![]() |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
а я так розумію ви людина не бідна,то вже зразу картіну,на кожен тв (тюнер від GI mini до Gi 8120),що там 18 євро в місяць помножити на чотири)))) |
Zhora15, Не сварися друже, можливо я чогось не врахував, я ж не був на місці, а збирати постійно докупи і тримати в голові всі пости Vit@liy, не має ні можливості, ні бажання... Я звичайно стараюсь допомогти як можу, та й ідея з одним супутником Amos 4W (нижній піддіапазон, Н-поряризація) не моя ...
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
(а про це є питання до модераторів які виборочно погрожують банами..- нагадайте всім правила спілкування на форумі,таке нехай пишуть в пп) Дякую за спілкування по даній темі бо для себе я її закрив! |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
А на рахунок поведінки як малолєтки ... Шкода, що Ви slavon так вважаєте. Я прийшов сюди за порадою, а не обговорювати чиюсь поведінку. Для цього мабуть і існують такі форуми. А під ваш вислів я так розумію підпадають всі, хто не готовий тринькати гроші на вітер і стараються зекономити і отримати максимум користі. |
Vit@liy, Друже порад тобі надали вагон... Я б особисто так не робив як ти хочеш, як прокладав кабеля навіть якщо б це не було б дуже естетично, бо я технічна людина і для мене різна естетика в принципі пофіг - головне зручність, можливість вибору супутників, пакетів та незалежний перегляд на 3-4 ресіверах... А Ви собі робіть як хочете !!! Я таке вже як у Вас вже проходив - при ходиш до жлоба а у нього "евроремонт" (тіпа крутизна), то я якщо клієнт "великий поц" стараюся йому той ремонт "пікращити" - можу натякнути напарніку щоб вивалив кусок церги в кімнаті свердлом на самому видному місці і тд.тп. Не судіть строго, такий я вже є дуже не люблю "особливо вумних" людей які спочатку роблять а потім думають ...
|
Цитата:
Вам теж треба вліпити попередження... Я вибачаюся но це маразм,а не підключення... http://remontantenn.ru/images/stories/razv_2.jpg Віталій,ви з села ,чи міста? Я до того,що до наступного ремонту можна кабельним перебитися... А якщо ,у вас кабельне цифра і ви не хочете підключати шару на плюсонутих,купуйте GI matrix mini і все буде пучком!!! |
Zhora15, річ не йшла про одну голову.duman сказав правильно,можно один кабель розкинути на 4 тюнера і більше.Але щоб працювали всі конвертори треба щоб був включений тільки один тюнер.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|
Доброго дня.
Згорів у мами вдома Тюнер Фергісон. Шукаю йому заміну. Що ви порадите? Супутники: Сиріус, Амос, Хотберд. Телевізор - плазма (СКАРТ/HDMI) Чого би хотілось від тюнера: 1. Доступність прошивок (щоб був емулятор чі щось на подобі того щоб хоч деякі закриті канали працювали - Українські та Російські) 2. Прошивка через USB 3. Легке та просте меню (хочаб на рівні Аріонів) Ну і бажано щось, що є вже в Україні, щоб не чекати доставки з Китаю. |
TaranUA, я за Gi mini (amiko)
A фергусон можна відремонтувати;) |
Відремонтувати можна, але він вже свое віджив. Хочется чогось нового.
Gi mini це Galaxy Innovations Gi HD Mini? Доречі таке питання, є якісь пошивки, до певних тюнерів, які можуть оновляти Список каналів/Ключі (або навіть софт) з флешки? Бажано би почути не лише назву моделі, але і пару слів в її користь. Буду вдячний за допомогу. |
TaranUA, Я б радив брати тюнера з ПЗ на базі ОС Лінукс, бажано з Е2. Більше в цій темі
|
Цитата:
slavon, Друже,я думаю тут інше потрібно!!! |
Це для батьків, так що на Лінуксі не потрібно.
Тай Т2 не треба. Поки що в око кинулися GI HD Mini та U2C S+ MiniHD Про останній є відгуки гарні? |
U2C S+ можу рекомендувати. Картинка гарніша ніж на GI HD Mini
|
U2С,не раджу...зборка дешева не якісна.(поломиться швидше ніж фергусон)
|
Цитата:
|
Vetal999, в якості плати! (дешевих компонентів)
|
Не знаю, не помітив дешевих компонентів(розбирав свій, дивився що всередені), як на мене зборка стандартна, у самого стоїть та знайомим поставив і клієнтам, мабуть вже більше 50, браку ще не було, хоча скільки пророблять поки не скажу, найстарішому близько 10 місяців. P.S. Ставлю виключно U2C mini, у великому корпусі щось не сподобались.
|
19kutsenko82, гляньте плату на Vu solo чи навить Opticum 9500
|
З виходом нового ПЗ U2C+ мені кожного разу все більше та більше подобається!!!! Я використовую його як медіа плеєр -дивлюсь фільми з нета !!!
|
sat-prof, - гляньте на ціну!!!
|
sat-prof, не бери близько до серця.То треба було щось скачати от він і пише шо придумав,бо за флуд він вже отримав
|
kreshnot, ;)
Одноразова ланка LNB , про пульт який щолкає гучніше ніж моя стара Nokia 3310 мовчу. Фірма серйозна, але ресівери ні! Самі гляньте: http://www.agsat.com.ua/img/art/2012...u2c_s_maxi.jpg |
Цитата:
Класний медіа плеєр з GI8120,плюс розуміє АС3 ,непробував,але напевне і підтримує NTFS... Ну про Е2,я мовчу)))) |
sat-prof, GI mini та ж сама якість буде, хіба не так?
стосовно пульта то до них окремо продаються такі що не щолкають. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Порадьте хороший відеосендер?
Головне якість, ціна на другому місці.
А то всі що я брав були не дуже хороші... |
Igor1031, а ти які брав?
|
Можна самий простий , у мене ще старий весь силуминовий круговий конвертер для НТВ+++ ....усі НД показує
|
На 36Е використовую конвектор SINGLE Circular Inverto Black Pro ,який стоїть на тарілці (цифра +) 50см .як на мене то працюе чудово сигналу достатньо хоча і тарілка маленька!!!
http://www.agsat.com.ua/published/pu...ck-pro-big.jpg Купити можна тут-http://www.agsat.com.ua/category/lnb...-poljarizacii/ |
Кажуть, що ціни на сат тв збільшаться
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010