![]() |
Там три резистора.Два струмообмежуючі на 2 і 6 ногах і підпиточний з 3.3в на 1 ногу...?
|
Цитата:
|
Хлопці,ви займаєтися фігнею,щоб не було скучно?Хоча-б почитали принцип роботи.Дехто взнав-би для себе щось нове,а хто відновивби у пам"яті що забулося.
|
А це не процесор часом?? Фен має широку зону нагріву.
Резистори тут явно не причім. |
Цитата:
|
Треба не один конденсатор міняти а всі.
|
Прогрів плату. Дивна ситуація.
Сигнал пропадає, якщо нагріти конденсатор BC27, або місце його розтушування. Сам конденсатор я замінив ще вчора, коли це помітив, але це не дало результату. Може бути проблема в текстоліту? Ось розтушування конденсатору (фото взяв у sat-prof): http://pixs.ru/showimage/2011111641_...6_14770711.jpg |
Andbiz, а коло стрілки всі електроліти хто буде міняти?
|
sat-prof, хай гріє.Подивимось чим закінчеться епопея,да і конденсатор що він міняв до одного місця
|
Це конденсатор-фільтр 0.1 мкф по шині подачі 3.3в на 8 вивід мікросхеми.Особливої ролі в роботі тюнера він не має - і без нього він працюватиме.
|
Цитата:
Ви були праві - проблема зникла, коли замінив електроліти до і після U7 (ланки живлення 1,8 В і 3,3 В). Хоча ємність їх була нормальною. Та я ще ємність конденсатору 3,3 В 220 мкФ замість 100 мкф встановив. Дякую. |
Andbiz, якби послухав мене раніше,вжеб давно забув про той тюнер (пост 26)
Без кераміки може теж не йти,це фільт по ВЧ викидам.В залежності від виробника флеші треба підбирати кераміку не тільки для роботи а і для запису у флеш |
Цитата:
Мене дивує інше - те, що несправність проявлялась при нагріві певного конденсатору. І температура нагріва була приблизно 75 *C, яка не є критичною. Та ще я цей конденсатор замінював 3 рази - всі реагували. |
Andbiz, ємність не зовсім критична,є така зараза як ESR.В основному вона збільшується від поганого контакту між виводом і обкладкою.Так що при подачі напруги на електроліт може піднятися ESR і ємність впаде.Почитай за ESR і все зрозумієш
Цитата:
можу пояснити на двох пальцях так:ESR було критичне ,при нагріві кераміки починают підніматися виброси ВЧ роботи флеші які попадають у процесор по живленню і йде збій роботи по ВЧ входу якщо вірити інтернету то кераміка стоїть на 85* |
Цитата:
Грів не паяльником, а феном з температурою 100-135 *С, але на відстані 5-7 см на протязі декілька секунд. Він зразу же реагував на тепло. Пробувал нагрівати гумку на карандаші за допомогою звичайної батареї опалення та торкатися конденсатору - теж реагував. Температура була невелика. |
Та запаяй КМ-ку або любий керамічний конденсатор 0.1 мк між 8 і 4 виводами додатково, як завжди робилось при монтажі цифрових мс.
п.с.-*Та ще я цей конденсатор замінював 3 рази - всі реагували. * : ще раз і там уже не буде до чого паяти!? |
X7R - від -55 до +125°C.
|
Цитата:
Цитата:
|
Доброго дня.
В тюнері 4100с при спробі JTAG з'являється наступний лог: Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
У будь-якому випадку спасибі за допомогу, яку Ви мені надаєте своїми порадами. |
Цитата:
|
Цитата:
Але все ж відчуваю, що вже блукаю навмання в надії, що вдасться знайти дефект. Необхідно розуміти, що шукати. |
може що з ресетом
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010