоматом
|
ключі - це інша справа, залити їх не має проблеми.
Мене більше цікавить, як це зробити вручну :) |
У темі 1 долучень
Робимо вручну
|
Велике дякую!
для подяки достатньо натиснути + або - під аватаром ! |
Шановний Ви що знущаєтесь ??? Ви навіть файлу AU 002а for Openbox X8xO.txt не відкрили
|
У темі 1 долучень
Софт для Х-800-го iз шарою Триколора та пiдтримкою в емуляторi пакетiв Bulsat и Canal Digitaal NL. Заливається звичайним загрузчиком Openbox Updater через СОМ порт!!!. Пробуйте. Автор kolosok_ev.адреса для конфет
R949550779578 Z378613189858 U234425466889 (с помiткою "за Ирдету") P.S. Проверил: ПАШЕТ!!! |
Дядьку lopatinsergey. Підкажіть, коли ласка, чи після прошивки вашим софтом Х-800
v5.52fix irdeto 2 ресивер можна буде повернути на попередню прошивку??? Це повна версія, чи після пошивки вказаним софтом тюнер можна відправляти на злом??? У мене Х-800 5.46 працює бездоганно. |
Цитата:
P.S. Зараз Колосок працює над пiдтримкою карт Триколора картоприймачем. |
lopatinsergey. Дякую за відповідь. І ще одне питання навздогін. У попередніх дописах сказано, що для успішної прошивки Х-800 новим софтом 5.52fix irdeto2
потрібно попередньо встановити прошивку 5.49. Чи можна відразу переходити з 5.46 на 5.52??? А Колоску і далі бути у доброму здоров"ї та радувати нас новими розробками та ідеями!!! |
Прошив софтом 5.52fix OPENBOX X800. Bulsat 39*E працює, а от Canaal Digital 19,2*E
мовчить, як риба. В EMU немає провайдера 062200. Після вводу необхідних даних (провайдер+ключі) ніяких змін немає, пакет каналів Canaal Digital 19,2*E не відкривається. Ніякі комбінації з ключами результатів не дають. |
Цитата:
P.S. Ежели что - гаманцi в п.44 ця тема;) |
Шановні друзі. Вкотре сподівання на краще не справдилися. Довгоочікувана прошивка для Openbox X-800 версія 5.52fix_irdeto2 виявилася фікцією. Canaal Digital (19,2*E) не відкривається,
Bulsat (39,0*E) час від часу сиплеться ніби при слабкому сигналі. А що пороблено з телетекстом не піддається ніякій критиці (все, що можливо пошкодити - пошкодене). Тепер на екрані телевізора абракадабра замість телетексту, не виправлена можливість переходу на кирилицю у інтертексті. Для чого було замінювати колір напису активного провайдера у інфобаннері з червоного на зелений? Тепер інфу ледве видно. Все інше практично не змінилося, не введено жодного свіжого AU, валідного чи іншого ключа. Так що сировато друзі, сировато. Беріть приклад з розробників альтернативи для GLOBO - прошив і не треба проводити ніяких маніпуляцій, все працює. І не треба розповідати, що прошивка не звідти, і заливка неправильна, і апарат неоригінальний, і зруками щось не те. Все зроблено за інструкцією. Повертаюсь на 5.46. P.S. А в EMU провайдер 062000, а 062200 немає. |
Цитата:
|
Цитата:
0620, або любий iнший не потрiбний можна мiняти на 0622 без проблем, або залити готовий файл ключей (неодноразово викладав на цьому форумi). Там все є!!! Вiдносно телетекста претензiї приймаю так як менш за все звертав на нього увагу. Телевiзор дивлюся не заради телетексту!!! |
Всі канали Hellas sat Ідуть без зауважень, Усі претензії відносно прийому сигналу зі супутника не приймаються, оскільки у мене моторизована система і положення антени я коригую елементарно. Файли ключів я беру не лише із наших джерел і
завжди їх перевіряю. Форум класний і я не берусь осуджувати, але зауваження повинні прийматись такими, якими їх викладають співрозмовники(співдописувачі). Про телетекст, як неодмінне і обов"язкове доповнення до всіх софтів, я не збираюсь дискутувати тому, що це аксіома, а про Canaal Digital(19,2*E) я так відповіді не отримав(ключі у мене найновіші із польських сайтів) Дякую!!! |
Цитата:
2) Претенциї по телетексту мають мiсце бути, але цей грiшок тягнеться ще з неофiцiйного софту 5.49, який взят за основу при створеннi данного. Наступати на чиїсь граблi заради трьох сторiнок телетексту на Interi не бачу сенсу. 3) Чим цитата з поста 49: "Але на данний час робочого ключа немає". Як вiдповiдь стосовно Canaal Digital не влаштовує? |
[ Всi канали промiня F2 та S2 Ідуть без зауважень??? Ще раз повторюю питання. Як йдуть вiдкритi канали пакету Bulsatcom: наприклад Kanal 3, TV SKAT, Planeta Folk TV. Яка якiсть сигналу по шкале опена?
