Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Вибір супутникогово обладнання (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=141)
-   -   Порекомендуйте HD тюнер (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3247)

slavon 04.01.2012 07:05

Цитата:

Тюнер прямо кажучи тюнер так собі і до HD картинки йому як до неба
Це як ??? Amiko 8900 Alen, Open S4, Opticum 9500HD побудовані на процесорах одного і того ж виробника, одної і тої ж серії. На Аміко проц навіть потужніший ніж Opticum 9500HD. Я взагалі не замітив різниці в ХД картинці між Amiko 8900 Alen і DreamBox 500HD. Картинка на SD каналах у DreamBox 500HD як на мене трохи краща, але це суто суб'єктивне враження. Ось що написав з цього приводу адмін одного із форумів
Цитата:

Процесори STi і Broadcom завжди різнились зображенням особливо це стосується різкості, на Broadcom по замовчуванню трішки змитіше, хоча це легко підкоректовується у налаштуваннях. Зображення на GI S8680 хороше і не викликає якихось нарікань. Тут в принципі справа смаків, сказати категорично щось в бік того чи іншого - не можна [IMG]http://*****************/Posmishku//default/smiley.gif[/IMG]
Що ж стосується вибору між Amiko 8900 Alen (GI S8120) та Openbox S4/S6 то я надаю перевагу Amiko 8900 Alen (GI S8120), мої аргументи:
1. Більш приваблива ціна
2. Наявність альтернатиних збірок ПЗ на основі Е2
3.
Цитата:

Після кидка нас канторою СС (Сат Систем м.Запоріжжя) з підтримкою Опен 8 ** серії, а зараз поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі тюнерів не звертати уваги, що і роблю по сьогоднішній день і це роблять тисячі колишніх "шанувальників" цієї марки! Так, як їх дивіз - тільки заробляння грошей, а сервіс всього 2-3 роки на модель в кращому випадку...
Взято тут
P.S. Доречі, згаданий вище GI S8680 повний аналог Опена С6

Zhora15 04.01.2012 10:40

Цитата:

Допис від slavon (Допис 56246)
Я взагалі не замітив різниці в ХД картинці між Amiko 8900 Alen і DreamBox 500HD.

Ну не знаю,може у вас HD Ready,а в мене на full HD ,картинка на HD каналах на 9500му набагато якісніша,чим у аміко,в аміко + що він як медіа плеєр кращий,і шара шустріше працює,але як супутниковий тюнер він явно поступається 9500му.... Плюс Аміко має властивість зависати на HD каналах при шарінгу....По ціна + якість саме краще брати Овпен S4...ІМХО

Цитата:

Допис від slavon (Допис 56246)
поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі

Ти ще про Глобо 4000-6000 згадай,тюнер служить 2 роки,і виходить щось нове,вони ж не можуть все підтримати,а з лінуксом так взалалі не проблема, бінарік підмінив і все...І на Аміко нових медіа плагінів не доставиш,а на овпен без проблем,так що не треба задурюрати людям голову...Беріть овпени тим більше що обіцяють що можливо випустять приставку з повним DVB-S2,яка буде підтримувати Multistream....

slavon 04.01.2012 11:13

Цитата:

Ну не знаю,може у вас HD Ready,а в мене на full HD ,картинка на HD каналах на 9500му набагато якісніша,чим у аміко,
В мене таож full HD. Проведіть експеремент - візьміть 3 однакових ТВ, ключіть на них різні ресівери з одиним і тим же ХД каналом і запросіть оцінити картинку скажімо 10-20 чоловік, не кажучи їм з якого реса вони ту картинку дивляться... Переконаний що результатом експеременту Ви, мяко кажучи, будете здивовані...
Цитата:

По ціна + якість саме краще брати Овпен S4...ІМХО
По ціні краще брати замість жопенбоксів - DreamBox 500HD/800SE (китайця з флешкою ферарі) або той жа Vu+ Solo/Uno
Цитата:

