![]() |
Marjan1992, а як ви хотіли, Динамо і Шахтар - гранди українського футболу.
|
Динамо краще за Шахтар!
|
Цитата:
|
Віримо в те що Шовковський триматиме Кубок Чемпіонів над головою.ukrprofukrprofukrprof
|
Зкарпаття-Севастополь 1-0!Слава Украіні!!!ukrprofukrprofukrprof
Бажаю перемоги Карпатам над Шахтарем! |
Успіху Карпатам і Ворсклі у Лізі Європи!ukrprofukrprofukrprof
|
Усім свідомим украінцям 26.07.2011р дивитися о 21.00к.ч. 2+2!
Слава Україні! Собака лобит мясо, Варона любит сир, А я люблю Динамо, Динамо мой кумир.ukrprof |
Як думаєте закодують сьогодні канал 2+2 на час футболу???
|
Думаю що незакодують!
|
Народ всю цікаву інформацію про наступний матч Динамо-Рубін рубрика Ліга Чемпіонів! Рубін уже готує для себе вазелін!ukrprofukrprofukrprof
|
Як ви гадаєте хто сьогодні виграє у матчі Динамо Київ чи Рубін Казань ???
|
Orton, Я думаю що Динамо переможе;)
|
Динамо-Рубін мій прогноз 2-0, або 3-1!ukrprof
|
Динамо і тільки Динамо у наших серцях!
|
Народ готуйте горлянки,щоб сильно кричати коли Динамо буде забивати!
ukrprofukrprofukrprof |
Як вам такий початок?! ДИНАМО ВПЕРЕД!!!!! ukrprof
|
симчич, початок не дуже гарний!!! Но всерівно Динамо, Динамо, Динамооооооооо...
|
Цитата:
|
Динамо здається програє, вже 0-2 Динамо програє:confused:
|
Цитата:
|
Все матч закінчився!!!!!
|
Закінчився, і з такою грою виступи Динамо в ЛЧ можуть закінчитися.
|
Це катастофа!Але справжні фани Динамо у таких випадках(И в трудною минуту Динамо мы с тобой)Надія помирає останьою ,ще є матч відповідь.Може буде диво.
|
Цитата:
|
Дуже сподіваюся на матч відповідь і на дово. А за Динамо вболіваю всім серцем.
|
Цитата:
|
genych,
sacha, хлопці -нема на що сподіватисьhttp://yoursmileys.ru/tsmile/death/t10113.gif...після смерті Лобановського Динамо й не грало пристойно...будьмо реалістами--не по зубам!!! |
U4EL, згоден із вами !!!!ukrprof
|
Рубін - дуже незручний суперник для Динамо... Динамо краще грати з тими, хто йде в атаку і їх підловлювати, азалазну оборону ломати важко ... Згадую Брагу
|
Цитата:
|
Цитата:
|
*Рубін - дуже незручний суперник для Динамо*
На протязі останіх багатьох років для київлян самий зручний суперник це команди районого рівня типу Полянської *Ракети*.Я вболівав за Динамо від Біби і Мунтяна,Сабо й Паркуяна...до Буряка,Беланова,Євтушенка і Реброва...З приходом до влади нинішніх псевдодемократів і хитрож..их футбольних мененжерів-бізнесменів Український футбол вмер на віки віків.Не дивлюся матчів за участю українських *шахтарів* тому сплю спокійно і вам раджу не перейматись бо з появою тендерної політики закупок ліків не вистачить на всіх валідолу.А по суті можна сказати тільки : ГАНЬБА і ВСІХ НА МИЛО !!!! |
Я раніше говорив і буду говорити:геть Суркісів з футболу!!!Але хто мене послухає.
|
Народ інформація про матчі Ліги Європи у розділі Ліги Європи!
|
Народ не пропускаємо сьогодні матч Карпати - Сент-Патрік!Трансляція вказана у розділі футбол SAT-TV!ukrprof
|
Карпати і Ворскла вперед!!!ukrprof
|
Вітаю з перемогою Карпат всіх!!!ukrprofukrprofukrprof
|
Народ інфу про трансляцію брав із 2 сайтів футбол уа та української правди!Сам дуже розчарований тим,що не бачив гри!
|
Цитата:
|
Нажаль Ворскла не змогла продовжити переможну ходу :( Сподіваємось, що Карпати та Ворскла все ж таки пройдуть в наступний раунд ЛЄ.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010