![]() |
Vitalikvr, а ніякого там приймача і нема.Той вхід з'єднаний з виходом ВЧ модулятора ,зроблений для ТВ які немають відеовхід,щоб під`єднати до ТВ і тюнер і аналогову антену через антенний вхід ТВ.(Включаеш тюнер- йде супутникове ТВ,відлючаеш тюнер- йде ефірне мовлення)
|
добрий вечір шось я неможу поняти вчому справа прошив v3.33 залив канали залив Softcam EVO_`~Oleg~`_28.12.2011.key і ніяких змін як непоказували інтери так і непоказуют шо робити хто знає відпишіться . може там є привязка софткаму до софту чи до прошивки
|
Цитата:
|
умулятор включив ключі прописані є але ті які були з прошивкою якщо зашити другі то їх небуде будут старі ключі
|
Цитата:
|
я так і зробив і все пішло чотко дякую.
|
У темі 1 долучень
Мій список каналів на 6 супутників ( 4w+5e+13e+31.5e+53e+75e)без фаворитів
|
люди добрі, я тут не місцевий..) допоможіть в заливці списку каналів на EVO 700S. Прошивається через UP V5.06 нормально, і ключі заливаються нормально. а ось з списком каналів ніяк неіде. шо порадите??
Дякую. вже розібрався. допоміг рестор до заводських установок. |
яка помилка?
|
У темі 1 долучень
Список каналів для EVOLUTION 700S
на 3 супутника 4°W - 4,8°E - 13°E від RATVOD 25.05.2012. |
Добрий день,підкажіть будьласка при включені в сеть на дісплеі світется : и тюнер не запускется.Кліент говорить що це сталось після скачка напруги.В чім причіна.
|
Цитата:
|
Якщо э можливiсть, то викладiть напруги з блока живлення.
|
Напруга на блоці живленя:3.39v.4,97v.8,4v.12,6v.33,4v.24,7v.ОСЦИЛОГ РАФА немаю.
|
Пробуй JTAG
|
witmo, тут все є http://sat-prof.com.ua/showpost.php?p=3519&postcount=8
електроліти поміняй по 3.3в і 5в |
Допоможіть! Не можу залити канали до Тюнеру.Ево 700S.
|
З Комп'ютера на приймач
Підключите тюнер до комп'ютера за допомогою нульмодемного кабеля і вимкнете тюнер з допомогою пульта (щоб на дисплеї працював годинник). Запустите програму У пункті Upgrade виберіть Download Software. Натисніть Open і виберіть потрібний софт. Далі натисніть Start і діждіться закінчення прошивки. Відключите нульмодемный кабель від тюнера. Для вступу до роботи нової прошивки необхідно тюнер перезавантажити відключивши живлення (зручно використовувати перемикач на задній панелі). Все- приймач прошитий. Програмування приймача з комп'ютера: Під'єднати приймач до комп'ютера нульмодемным кабелем. Запустити програму, вибрати потрібний порт, вибрати файл. Натиснути кнопку "Power" і не відпускаючи її, включити приймач в мережу. Через 1 сек відпустити кнопку. приймач перейде в режим програмування (напис на дисплеї boot) Натиснути в програмі кнопку Start і діждатися повідомлення на дисплеї "-end-". Варіанти модифікації приймача EVO 700S Модифікація Опис FTA стандартна базова комплектація FTA + Card slot стандартна базова комплектація + установка карто-приймача FTA +Neotion Chip стандартна базова комплектація + установка чіпа що дозволяє дивитися SEX VIEW XXX FTA +Neotion+Card slot стандартна комплектація + установка чіпа+установка карто-приймача Емулятор: F1 000 (ТАК ВКЛЮЧИТИ!) Шарінг F1 111 Зміна RF каналу (модулятор) кнопка 0 Взято тут |
У темі 1 долучень
Cписок каналів на 10.01.2013 на 3 спутник а(4°W-4,8°E-13°E) з фаворитами.
|
У темі 1 долучень
Ключі EVO700s 4.8-5-13 на 12.03.2013
|
У темі 1 долучень
Список каналів для EVO-700S та ключі. На 4°W_5°E_13°E+75°E. Без фав. b.wan
|
У темі 1 долучень
Мій список каналів на 6 супутників (4w +5 e +13 e + +53 e +75 e +90 e)
Програмна версія V3.33. Без фаворитів.... Порты выставляемо під своє супутникове обладнання. |
допоможіть будьласка в заливці списку каналів на EVO 700S. Прошивається через UP V5.06 нормально, а ось з списком каналів ніяк не йде, постійно на індекторі горить boot, на моніторі процес заливки не йде. шо порадите??