Ти ще про Глобо 4000-6000 згадай,тюнер служить 2 роки
Глобо 3000, в ті часи коштував 40 баків, а Опен Х8х0 в 2-3 рази дорожче, відповідно і підтримка для них має бути довша.. Заміну 8 лінійки - 5 лінійку СС кинула раптом за 1 рік після закінчення продаж, після цього ця контора для мене особисто вмерла !!!
Цитата:

І на Аміко нових медіа плагінів не доставиш,а на овпен без проблем,
Як це не доставиш ???На Е2 все пучком...
Цитата:

Беріть овпени тим більше що обіцяють що можливо випустять приставку з повним DVB-S2,яка буде підтримувати Multistream....
А чого тільки Опени ??? Беріть Dreambox 500HD/800SE/8000HD, бажано оригінал... :o

Zhora15 04.01.2012 12:06

slavon,
Наші люди від жадності,і так понабирали,Х403,Аріва 100,С9китаєць...А потім жаліються в мене то не то і те не так,а в степана то йде а в мене нє....
Вони вперто не хочуть взнати що таке HD картинка:eek:

slavon 04.01.2012 12:30

Цитата:

Вони вперто не хочуть взнати що таке HD картинка:eek:
Ви мені будете розказувати що тке ХД картинка ??? Чи може скажете що в Опена С6 картинка і функціонал кращі за того ж Дріма 500ХД чи Аміко Алена ??? :o

hmura 04.01.2012 15:08

Якби я брав собі то VU+ Ultimo (GI 9995 )
але дорога зараза :D но він того вартує !

Супутниковий ресивер VU + ULTIMO працює на операційній системі Linux. Ресивер оснащений двох ядерним процесором BCM7413 з тактовою частотою 400 MHz, оперативною пам'яттю DDR 800 MHz на 512 Мб і FLASH пам'яттю на 1Гб. Ресивер приймає як відкриті, так і кодовані канали, ви зможете переглядати не тільки канали SD, але і канали високої чіткості HDTV. VU + ULTIMO багатий своїми функціями і множинними можливостями: він сумісний з численними плагінами та доповненнями. Супутниковий ресивер має 3 тюнера їх можна комбінувати між собою.

Завдяки VU + ULTIMO велика кількість глядачів супутникового ТБ, кабельного цифрового ТБ - можуть підключити в єдиному ресівері всіх доступних операторів постачають цифрового телебачення і ви зможете насолоджуватися переглядом всіляких каналів. VU + ULTIMO підтримує будь DVB сигнали в будь-якої точки світу.

Ви зможете підключити його до комп'ютера і насолоджуватися переглядом відео різного формату, зможете слухати музику і дивитися улюблені фото і тд. Ресивер підтримує мульти мовний інтерфейс операційної системи, має підтримку телетексту, після того як ви підключите VU + ULTIMO до супутникової тарілки, він автоматично буде шукати канали.

VU + ULTIMO поставляється з компактним Wi-Fi USB адаптером, який підтримує швидкість передачі даних до 300 Мбіт. Встановлюється Wi-Fi адаптер дуже просто і легко, підключивши його до ресивера, ви зможете розширить його мультимедійні можливості.

Опції Wi-Fi USB адаптера поставляється в комплекті:

- Підтримка IEEE 802.11 B / G / N
- Швидкість передачі даних оо 300 Мбіт / сек
- Сумісність з Windows XP, Vista, Windows 7
- Функція S / WAP
- WPS (стандарт бездротових домашніх мереж)
- Кнопка для легкого підключення адаптера
- Мініатюрний розмір на 50% менше, ніж інші Wi-Fi адаптери

Оригінальний дизайн ресівера зроблений в строгій елегантному стилі. Дотики до сенсорних кнопок, зроблять управління ресивером легким і простим. Великий графічний дисплей дозволяє виводити до 16 символів, а також показує стан супутникового ресивера. Розмір VFD графічного дисплея VU + ULTIMO - 256x64 пікселів. Область перегляду 115 х28, 7 мм - це, безсумнівно, самий великий дисплей. Такий дисплей відображає інформацію набагато чіткіше.

