![]() |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Хотів спитати якщо у мене ,є модем D-link 2500 U,то я можу вставити в тюнер і дивитись шарінг без роутера чи ні?
|
Цитата:
|
Скажите, пожалуйста, как вбить ключ на спорт2 на Ariva 100e
|
Sky Gate Hd Gloss можно так чи ні?
|
Цитата:
|
підкажіть як організувати шаринг на 36-у градусі, здається потрібна головка з круговою поляризацією
кажуть там є щось безкоштовне |
Безкоштовно поки що НЕБЕСНА ШАРА
|
то які тарифи
|
Яж написав поки безкоштовно
|
ні, взагалі тарифи шарінгу на нтв
|
Цитата:
|
Доброго дня всім!!!
Порадьте,як до одної тарілки підключити два ресивери,незалежно один від одного... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
- закритий? - так, закритий - зовсім закритий? - так, зовсім закритий - і що, нічого купити не можна? - ... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Саме краще то твiни,тобто головки з двома виходами..Удачi.
|
Пожалуйста дайте мені ото ключ на перший національний,бо я шось обшукав весь сайт-нема???
|
потрибно поставити на 2 вихода головки:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Single Converter - 1 вихід
Double Converter (Twin) - 2 виходи Triple Converter - 3 виходи Quad Converter - 4 виходи |
Цитата:
|
Будь ласка дайте ключі на RTVi на 13е
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Программирование производится в режиме позиционера, в меню ресивера, по протоколу diseqc 1.2 Краткая таблица работы с коммутатором 1. Подготовка к смене протокола : ME, MW, DL, DL, DL 2. Установка протокола: DiSEqC 1.0 ME, MW, LW, DL, DL, LE, DL DiSEqC 1.0 + mini A + mini B ME, MW, LW, DL, DL, LE, LE, DL DiSEqC 1.1 ME, MW, LW, DL, DL, LW, DL DiSEqC 1.2 ME, MW, LW, DL, DL, LW ,LW, DL 3. Завершение смены протокола: ME, MW, LE, DL, DL, DL Сокращения: ME - шаг на Восток MW - шаг на Запад DL - выключить Ограничения LE - установка Ограничения на Восток LW - установка Ограничения на Запад |
Цитата:
http://www.absatellite.net/_images/Southern.jpg http://www.absatellite.net/_images/Northern.jpg |
Цитата:
|
В кого е ключі на Дорсель и XXXL на 13Е иТРК Україна на 4.8Е
|
Ключів немає і не буде - кодування даних каналів не зламане. Інколи можлива тільки статика. Тому підключайте "цьоцю Шуру" і дивіться на здоровя дані канали і не тільки їх, а ще багато де чого більш цікавого !!!
|
Що таке цьоця Шура . як підключити я в цьому лох
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010