Дякую. |
Цією ж програмою UP V5.06:
-Переводите ресівер в дежурний режим -Виставляєте в програмі порт-хххх -В налаштуваннях Upgrade-виставляєте Download Data -Open-вставляєте файл з каналами -Start-має піти загрузка--------------- -Дочекатися до появи End на дісплеї ресівера -Перезагрузити тюнер |
Дуже Вам вдячний D-Msha. Я все так і роблю, порт в мене один (не сплутаєш), оновлення ПО заливається чітко (EVO700S_V3.35), список каналів введений, але на разі після старту на дісплеї як горів boot так і горить, у вікні програми не показує процес завантаження. При завантаженні списків, можливо треба щось скидувати в заводських налаштуваннях. Ставив з ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене Вінда 7), але ресівер взагалі не відповідає на пульт, з ресівера сигнал не іде навіть коли тисну з на ньомі меню, хоча індикатор реагує. Канали теж не встановлюються.
Будьласка підскажіть може я щось пропускаю. За здалегіть вдячний |
Дякую D-Misha, я все так і роблю, але після старту, boot так і горить, в вікні програми завантаження не йде. Ставив ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене 7 вінда), але ресівер взагалі не відповідає, мена сигналу, на пульт не реагує. Переставив EVO700S_V3.35, перед цим ставив старіші варіанти, але список каналів не заливається. Можливо треба щось скинути в заводських налаштуваннях, чи що, порт переплутати не можливо, він один. Підкажіть будьласка. За здалегіть вдячний.
|
Попробуйте почати все спочатку. Скиньте на заводські, прошийте софтом V3.33(рахую кращий софт),далі попорядку.
|
Дякую! Але все одно не йде, ПО заливаеться, а список ні. Я і Ваш список пробував.
|
Ярий, пробуйте інший завантажувач...
Я вчора теж прошивав і не міг залити список мусів в ручну з пульта! |
Дякую! підскажіть будласка де його взяти, вчора був перший раз коли я це робив. На ортон пішло з другої спроби (треба була прога під 7 вінду, знайшов), а тут я гублюся... .
|
У темі 1 долучень
Софт v 3.33
|
У темі 1 долучень
Список каналів та ключів для EVO-700S на 24.08.2013г.
Список каналів впорядкований за темами без фаворитів супутники:4w_4.8e_13e_75e_90e |
У темі 1 долучень
Файл ключів softcam для EVOLUTION 700S
від madi за 08.10.2013. *************** |
У темі 1 долучень
Список каналів для EVOLUTION 700S для версій 3.15 і вище !!! від RATVOD за 20.10.2013.
|
У темі 1 долучень
Софткам EVO700s 4.8-5-13-75-90
на 01.02.2014 |
У темі 1 долучень
Список каналів та ключів для EVO-700S
супутники:4w_4.8e_13e_75e_90e |
У темі 1 долучень
Список каналів та ключів для EVO-700S від Luis,на 09.11.2014р
супутники:4W. 4.8е. 13е. 31.5е. 46е.55е.75е .85.2е.90е |
У темі 1 долучень
Список каналів та ключі для EVO-700S. На 4°w/5°e/13°e станом на 15.01.2015р
+ прошивка вер. 3.50 |
У темі 1 долучень
Список каналів- EVO700-S
4W. 4.8е. 13е. 31.5е. 46е.55е.75е .85.2е.90е від 25 01 2015tvsat-prof |
У темі 1 долучень
EVO 700S. на 22.04. 2015
Список каналів на 8 супутників. 4W. 4.8е. 13е. 46е. 55е. 75е . 85.2е. 90е. від 1995Ira29 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010