![]() |
Всім добрий день! Пробачте не втему, а чому внизу не видно хто зараз на сторінці?
|
Olexijj, це як?*
|
Olexijj, у темі не буде видно то тільки на Головній сторінці
|
Сьогодні побачив статус забанених учасників форуму - назва "Рідкісна сволоч")))))))))))) Чуть з крісла не впав. Суперово придумано!!!:)
|
slavko1235,із зрадниками інакше неможна?
H.A.C.K.E.R,а це для чого?і кому це потрібно? |
Цитата:
|
Цитата:
|
А не можна все зробити щоб було на українскій мові
|
Эмин,наприклад що перекласти?
|
Ну наприклад замість цитировать цитувати ну щоб сайт повністю був на укр мові
|
Шановний Эмин як кажуть у нас на заході України - "Шо за бардзо то не здраво" (UA: Шо забагато то нездорово )... ukrprof
|
Та можна звісно!...
|
Ростик,глянь,щось ти дублюєшся у повідомленнях,як адмін і як новчок одночасно...
|
savsav,це глюки.....ведуться у них роботи!
У нас є поки важливіші проблеми з хостингом щоб зменшити нагрузку а згодом будемо виправляти вже і це....! |
+ на форумі застой робіть щось...
|
Цікаво, в мене стало меньша кількість дописів близько 500, де вони поховалися скажіть будь ласка?
|
Цитата:
|
Чистка форуму :D Головне не кiлькiсть , а якiсть ukrprof
|
Звертаюсь з проханням до всіх модераторів та учасників нашого форуму, які наповнюють теми: Технічні новини телеканалів., Найсвіжіші подіі та новини на ТБ, Анонси телеканалів не валити все вкупу!!! Я спеціально вже переіменував дані теми за признаком: Технічні новини телеканалів. - сугубо писати технічні характеристики та параметри каналу і ВСЕ! Найсвіжіші подіі та новини на ТБ тут пишемо,що освітлював даний канал, чи які його плани і т.п, а в цьому розділі Анонси телеканалів наповнення каналів своіми передачами (фільми, серіали, новини, шоу і т.п.).
Всі пости, які не відповідатимуть даній темі не буду переносити,як це робив до сьогодня, а просто буду видаляти! Дякую за розуміння! |
Чому я не можу зайти в розділ "Енціклопедія ремонту"?Пише введіть пароль,а де його взяти?Розтолкуйте будьласка.
|
Цитата:
|
Шо то з форумом сталося??? Чи то тільки в мене. Весь розтянутий якийсь!!!
Масштаб в нормі! |
Нічого не сталося !!! Маштаб сторінки у веб браузері Ви виставляти пробували ???
Тоді подивітся роздільну здатність Вашого монітору, також попробуйте відкрити форум у іншому веб браузері.... |
А, що чат видалили з назавжди?
|
savsav, привіт!
Прошу зробити чистку файлів щоб хоч звільнити 50мб Буду бекап робити! |
Привіт,шеф! Ок, постараюсь, як скоріше!
|
Та це не спішно,дякую!
З сайтом ніби вже все добре , були перезалиті таблиці post |
А ну, Ростислав глянь,як там з місцем? Почистив в "тюнерах" пере важно старі дампи та списки. Кинь, якісь свіжий дамп для 7010А ! :rolleyes:
|
Переношу сюди, те що просив місяць назад, так як прохання лишається актуальним!
Звертаюся до модераторів та користвачів нашого форуму, які наповнюють форум інформацією в розділі "Транспондерні новини" по окремих позиціях, проаналізувавши з адміном, як наповнюються дані теми, прийшли до висновку, що 80% інформаціі має зміст не цікавий до користувачів форуму! З сьогодняшнього дня прошу припинити "прикручувати" в транспондерних новинах інформацію по закодованих каналах провайдерів, які не відкриваються в ЕМУ (користувачі шари самі можуть звіритися завжди за змінами у пакетах тут та тут + в нас існує розділ "Новини DTH провайдерів" і т.д. і припиняємо писати тут супутники,які не приймаються в Украіні - типу Азіасати, Кореясати і т.п. Винят ком на все по інформаціі залишається 1 розділ "Транспондерні новини по різних позиціях" - тут приблизно за добу збираються РАЗОМ всі зміни по всіх позиціях та публікуються - зручно і все видно без пошуку по всьому форуму! Дякую ВСІМ за працю на нашому форумі |
У темі 1 долучень
У мене з форумом вже 2-й день ось таке і не тільки з цим форумом? Це тільки в мене чи у всіх???
|
Цитата:
|
slavko1235, Пробуйте інший браузер, також можна попробувати відключити всі надбудови і плагіни у Вашому браузері...
|
Після копіювання виходить ось таке:http://**************/go?http://us.ua/202203/
Чи це так потрібно,чи якийсь глюк?І це вже не перший раз.Хотів дати користувачу посилання на файл,а вийшло те що вийшло. |
boris, Це боротьба з конкуруючими форумами... :D
Колись на старому сайті СС таке практикувалося, тай зараз на новому опенбокс фані тако ж практикується - двигун сайту автоматом міняє певне слово на інше. Наприклад слово Globo на CCесівських форумах автоматом мінялося на "металолом", GI S8120 на "ресівер Бомж" . Мужик створив тему - "Ключі Nagra for Globo HB 13E" , вийшло "Ключі Nagra for "металолом" HB 13E" :D:D:D Поміняй у назві сайту один символ наприклад "-" на "_" і виложи посилання - кому треба той розбиреться... |
Цитата:
|
boris, :D :D :D О круто...
Тоді з такими питаннями до адмінів форуму... Кинь йому посилання іншим шляхом - пошта, аська, скайп... |
Zhora15, у мене на браузері твій допис відображався не коректно.Може це з цим пов*язано.
|
Я не знаю чи пишу в тій темі, але найбільш підходячій на мій погляд. Як відключити закінчення сесії (можливо воно не так називається) якщо деякий час немає активності на сайті? Наприклад якщо я деякий час не роблю ніяких дій (відійшов ненадовго або ще щось), воно мене викидає, треба заново входити на сайт (вводити логін пароль). Можна якось відключити це, щоб не викидало? Лазив по настройках, не знайшов чогось такого.
|
Іван86, спробуй другий браузер
|
Включи в настройках (або де воно там є) запам"ятовування cookies.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:23. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010