Розробники VU + створили альтернативу ПДУ, так як управляти ресівером такого класу з різними плагінами було не дуже зручно. Таким чином, вийшов двосторонній ПДУ з клавіатурою, названий як ECO (ЕКЗ). Одна сторона працює як універсальний ПДУ і інша сторона працює як бездротова клавіатура QWERTY. Такий пульт легкий у використанні і ергономічний.

Супутниковий ресивер VU + ULTIMO оснащений датчиком температури, який автоматично керує швидкістю вентиляторів. Зміна швидкості вентиляторів залежить від внутрішньої температури ресивера.

Технічні характеристики:

Потужний процесор BCM7413 Dual Core 400 MHz
Оперативна пам'ять DDR 800 MHz 512 Мб FLASH пам'ять 1Гб
Операційна система Linux VFD графічний дисплей 256x64 пікселів
Підтримка Wi-Fi USB адаптерів
Дозвіл - CCIR 601 (720x576), 576p, 720p, 1080i
Підтримка відео MPEG-2, MPEG-4
Підтримка аудіо MPEG-1, Laer 1, 2, 3, MPEG-4 (AAC HE), AC3 DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS
Універсальний пульт / бездротова клавіатура
Auto FAN Датчик температури процесора

Роз'єми:

Картоприймач - 2 шт.
USB порт - 3 шт.
Змінні тюнера DVB-C, DVB-T, DVB-S/DVB-S2 SCART - є
e-SATA - є HDMI - є Ethernet - є RCA роз'єми - є
S / PDIF оптичний - є RS232 - є
Тумблер відключення живлення
Штекер для шнура живлення 220В

Zhora15 04.01.2012 15:10

Цитата:

Допис від slavon (Допис 56262)
Чи може скажете що в Опена С6 картинка і функціонал кращі за того ж Дріма 500ХД чи Аміко Алена ???

На даний рахунок,не знаю,так як цими тюнерами не користувався,а то що в 9500го картинка краща від Аміко то ФАКТ!!!І всерівно то не повне шд ,коли я дививя фільм з HDD на Тел,картинка була ще якіснішою...І коли я знайомому на Аміко показував якісний SD канал і HD то він навіть зразу не замітив різниці....Картинка на HD каналах на Аміко фуфло і ви мене не переконаєте так як зір у мене 100%

slavon 04.01.2012 15:55

Цитата:

Картинка на HD каналах на Аміко фуфло і ви мене не переконаєте так як зір у мене 100%
У мене зір 200% :o Бачу продовжувати вести надалі з Вами конструктивну дискусію з цього питання немає жодного сенсу - Ви не читаєте моїх доводів та аргументів, тільки бубнете собі під ніс - "фуфло, фуфло" :D

hacjka 04.01.2012 17:56

незнаю як вам,но з багатьох ресіверів зупинився саме на дрімбоксах!і Азбокс тримав 2 тижня.....дрім по картинці і інших показниках поки що лідер.Ехтренди і всякі клони дріма не рахую,це той самий дрім.

wolod 19.01.2012 13:21

про Xtrend ET-5000 -ЕТ 6000 що можете сказати і чи є вони на радіоринку у Львові

slavon 19.01.2012 13:29

Цитата:

про Xtrend ET-5000 -ЕТ 6000 що можете сказати
Черговий різновид Дрімбокс подібних ХД приймачів китайського пошиву, а ля Dreambox 500HD/800SE. Як на мене та вже краще брати Dreambox 500HD чи 800SE з сімкою Ферарі або щось подібне із лінійки GI VU+ Duo/Solo/Uno/...
Цитата:

чи є вони на радіоринку у Львові
По ідеї повинні бути...

