![]() |
якщо найдеш тач в розмірі , і всі дірочки співпадатимуть, то можна спробувати кинути тих чотири контакти.
|
Кому потрібні запчастини UNNISAT 1500 :http://s004.radikal.ru/i205/1211/7e/60a56bf84d59t.jpg
перешлю Новою Поштою.... |
Купівля Радіокомпонентів((Дорого))-по всій Україні
Купую аблосютно будь які позолоченні Радіо компоненти!
Ціни уточняйте за тел.0931346104 http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=56340 |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Є два тюнери на запчастини.
1. Глобо6010 ( без корпусу) -лиш то що на фото. 2. Фергюсон AF 2818SE Фергюсон- світить чотири вісімки і все. Глобо- ніби запускається є меню але нема сигналу і неправильно переключає з передньої панелі-- ніби всі кнопки напутані. Ціна за 2 - 80 грн. Пультів нема. Перешлю Новою поштою за ваш рахунок. Кому що таке треба? |
Andersat, а у львові можна забрати?*
я заберу! |
я сам з тернопільської обл. так що тільки нова пошта...
|
А відправити укр поштою зможет? Я гроші скину наперед!
|
Укрпоштою звичайно теж можна- але на укрпошті дуже кидають посилки як небудь- і різниця в ціні вийде якихось 5 грн. Просто як причавлять посилку- то буде на моїй совісті. Чому вам не краще новою поштою пееслати? Мені подобається цей перевізник-- швидко і акуратно..
|
Andersat, акуратно не має значення!
а тому що в моєму селі не має нової пошти і їздити не хочеться 50км!(лишні гроші) напишіть в приват номер картки я скину адресу |
відповів в приват
|
На жаль глобо 6010 мабуть зніму з продажі-- в звязку з тим, що принесли схожий глобо в якому згорів блок живлення. щоб не заморочуватися-- просто поміняв блок живлення.
|
Куплю з поломаним бж за 35грн ок?
В приват напишіть! |
Дивіться приват
|
Куплю несправний Ортон 4100с МІНІ із справною "мордою"(ціла панель передня),або саму передню панель-"морду"
|
Залишився на продаж тільки тюнер Фергюсон AF 2818SE -- на запчастини. Без пульта. На екрані чотири вісімки. Ціна -40 грн.
|
Куплю несправный ортон403,або материнку з процесором
|
У темі 2 долучень
Фото Фергюсона.На екрані чотири вісімки. Ціна 40 грн.
|
Куплю металошукач
Може хтось має знайомого що робить або робив собі ..відгукніться!
|
Кажуть непоганий металошукач є Термінатор 3 або його продовжувач Термінатор Тріо. Сам собі хочу такий зробити. Але ще то часу нема, і запчастин теж. І роботи трохи є. Печатну плату лиш зробив одному колезі. Хотів і собі витравити, але поки що є закази на інші плати.
http://www.md4u.ru/viewforum.php?f=8...9cf241d90f23e0 -- тут я черпав інфу. |
Купив майже задарма з клюшкою 20см та котушкою...лишилось акум купити!
http://s019.radikal.ru/i626/1212/fb/e28c6e4873d5.jpg Clone W. Аналог Трекеру и Клон PI AVR Цитата:
|
продам
маю кучу тюнера робочі і не робочі
штук 30 кого цікавить пишіть але все гуртом відповім в приват 4405,4402 ,глобіки фергусони ,хумакси стронг 9500.......... е просто зняті в кліента з заміною е не робочі все без пультів |
привіт ви хоть ціни привели б
|
vlad55,взяв би штук 5..напишіть ціни приблизно!
|
Цитата:
якщо конкретно цікавить зроблю список |
Цитата:
|
Цитата:
якщо залишатьсяdresmille |
добре зроблю список вільний час виложу тут
що по чому і кількість але провіряти буду тільки на включення |
купив би жлобо 3ххх-6ххх
хочу зробити сатфіндер на його основі,впринципі уже варіант е з конструкціею. бажано щоб і корпус був в хорошому стані,так як буде використовуватись для основи. |
Цитата:
|
та прилаштувати ТВ лсд,правда усьо буде живитися від акумулятора
і перероблю підсвітку(на світлодіоди підвищеноі яскравості) |
Цитата:
|
Цитата:
Прошива Бігсат(трохи більша шкала чим у Труман), Ну а відносно аккумулятора--??? Струм монітора 1,2-1,7А - плюс рес.. і втрати перетворювача не рахуючи підсвітки(підв.яскр.). На вулиці 2013 рік вхе потрібно настр.не тільки DVB-S. a i DVB-T.i DVB-S2 |
монітор буде 12-14 дюймовий,та і залишиться можливість живитися від електромережі.
звідкі такі струми? якій монітор жере 1.7 ампера?.світлодіодна лента яку я буду теж модифіковувати споживае 0,7 А на метр,а це 120 світлодіодів а на рахунок ДВБС2,дя цього е тюнер окремо,так що нема проблем його підключити до телевізора або мого саморобного убожества. |
У темі 1 долучень
А я для настройки антен використовую прибор Примусс. Переваги:
Не треба 220 вольт і ніяких переносок, добре видно в любу погоду, чи то сонце, чи то ніч, звукова індикація рівня сигналу, маленька вага-повісив на шию-і дві руки вільні.По ціні, якщо зробити самому вийшло мені десь 250 грн. Зробив собі два, про всяк випадок, тобто про запас. А телевізор для установок і тюнер продав іншому установщику, так як в них відпала потреба повністю. |
Примуси,фаси може і непогано,але є в них недолік-нема наявності самої картинки(зображення).Попадалися конвертори,виставляєш все гуд, а на ТВ зображення рве.
Цитата:
|
100% за те щоб крім рівня сигналу можна було наблюдати і картинку
всетаки вирішив взяти за основу 7 дюймову панель від якоісь портативки,тепер між роботою і віддихом думаю як це присобачити...аби поменше місця займало,і вчепити на менший ресівер ніж Глобо5000 правда покишо не найшов способу виводу зображення на матрицю без схеми від портативки....щей шина і2с заходить. якщо не знайду вирішення проблеми,буду шукати інший дісплей,з лвдс на борту |
dvb-s2
Куплю тюнер для прийому каналів mpeg4(dvb-s2).Можна б/у
|
продаеться
-Strong 4450 (без пультів робочі) -15 шт -(1шт -30 грн) Samsung 9500 (без пультів робочі) -9 шт -(1шт -40 грн) Humax VAFOX (без пультів різний стан ) -6шт -(1шт -30 грн) Humax 5400 (без пульта ) -1шт -(1шт -40 грн) Strong 4402 (без пультів робочі) -1 шт -(1шт -30 грн) Strong 4155 (без пультів робочі) -1 шт -(1шт -30 грн) С+Pioneer 1450 (без пультів робочі) -1 шт -(1шт -40 грн) С+Kenwood (без пультів робочі) -1 шт -(1шт -40 грн) FOX (без пультів робочі) -1 шт -(1шт -30 грн) остальне затра ... хто хоче в почту вбо в аську icq-252142930 |
Продам не робочий Samsung 9400 (БЖ робочий 100проц)
Без пульта! 40грн (можливий торг) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010