Потужність якості сигналу по шкалі Openbox X800 на ТР 12546 Н 30000 становить 94 - 98% при співвідношенні сигнал/шум 7,7 db, рівень -52dBm. На відкритих каналах все іде без клацань звуку та кількасекундних розсипів або зависань зображення особливо при різкій зміні сюжету. По всіх висловлених позиціях залишаюсь при своїй думці, та рахую, що найостаннішим вдалийм софтом для ресиверів даної лінійки є версія 5.46. На цьому хочу закрити обговорення та дуже вдячний за можливість поспілкуватися. P.S. І останнє. Не зупиняйтесь на досягнутому, самовдосконалюйтесь та покращуйте рівень своїх розробок і слава вас знайде дуже скоро.;) |
Можливо хтось має список каналів для дракона під шару?*
|
У темі 1 долучень
Дракон і не тільки під шару - 4W, 5Е, 13Е, 19Е + 31.5Е+36Е+39Е для Openbox Х8х0, Х5х0 і S1. Зайві борти можна видалити з файлу прогою Победіт або вручну з пульту.
|
Чеська мова EPG інформація про помилку
Openbox X-810
Велике спасибі за нову Openbox X-810 v 5.57 OverCrypt (& irdeto 2 -lopatin_s)! велика робота. Але ... Я хотів би просити Вас поновлення чеською мовою. Є деякі букви неправильно те, що показано в інформації EPG. Остання хороша прошивка 5.14. Ось правильні букви: A Á Ä B C Č D Ď Dz Dž E É F G H Ch I Í J K L Ĺ Ľ a á ä b c č d ď dz dž e é f g h ch i í j k l ĺ ľ M N Ň O Ó Ô P Q R Ŕ S Š T Ť U Ú V W X Y Ý Z Ž m n ň o ó ô p q r ŕ s š t ť u ú v w x y ý z ž Може хто-небудь його оновити? Я можу зробити це сам, але в мене немає WSW редактора. Дякуємо за допомогу ... |
Цитата:
|
Добрый день!
Кто знает есть ли прошивка для OpenBox-800 с поддержкой OverCrypt чтобы можно смотреть новые карты? Мова форуму українська !!! |
Вам сюди
|
Добрий день!
Хто може підказати є прошивка для Х-800 яка підтримує нові карти 3K OverCrypt? Для 810 і 820 бачу є. |
У маестро - kolosok_ev за webmani: http://sat-foruu/index.php/topic,8250.360.html
|
купил себе опенбокс 800. очень доволен:)
Мова форуму українська !!! Виправляйте !!! |
Шановний cyberkop2 мушу Вас розчарувати - Ви купили не Опенбокс, а його китайського клона, оригінальних Опенів Х8х0 вже як два роки немає в продажу
|
Навіщо ви засмучуватєте ?він був задоволений!:confused:
Яка була потреба цитувати весь попередній допис !!! |
Я не засмучую - я розкриваю чоловікові очі на стан справ :)
|
Цитата:
|
Не пам'ятаю, колись читав що в старі Samsung-и чи Globo можна, після невеличкої переробки залити прошивку від Х800.
Цікаво, а чи є яка небуть інфа, чи може пробував хто, в Openbox зашити прошивку від GLOBO ? То й буде софтова підтримка не тільки для шари... ukrprof |
Цитата:
Цитата:
2. який сенс в такій переробці коли софтової підтримки 800 Опенів вже майже 2 роки не має. |
Я мав на увазі переробити Openbox щоб в нього зашити прошивку від Globo, тобто навпаки тій інфі...
Може хто що підскаже... Звісно, можливо якась перепайка, і jtag..., інший пульт, і т.д. Для Globo хоть якась софтова підтримка таки ж є, ніж покинуті X-8x0 Openbox-и з клонами... |
KristoferON, Мушу Вас розчарувати:
1. Для серії Жлобо 3000-6000 софтова підтримка також давно завершена. 2. Софти від Жлобо у порівнянні зі софтами Опенбокс Х8х0 - це дуже велика кака-бека.:) |
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:23. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010