![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Максі на вигляд мені подобається та й пишуть що не гріється майже... |
Цитата:
|
Файли для відновлення через порт RS232[/QUOTE]
ссилка бита:eek: |
Доволі цікаву інформацію вчора озвучили на одному з ресурсів, стосовно цієї моделі:
Цитата:
Цитата:
|
arki,
Та купи вже його накінець і сам поюзай http://smiley.nowdararpour.ir/kolobok1/16.gif |
Zhora15, куплю, як тільки все що мені треба, в ньому "долижуть"
|
Цитата:
Підправив,зараз у цьому підрозділі Програмне забеспечення для ресиверів U2C S+(Без обговорення)! |
ПЗ для ресіверів U2C S + Mini / MAXI
v.1.3.8 від 18.11.2013 . ******************************* Цитата:
|
Доволі цікаве пишуть про цю модель...:)
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
VADYA777, як рес відшліфували софтово, працює добре?
|
Цитата:
|
Цитата:
Моя дочка попросила залишити собі цей тюнер ....(і віддати "дядьку" наш тюнер -дрім500)... так як він їй сподобався... і можна дивитись будь-що, що Вона захоче.....( в меню даного тюнера Вона розібралась за один день....поки я його налаштовувавав під "шару" знайомому...., а їй лише 10 років...) По якості "заліза" необхідно дізнатись думки "спеців"....я з паяльником не дружу..... |
БЖ та материнка якості globo x80
|
Цитата:
+ Ціна , функціональність - До приймачів на MIPSі ой ще як далеко... |
У темі 2 долучень
Список каналів для U2C S+ MINI/MAXI
під софт 1.6.7 для завантаження з ФЛЕШки від westsat за 12.03.2014. ************************************************ 1. 3 САТ: 4w + 5e + 13e + ЕКСТРА ТВ 2. 3 САТ: 4w + 5e + 13e + НТВ ================================== з фаворитами і останніми сат-змінами |
У темі 1 долучень
:mad:
Цитата:
|
Отже, мав я історію з U2C (купляв на радіоринку)
Перестав працювати, полоси на екрані та не включався.Продавець ніякої гарантії не давав. Зайшов на сайт U2c, подзвонивши по телефону: порадили замінити кварц.( замінив нічого не дало) Сказали, відправити новою поштою. Пройшло два тижні дзвонять мені з києва, що передали мені новий тюнер (правда в мене був скарт а то тюльпани дали) Висновок - фірма солідна! |
Цитата:
|
Дуже хороший ресівер.
Рекомендую всім! |
Раджу ставити маленький кулер на обдув.
|
U2C S+ Mini /Sharing NTV+ (36E) on 3G modem Kyivstar
http://www.youtube.com/watch?v=pxXfq...layer_embedded |
який протокол шури самий економніший що до споживання трафіку? думаю cccam...
настроїв даний ресивер під заказ з 3G модемом, годину потестував, перевірив то 1МБТ зняло. |
Цитата:
|
Zhora15, пояснили мені на одному ресурсі що тюнер в якому "начіпляно" мережевих навісок (погода,медиа серваки тощо) не буде економний що до трафіку...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:39. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010