![]() |
Є ще кращий і складніший ESR FLC від Мирона!
|
У темі 1 долучень
|
:)
|
Пане вуйко, поясніть мені чим ваші любимі ESRметри кращі від осцилографа при провірці БЖ на рахунок пульсацій чи виявленні висохшого конденсатора в колі проходження відеосигналу???Це прилад із розряду мультиметрів і приладів не візуального контролю що не дає повної інформації при ремонті.Роками ремонтую тюнери і телевізори без цього приладу.Дивлячись відео як шукають ним некондиційні кондесатори на шассі телевізора мені стає шкода того майстра : ремонт його може затянутись до другого пришестя.Кожен елемент схеми має допуск на свою величину і не завжди потрібна його мінімізація до якої ви так агітуєте.
|
|
|
Да ВУЙКО ваша відповідь нагадала мені давній монолог Райкіна : *шлите колеса..* і тому подібне. Я точно не ваш ...Коли нема що відповісти або не орієнтуєшся в поставленому питанні то краще промовчати,а не *шлите...*
|
:D
|
На завершення нашого спілкування скажу фразу з якої починався цей
монолог : *ЗАПУСКАЄМ ДУРОЧКУ...* Так і ти ідеш цим шляхом. Пока. |
duman, не звертай на цього клоуна увагу.Він балакає ні про що.
|
kreshnot, хочеться зрозуміти людину яка так наполегливо нам пропагандує ставити кондесатори з ESR менше 0,1Ом а решту в сміття..Може він один із торгашів ними на ринку? Бо читаючи його відповідь
Цитата:
|
У темі 1 долучень
|
Зробив пинсет.Е пару питань.Кому можна задати?
|
Цитата:
|
В мене сигнал не такий як должен бути на остцилографи и растяжки тоже такои нема
|
Деталі всі стоять як на схемі,чи може стоїть десь щось інше?
|
Цитата:
|
Генератор пробував настроїти і яка осцилограма ,де мірялось?
Цитата:
|
Зробив давно свій ESR метер по відомій схемі.Дуже допомагає в роботі,бо завдяки низькій напрузі вимірювального сигналу добре шукати несправні конденсатори безпосередньо в схемі.Вже багато разів виручав в ремонті особливо коли по запарці нарвешся на заряджений.
http://radioxpress.wz.cz/rxp_lab/lab...er/esr_a1.html Є пару фотографій.Як відправити на форум.Хто підскаже?Прошу пробачення за офтоп.:confused: |
pics, загрузити на радікал *(або інший фотохостинг) далі вставити через вв код! (є такий квадратик картинка)
Щось вуйка привид ходе!:) |
Поміняв транзистор і пидібрав режим сигнал став нормальний.Але не могу добитися ростяшки шкали.Думаю що трансформатор бо диоди міняв і безрезультатно.
Дякую за совіти. |
Цитата:
|
Дякую вуйко и kreshnot
Шкалу ростягнув коли поставив другий трансформатор.:D |
Є інтерес.Питання,чим можна перевірити максимальні можливості по ESR в діапазоні 0-10мОм.
|
Цитата:
|
Цитата:
Звертаю увагу. Це не ПРИЛАД, це просто вимірювач. Вимагати від нього точності на межі його можливостей це абсурд. Цитата:
http://pro-radio.ru/measure/3288/ - тема автора пристрою. Багато питань щодо вимірювача розглянуті протягом кількох років. |
serge_m, якщо відповідаєте на питання,то конкретно.
Тут самі собі суперечите Цитата:
Цитата:
|
Тут гумор розуміють?
Які 0-10 мОм? Чи може я зараз ще й попередження отримаю за не конкретну відповідь? Цитата:
|
Судячи з усього людина (???) мала на увазі 10 міліом.Нормально.
В мене завжди виникає запитання : в які аппарати хочуть ставити конденсатори з такими параметрами? Ну не в бж ж тюнерів? Чи бж з такими кондесаторами покращують параметри тюнера? |
Цитата:
|
duman, люди начиталися різного в інеті тому і запити в них такі.Виручка піде на конденсатори з малим ESR.
|
Шановний Serse_m
Ваші аргументи з приводу діапазону 0...10 Ом не витримують ніякої критики.В авторському варіанті нуля взагалі немає.І це абсолютно правильно.Навіть поважні фірми таких дурниць не пишуть. |
pics, - наша пісня стара,почнемо заново...
|
Сергію!
Прошу дуже.Не мучте людей.Скажіть будь ласка реальну нижню межу ESR,яку здатен виміряти ваш вимірювач. Дякую. |
Цитата:
|
Прочитай першу сторінку.
http://pro-radio.ru/measure/3288/ Там чорним по білому написано ESR до 10Ом І правильно написано. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
*Там чорним по білому написано ESR до 10Ом І правильно написано.*
Шановний,порухайте мишкою і відкрийте прикріплені файли:там конкретна відповідь на ваше запитання. Дивимся... |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010