wolod 19.01.2012 14:57

читав на форумах,що в них тюнер чутливіший ніж в GI і процесор 7405

valeri 09.02.2012 21:03

Кожен своє хвалить, до чого привик. Що можу ВСІМ порадити. По такій приказці: "Краще МЕРСЕДЕСА - ТІЛЬКИ НОВИЙ МЕРСЕДЕС". Хоч перепробував їх десяткаи. А зупинився на KATHREIN-910, чому - бо краще процює як любий дрім. Одночас він може стати дрімом і наоборот проц шустріше. На даний час він у мене робить як на лінуксі ("лінекс" - це шлункові таблетки.) так і на спарку. От і вже АМИКО-8900. А тепер думайте що караще буває за МЕРСЕДЕСА.
З пов. VALERI:(

* Скільки класів ви закінчили? :( Звернінь увагу на правопис та розділові знаки! Поважайте рідну мову!
розділові знаки ставляться після букви без пробілу, пробіл після розділового знаку.

funt3 12.02.2012 19:04

З двух крокодилів який краще ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR ?

boris 12.02.2012 19:08

funt3, Ортон 403ХД кращий,для його є багато ПЗ,у мене він працює відмінно,і що головне даже звук в ААС працює(1+1 інтер на 5*Е.)

funt3 12.02.2012 19:24

Читав що у Ортон 403ХД проблеми з шарою, а EUROSKY 4500 HD PVR (клон Openbox S9 HD , Skybox S9 HD PVR, Tiger E100 HD) думаю що з ПЗ проблем небуде

boris 12.02.2012 19:45

funt3, Особисто в мене проблем із шарою не має на Ортоні403,шару беру звідси у нашого з вами знайомого.Перемикає канали швидко,затиків не наблюдаю,користуюсь вже рік.

slavon 12.02.2012 19:46

Хлопці, ніж брати ці два "крокодили" ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR краще трохи доплатити і взяти Amiko Alen 8900 (GI S8120)...

boris 12.02.2012 19:48

slavon, Я так і зробив,але взяв GI S8120,це небо і земля від вище вказаних.

funt3 12.02.2012 20:27

Цитата:

Допис від slavon (Допис 60594)
краще трохи доплатити

"Трохи" неполучається, Orton HD x403p - 550гр, а Amiko Alen - 850. Брати зібрався як дешевий HD варіант для установок

slavon 12.02.2012 20:37

funt3 То в чому проблема ??? Поясніть клієнту перевагу 2 тюнера над 1 ..., цеж я думаю краще ніж потім вислуховувати від клієнта - неякісно працює цьоця Шура, пробувати підбирати софти і тд.тп.

boris 12.02.2012 21:00

funt3, Я купив GI 8120 у Вінниці за 750грн.мені не вірять,але це так.Якщо хтось є знайомий з Вінниці нехай допоможе.Зрозуміло,що 8120 кращий за 403 і за 4500 разом взяті,але кожен хоче по своєму.Можу продати вам свій 403ХД дешевше,він у мене лежить і відпочиває у відмінному стані.

funt3 12.02.2012 21:25

Це все звісно пізнавально, але хотілося почути за і проти між цими "чудовими" апаратами з різним залізом та в одній ціновій категорії. Судячи з відгуків на інших ресурсах у EUROSKY 4500 HD PVR (закритий лінукс на борту) проблеми з ключами в емуляторі, зате літає шара. Ортон 403ХД проблеми з шарою, з емулятором все добре

boris 12.02.2012 21:33

Цитата:

Допис від funt3 (Допис 60600)
Ортон 403ХД проблеми з шарою

Як я написав вище,проблем із шарою не було,з нетом були проблеми а з шарою ні.

slavon 13.02.2012 07:01

boris Ага не було проблем з шарою..., а перехід +++ з 023700 на 040600 ??? На лінуксових ресіверах з mgcamd все правилось в тягу 5 хв в конфігураційних файлах, а на Ортон 403ХД довелось чекати прошивку на протязі 2 тижнів...

romario79 14.02.2012 20:51

Opticum HD XTS703p X7 globo

У темі 2 долучень
А про такий тюнер хтось щось може сказати?

