![]() |
slavon, друже, ну подобається йому Ортон 403ХД, ну нехай, нащо людину заставляти міняти віру? :) Пізніше він і сам прийде до висновку, що краще, а що ні на даний момент...
|
Цитата:
|
Та треба було почитати раніше,ну нічого гроші невеликі я взяв за 500,буду купляти другий рес. пораджуся з вами
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Slavon a є якась інфа,що виробник може припинити писато софт для цих тюнерів?
|
Vova88,Інфи нема але як правило виробник припиняє софтову підтримку приблизно через 1 рік після завезення/випуску останньої партії або раніше після клонування ресіверів деякими недобросовісними україньсько-китайськими постачальниками-виробниками...
|
А що тоді робити викидати його?
|
Якщо з дня покупки пройшло менше 2 тижнів - повернути продавцю без пояснень...
|
Та пізно вже 3 місяці пройшло
|
Vova88, Співчуваю...
Можете продати комусь по дешовці, як б/у . Доложити в взяти нормальний рес на відкритій ОС Лінукс... |
Доброго дня я прочитав про роутер у мене модем від київстару,можна купити роутер і дивитися шарінг без компютера???
|
Vova88,Можна... Рекомендую D-Link DIR 320NRU або щось краще з підтримкою 3Ж/ЖПРС ЮСБ модемів
|
Цитата:
|
У мене ресівер ортонх405,шарінг через езернет,кофіг.шарінгу прописана в ресівері,можна знайти недорогии роутер просто для шарінгу???
|
Slavon я подивився в інтернет магазині він коштує 250грн,то нормальна вартість я б купив,просто питання чи потрібна для нього висока швидкість інтернету,на київстарі шв.маленька,но через комп шарінг у мене йде стабільно без затиків???
|
Vova88, Маршрутизатор Wi-Fi D-Link DIR-320/NRU до 150Mbps, 802.11 n/g, 4x10/100TX, 1xUSB - 29$
Тут основне ЮСБ порт з підтримкю модемів... |
30доларів це і є 250грн,питанання у тому ч швидкості київстарівського модему хватить шоб шарінг ішов,так як через комп???
|
Vova88,Хватить. Яка різниця хто буде роутером ПК чи ДІР
|
Значить можна брати і дивитися шарінг без компа?комп включений надоїв мені.
|
Vova88, Угу...
|
Цитата:
|
Доброго вечора купив роутер його потрібно якось налаштовувати?
|
Vova88,
Цитата:
|
У ресівері чи сам роутер
|
Vova88,Ви що взагалі жартів не розумієте ???
Цитата:
Але ж тому ж пості треба було докладно написати марку того роутера, яким нетом Ви користуєтесь. Екстрасенсів на форумі немає... 2. Я особисто не розумію чому питання налаштування роутера Ви підняли у цій темі ??? |
тюнер оптікум 405 роутер длінк дір 320
|
Шановні, підкажіть хто знае, чи можливо прошивати orton x405p заливкою совта з тюнера в тюнер? ЯКщо можливо то опишіть як саме це робиться?:eek:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Не потрібно його прописувати-він пропишеться сам в низу коли буде підключення!!! |
Як на приймачу налаштувати супутник Ямал 90Е?
|
chatlanin, Мовчки, так само як будь який інший супутник Ку-діапазону (окрім 36Е і 56Е)
|
потрібна допомога,звертаюсь до майстрів, HD Х405р на флешку закатав чужі канали,
залив в рєс.здох ! включается і зразу виключается.Знайшов дамп і ПО.стараюсь прошити через RS 232 і с флеки не хоче,кабєль справний.Запитання чи є ПО для його формотированню,чи прошити через ДЖЕТАК. дайте будьласка ссилку. |
kgenyk, Якщо бут живий то заливаєте прогою для пришивки через СОМ порт відповідний робочий софт/дамп ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
якшо я про шию свій Х405р дампом X405дамп4W-5E-13E-36E.rar від VADYA777 шо на ньому можна дивитись? і незрозумів зовсім інструкція на англійській, потрібно вставити в резетку і нажати кнопку вмикання?
|
Цитата:
Цитата:
|
тримаю кнопку вмикання спереді тюнера, потім вмикаю в розетку , але Н не засвічується--горить бут, потім стає в роботу
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010