![]() |
Цитата:
|
Треба так щоб тут скучно не було і толк якісь був((
|
Svovka тобі і карти вруки веди тему тоталізатора.
А що потрібно підкажемо. |
Тоталізатор не дасть скучати.В нас є форумчани які слідкують за спортом.Потрібно вирішит, хто візьметься за очолення гри.
|
Izotop, Я завжди виступлю як ігрок.
|
Потрібно розробити схему нарахування балів за вгадані результати. забиті мячі....
|
Izotop, так,і внески РОЗУМНІ,щоб І не накладно і цікаво
|
Пропоную провести попередній опрос Для того потрібно створити окрему тему.
|
Окей. Потрібно подумати
|
svovka,та впринципі думаю нічого поганого в цьому немає!
:rolleyes: |
Додав підрозділ "Енциклопедія ремонту"
|
Чи можливо зробити таке , щоб було видно хто переглядає ту чи іншу тему не виходячи із теми в "Активні відвідувачі" ? Було би зручніше комусь щось адресував і зразу бачиш чи цей користувач в цій темі .
|
Підтримую hmura, в цьому питанні. Таке є на більшості форумів
|
hmura,
slavon, ...100% підтримую---краще коли бачиш хто в розділі тотал...я вже теж пропонував--- 100% підтримка...треба лише дочекатися початку євросезонів...а схеми до нього придумувати не варто---всюди ті самі використовуються...результат 3 бали,точний -8 балів...і там деталі... |
Можна зробити Онлайн Тв було б дуже класно!!!
|
:Dдумаю онлайн буде зайвим.так як сайтів спеціалізованих е море.
всетаки не варто робити з форуму ялинку новорічну |
Потрібно зробити якось оптимальний файломий архів!біс ключі,соФТ АКТУАЛЬНИЙ ,список каналів ітд....
Можна ще додати фотоальбом гарний! Згодіться теми софтів схожі на мусорник!Якщо адмін думає що воно додає рейтингу він помиляється.... Ще оновляти матчі і де переглядати їх але для цього потрібно відчайдушну команду! Ще помітив що "деякі" модератори нічого не роблять а займають чуже крісло...є чужих молодих перспективних для чого робити форум застій?* |
Zinge,
Я гадаю що Ви дуже багато розмовляєте і багато на себе берете відповідальності |
Цитата:
Хоча в дечому з тобою згоден-намішане так що важко найти тему яку шукаєш |
Цитата:
|
...
D-Misha, не думаю,що він говорив про вас...ви то як раз на своєму місці! |
Дуже б хотілось, щоб можна було дякувати одній людині підряд, просто через якийсь термін, наприклад хоч наступного дня А то що як мені одна людина допомогла з різними питаннями з різницею у пару тижнів, мабуть, в часі - шукати хіба когось лівого щоб натиснути плюс, щоб можна було?
|
Добре щоб на головній сторінці нові повідомлення автоматом оновлювались щоб не треба було перезавантажувати сторінку
|
Цитата:
|
Цитата:
Зробив!!! |
Ростислав щиро вдячний за нововедення. Дуже хороша річ.
|
...десь бачив розділ щодо конкурсів...зараз не можу знайти...
можна провести такий-"кращий вірш про Sat-prof"(свій-не з інету) |
Цитата:
|
Не знайшов іншого розділу...то напишу тут
...думаю,що треба користувача симчич ,за його згоди,поставити модератором в розділі спорт...дописує багато корисної і своєчасної інформації .....та вже можна було б і тотал починати |
зараз ніякий розвиток неможливий тому що проблеми з хостингом є ...і взагалі не знати як буде....
Можливо якусь зробити вітку типу aktive.sat-prof.com.ua там буде саме актуальне без хламу.... буде на двіжку MKпортал Я зроблю адресу sport.sat-prof.com.ua якщо вже на то діло пішло!або розширю ці розділи що є.....я зараз неможу нічого для форуму зробити стаюься фатальні глюки які можуть взагалі призвести до того що нас забанять я і незможу базу нігде перенести та все відновити! Доки все не уляжеться не можу нічого повірте мені.... можливо і перейдемо на інший двіжок можливо буде втрата деяких файлів ще докінця не знаю!у всякому разі бекапи є...але це не вирішує проблему аж ніяк! Потрібно буде почистити від старих файлів зробити трішки порядок,закріпити модераторів,тоді можна розширюватись.....зараз форум стоїть на одному місці 700-800 відвідувачів це не поганий показник як для літа !Я час на розвиток зараз маю та нічого неможу зробити ...тут проблеме частково в мені я невиноватий що так сталось! Я так і знаю як і Ви зараз , та всякому разі я з вами і в мене є всі права на керування форумом. З повагою...sat-prof |
На прозьбу форумчан друкую на затвердження новоспечений вірш ( на швидкоруч).
Форум в нас хороший є, Він наснаги додає. Він навчає й виправляє На шлях вірний направляє. Зветься він у нас Sat - Prof, Тут команда будь здоров. Модератори толкові, В справі цій не випадкові. Вам поможуть і порадять Словом грубим не нагадять. А адмін в нас Ростислав Хлопець цей не ловить гав. Форум цей він обновляє, Флудерів на пні рубає. Вичищає увесь бруд Родом він з карпацьких крут. Так що друже заходи, Час тут добре проведи. |
[QUOTE=sat-prof;36487]зараз ніякий розвиток неможливий тому що проблеми з хостингом є ...і взагалі не знати як буде....
...Ростислав...я про розвиток і не говорив...а про кнопки...но то як поки є проблеми-ти їх рішай...більшість користувачів залишиться з тобою і форумом де б він не переносився...і чхати на то що деякі файли пропадуть... argonavt79, ...віршик суперовий!!! |
U4EL, дякую за підтримку та думаю буде все ок!!!
Вони мовчать і я чекаю..... |
sat-prof, Ну як справи з балетіном? Прояснилось щось чи нє?
|
Ось ще один "вірш" про одного з наших форумчан.
Симчич Вася пан чудовий, В спорті чоловік не новий. Він фудбольним є фанатом, І хокей, є старшим братом. Теніс,воледбол,гандбол, Знає хто забив де гол. Хто кому натовк де пику, І якому чоловіку, де у спорті повезе. Це звичайно є не зле, Нас усіх інформувати, Факти нові подавати. Поважають Василя, ми І вся його сімя. |
Щиро дякую за вірш!!!!!!!!!!! Дуже приємно!!!!!!!!!!!!!
|
Шановні, по-моєму введення ліміту на повідомлення, щоб мати можливість качати призвела до різкого збільшення флудерів.... Треба щось вирішувати, а то кожен намагається за хвилину настрочити 5 непотрібних постів, яскравий приклад - Vitya777 - http://sat-prof.com.ua/showthread.php?p=40790
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010