boris 14.02.2012 20:58

slavon, Славо,на даний час(я не жартую і не блефую) мій 403 через нашу шару працює на всі 100%.Маю шару на 4*,5*,9*,31.5*,36*,75*. І все це працює на відмінно!Запитай Віталіка.Ні затиків,ні перебоїв НЕМА!

slavon 14.02.2012 21:15

romario79 X7 це приблизно то саме що Х4 (Ортон 403ХД)
boris Я Вам вірю. Але є одна особливість купуючи софтовий, не лінуксовий ресівер Ви попадаєте в залежність до виробника ПЗ, а він схоче напише новий софт а схоче не напише. Натомість купуючи ресівер на базі відкритої ОС Лінукс Ви як кажуть сам собі пан !!! Яскравий приклад в СД ресіверах - скільки Хулмаксів, Стронгів, Самсунгів, Аріонів, Глобо 6000, Опенів 8 лінійки вже можна практично викинути, а для NokiaDBox 2 та Dreambox 500S, якщо не софти, то нові ЕМУ виходять до цих пір...

boris 14.02.2012 21:27

slavon, Ну тоді GI S8120або Аміко 8900.Я купив перший і сьогодні повністю встановив все до нього.Так,можливості разючі,починаючи з картинки на екрані.

slavon 14.02.2012 23:25

Цитата:

Ну тоді GI S8120або Аміко 8900.Я купив перший і сьогодні повністю встановив все до нього.Так,можливості разючі,
Зовсім вірно, а ще краще взяти Dreambox 500HD/800SE чи щось з лінійки GI Vu+ Solo/Uno/....

romario79 16.02.2012 19:02

А як на рахунок тюнерів Skyway?Хтось щось може сказати про ці тюнера?

VADYA777 16.02.2012 20:59

У темі 4 долучень
SKYWAY -трохи іформації.

slavon 24.03.2012 12:28

Цитата:

А як на рахунок тюнерів Skyway?
Це той же Fortis HD (Openbox Sx HD, Octagon SF-х008 HD і тд.тп.)....

hcet 24.03.2012 16:51

Доброго дня усім. Потрібно вибрати HD тюнер, але з підтримкою DVB-T, тобто combo. Є можливість взяти Аріву 210 combo, а ще як я зрозумів, в аmiko, GI можна замінити(добавити) тюнер DVB-Т, який потрібно додатково купляти і встановлювати. Чи є вже перелічені моделі з встановленими супутн+наземними тюнерами і за яку ціну, чи брати аріву? Дякую.

slavon 24.03.2012 16:58

Цитата:

але з підтримкою DVB-T
Ви купуєте тюнер для свого знойомого у Польщі чи Білорусі ???? В Україні (окрім одного мультикомплесу в м.Київ) DVB-T немає, а є DVB-T2 до тогож кодоване в Indeto - перегляд можливий тільки на рекомендованих від провайдеру DVB-T2 ресіверах ...

hmura 24.03.2012 16:59

Та майже усі канали йдуть в DVB-S

hcet 24.03.2012 17:12

Цитата:

Допис від slavon (Допис 64744)
Ви купуєте тюнер для свого знойомого у Польщі чи Білорусі ????

В моїй місцевості є можливість прийому цифрового наземного тб з Польщі. Тому хочеться мати тюнер два в одному.

slavon 24.03.2012 17:28

hcet,На яку суму розраховуєте ???

hcet 24.03.2012 17:34

Не більше 1500грн

slavon 24.03.2012 17:40

Раджу ще трохи докинути і взяти наприклад
GI ST9196 (Galaxy Innovations ST9196)
Цитата:

