![]() |
sat-prof
повністю згідний.но тут ситуація:чоловік 60 років(приблизно) з села я так розумію діти за кордоном і прислали роутер а він не знав до чого його приліпити. Zhora15 Дослухаюсь до вашої поради і напевне візьму D-link,але даний свисток тоже входить в список http://www.agsat.com.ua/index.php?productID=1007 |
Цитата:
|
Zhora15,Та хай помахається сам з тим металоломом через вихідні. домі буде співати по іншому... :D
|
Цитата:
Звідки такий негатив до мого скромного акаунту?)Я ж нікого не обманув,нікого не образив.Тут говорять що я жадний,мушу сказати, що в нашій країні поняття жадний-бідний-економний тотожні.І їх можна приписати всім хто рано не зчишчає сніг з Лендкрузера Прадо. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Та як не потрібна?Донедавна я про супутникове телебачення чув тільки по радіо)Тому в даній темі я ноль.І радий можливості поспілкуватися з людьми в яких є знання і досвід на цьому форумі.
|
Допоможіть в тюнері Амико Алиен SHD 8900 не відкриваються навіть канали закодовані biss як ввести ключі і киди?
|
Цитата:
Якщо не знаєш де це,то бери гугел і вивчай Лінуксові тюнера з нуля!!!! |
А де брати ось це F 19D219D3 01 під час редагування ключів компом?
|
Цитата:
Цитата:
|
vovchik 5, F - це просто буква яка означає кодування БІСС
19D2 - це SID, 19D3 - vpid ( рідше apid) каналу 00 і 01 - поредкові номера ключів. Скачайте на форумі готовий SoftCAM |
А як загрузити канали з флешки на AMIKO 8900?
|
vovchik 5,
записати все на флешку форматовану фат32 для прошивки тюнера аміко але спочатку видалити всі канали прошивка є http://www.amikostb.com/?q=product&id=8 |
...заливать канали в реси так : На флешку список каналов в корневий каталог, далі- в тюнері _ меню-система-обновить-преобразование настроек- для загрузки з флешки каналів нажимаєм зелену кнопку на пульте (Load), а для збереження списку каналів - жмем output.
а список каналів візьміть тут---http://sat-prof.com.ua/showthread.php?p=81044#post81044 |
підскажіть вирішення такої проблемки-хочу дивитись онлайн тв на аміко через оперу потрібно я так думаю плагін можливо в когось є?або якесь руге вирішення цієї проблеми.
|
Цитата:
|
Всім привіт! Придбав аміко8900, завантажую плагін все проходить грузиться, захожу в меню плагін його там нема, підкажить пошагово що та як бо вже дах рве. Дякую
|
korneef,
Скачай плагіни ТУТ ,розпакуй, папку (plugin) в корень флешки(флешка має бути в FAT32)....Онови плагіни і все появиться . Вставляєш флешку з папкою plugin ,появляється напис оновити плагіни жмеж ДА ,йде оновлення, тюнер перегружається, знову буде оновити плагіни жмеж НІ.... витягуєш флешку .... Або краще скачай плагіни ТУТ |
Дякую! Я мабуть не тек висловився, я все так і роблю. Рес бачить флеш встановлює потім перезагруз жму ні. Я питаюсь загрузить 3к плагін без інета, після загрузки в меню плагін його нема а всі інши є там аж 14 штук встановлено.
Тобто я не можу запустити 3к. |
Цитата:
|
Хочу дивитись триколор на халяву, екстрасенсів мені не треба. Після загрузки плагіна його нема в меню плагінів. Роблю все як написано, з цім девайсом маю діло другий день.
|
Цитата:
|
запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!![/QUOTE]
Дякую друже!!! То він був в загальному списку плагінів а я шукав що з"явиться ше просто plagin а потім його треба активувати. Все запрацювало десь через 2 хв. Змене пивасикukrprof |
Хто підкаже? Хочу поміняти шрифт бо в ресивери стоїть шрифт трохи більший за блоху, скачав, скинув на флеш, пребую зкинуть в ресивер - воно мені видає "шрифт контактує із системним шрифтом". Що я роблю не так і як правільно змінити шрифт (для сліпих)???
|
arki Візьми один із шрифтів на ПК (c:\windows\fonts), наприклад ariblk.ttf зкопіюй його в якийсь інший каталог, перейменуй так як іменується системний шрифт Шпарку, потім закинь його в ресівер /root/spark/AppRes і рестарт ресіверу
|
Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)
|
Цитата:
|
Ghekaxel, Запросіть на допомогу кваліфікованого установщика, бо судячи з усього Ви самі не зправетесь...
emubiss,Допомагати можна тому хто хоч трохи розбирається в галузі SAT TV ... |
Ghekaxel, одне вам хочу пiдказати що непотрiбно перешивати тюнер, бо ви з таким рiвнем знань(поки що) можете його легко "убити", або на "бомбу" нарватись.
|
Дякую, все працює!
можливо хто підскаже, як окремо добавити "ТРК Украина" , загально сканую супутник "Астра" так його не знаходить, вже все передивився...:eek: |
Ghekaxel, Проскануйте ТР 12130/V/27500
|
сканував, не знаходить(
|
Ghekaxel, Це як ??? Інші ТР, наприклад 11766Н, 12073Н сканує ???
|
Знайшов ТРК Украина, але він заблокований- платний!
|
Ghekaxel,
А ukraina SD ,знаходить???? він в бісс Цитата:
|
ооооо, є дякую!!!!Україна СД- це він і є!))
|
Привіт всім! а в ньому вихід на 12v є? а то я дивлюсь в меню порт 12вт прописується...
|
arki,По моєму ні ... А навіщо ??? Перемикач 0/12В це анахронізм, ресівер нормально працює з комутаторами по протоколу дісік 1,1/1,2
|
slavon, у мене горинич окремо та і на відстані від решти тарілок іде і ніяк (із -за яблунь) не віходить по іншому. тільки так...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010