![]() |
А Windows Vista він май гарний від Windows XP?
|
Цитата:
Цитата:
До Вибору ОС для ПК потрібно підходити з врахуванням технічних можливостей ПК - проц, мамка, ОЗУ, ХДД і потреб користувача. Якщо вони (потреби) вже надто великі то існує варіант встановленя 2 і більше різних ОС на ПК. |
Цитата:
|
На Win 7 Professional і Max Edition (здається так найпродвинутіша називається) є функція повної емуляції Win Xp. Я думаю це вирішує проблему з непрацюючим ПО, хоча в самого Home Premium, то такої функції немає. А оце "запустить в режиме совместимости" мені ніколи ні з чим не допомагало.
|
Хлопці, рятуйте!!! Дайте хто-небудь SP2 для Windows XP SP1 з креком.
|
Патч СП 2 можна через гугл знайти, думаю до 100мб займає. А який саме крек? До патча помоєму не потрібно. І взагалі краще встановити нову ХР з СП 3, так надійніше.
|
Цитата:
(якби вчасно не зупинився) нічого не отримав. У мене в Install до збою ПЗ компа було все (что нажито непосильным трудом)оновлення (SP2, Ukrainian Interface Pack). А от тепер я голий та босий. Не здогадався раніше перекинути папку на CD. |
Цитата:
Название: Windows Vulnerability Scanner - выявление "дыр" в С.Б.ОС Windows Разработчик: Proland Software Система: Windows 2000/XP/2003/Vista Интерфейс: Английский Статус программы: Бесплатно Описание: Программа для выявления в ОС Windows уязвимых мест в безопасности. После сканирования системы Windows Vulnerability Scanner выводит список всех патчей и обновлений, которые требуются для устранения найденных дыр в безопасности системы. Кроме того, программа показывает степень риска, которую представляет та или иная уязвимость, а также приводит ссылки на загрузку патча, необходимого для устранения этой уязвимости. Результаты сканирования Windows Vulnerability Scanner сохраняет в лог-файл в формате HTML. |
Цитата:
|
Windows XP Chip уже рік, поки задоволений
|
Була ХР. Тепер 2000. Всерівно забагато зайвого...
|
Цитата:
|
Щиро дякую, xoxol4uk, за пораду. Та на жаль на красивості в мене немає зайвої пам'яті :) На борту всього 256 МБ. А ще я люблю класику і всі ті красивості для мене бридкі та огидні, особливо значки папок та викручені значки геймерських дистрибутивів. А чого варті вертикальні папки від Вісти...
ХР недолюблюю за те, що там активоване все непотрібне, а все потрібне не активоване. Втомився я вже її твікати і перейшов на 2000. Хоча й тут без 2000lite жити важко, та все ж це вже не ХР з її винятковими витівками і незчисленними заморочками. 2000, хоча й вона не свята, всеж-таки мені подобається дещо більше, ніж ХР. |
X64 Windows 7 sp1 - :p
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Друзі! Якщо у кого-небудь знайдеться SP 2 для Windows XP SP 1, то допоможіть, а коли додасте українізацію, тоді я буду найщасливішою людиною на планеті. Після збою компа всі інсталяшки та інформація пропали.
|
Windows XP SP 3 2010.:cool:
|
Цитата:
Додаю укранізацію XP. |
Windows 7 вже рiк.
|
XP Profechinal
|
xp але хочу windows 7
у мене комп. GERICOM пiде windows 7 |
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...-FTt5YD_4pM0SA
Windows 7 з нету підкачує все необхідне. У багатьх стоїть дуже хвалять. Цитата:
|
Цитата:
|
Windows xp sp3 CHIP
|
Windows XP Professional SP3.
|
Windows 7 SP1, Windows XP Professional SP3.
|
Windows XP Professional SP3
|
Windows 7 Максимальна
Але чомусь більшість компютерщиків радять ХР |
Microsoft Windows 7 Ultimate - вже давно і поки влаштовує.
|
Windows 7 Максимальна ---розібрався ....і задоволений
|
В мене ХР , але хочу перейти на сімку
|
Win 7 Ultimate,на ноуті,на стаціонарному XP SP3
|
А у мене була "7", але я вернувся на ХР. ХР набагато кращий і простіший в користуванні...
|
Windows XP
|
win7
|
Сервіс пак 2
|
Windows 7 Максимальна
|
Windows 7 Максимальна.Користуюсь майже півтора року все супер!
|
xp
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010