путниковый ресивер GI ST-9196 являет собой комбинированный аппарат для приема телевидения высокой четкости (HDTV) с возможностью работы в DVB-S2 стандарте и в стандарте приема цифрового эфирного ТВ - DVB-T. Вся программная часть ресивера GI 9196 реализована на закрытой архитектуре Linux, что, несомненно, разочарует продвинутых пользователей. Но для рядового покупателя подобные ограничения не играют никакой роли.
Ресивер GI ST9196 способен достойно вписаться в любой интерьер за счет современного дизайна. На передней панели ресивера расположен четкий контрастный дисплей с поддержкой латиницы и кириллицы, на котором отображается информация о просматриваемом канале. Воспользовавшись кнопками управления, расположенными справа от дисплея, можно осуществлять навигацию по меню ресивера без использования пульта управления.
Также на передней панели имеется разъем USB, позволяющий обновлять ПО ресивера или производить запись на внешние USB-накопители.
Данный ресивер позволяет записывать SD и HD-каналы на внешние носители используя используя USB или высокоскоростной eSATA разъемы.
Задняя панель ресивера GI 9196 производит положительное впечатления благодаря широкому выбору интерфейсов для подключения к устройствам отображения видео и звука:
  • Выход HDMI — мультимедийный интерфейс высокой чёткости, позволяющий передавать цифровые видео данные в высоком разрешении и многоканальные цифровые аудио сигналы.
  • Выход YPbPr – компонентный выход для передачи аналогового цветового видеосигнала.
  • S/PDIF - обеспечивает качественную передачу цифрового звука по волоконно-оптическому кабелю, который, как правило, используется в домашних кинотеатрах.
  • Два разъема SCART TV и VCR – для подключения телевизора и видеомагнитофона.
  • Разъемы RCA AUDIO и VIDEO – для подключения аудио- и видеоустройства.
  • Разъем USB 2.0 - интерфейс позволяющий, как обновлять ПО так и использовать USB-накопители для записи телепередач.
  • eSATA – для подключения жесткого диска с последующей записью на него.
  • Интерфейс RS 232 – для подключения к COM-порту компьютера.
  • Ethernet порт – для подключения к локальной сети и интернету.
  • Wi-Fi интерфейс – для беспроводного подключения к локальной сети и к интернету.
Помимо данной модели в линейке компании Galaxy Innovations есть ее урезанный аналог – GI ST9195. Отличием является то, что в Galaxy Innovations GI ST9195 отсутствует встроенный Wi-Fi модуль и тюнер DVB-T для приема эфирного цифрового телевидения. При желании Wi-Fi можно установить самостоятельно, как в виде внутренней платы, так и внешнего Wi-Fi USB-адаптера.
В ресивере Galaxy Innovations GI 9196 имеется два картоприемника и два CI-слота под CAM модули, что позволяет расширить диапазон просмотра каналов до четырех различных карт доступа одновременно.
И наконец, хотелось бы отметить, что данный ресивер заслуживает вашего внимания еще и потому, что по соотношению «Цена-Качество» это одна из конкурентных моделей на рынке оборудования для спутникового ТВ. Ведь, более дешевые HD-ресиверы не могут похвастать подобной функциональностью, а многие более дорогие модели, слишком сложные в настройке и эксплуатации.
Особенности GI ST9196:
  • Прием спутниковых каналов высокой четкости HDTV (DVB-S2/H.264) с разрешением 1080i.
  • Полная совместимость со стандартами DVB-S /DVB-S2/DVB-T.
  • Наличие e-SATA интерфейса для подключения внешнего жесткого диска.
  • Процессор BROADCOM 7401 (300MHz MIPS32TM/16-e).
  • Функция записи на USB – накопители.
  • Функция Time Shift.
  • Наличие 2-х USB 2.0 интерфейсов.
  • Наличие HDMI интерфейса.
  • Встроенный WiFi адаптер.
  • Сетевой порт Ethernet.
  • Оптический аудиовыход S/PDIF.
  • Цифровой дисплей с поддержкой кириллицы.
  • 2 CI-слота для работы с модулями условного доступа.
  • 2 картоприемника для работы с различными картами условного доступа.
  • Возможность смены ПО и списков каналов через USB.
Комплектация:
  • Комбинированный ресивер GI 9196
  • Кабель соединительный HDMI
  • Пульт дистанционного управления.
  • Батарейки AAA (2 шт.)
  • Инструкция пользователя на русском языке

Основний недолік як на мене закритий Лінукс

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010