![]() |
Цитата:
2. практично поголовна "тупість" клієнта у користуванні навіть простим САТ ТВ ресівером та не розуміння специфіки українського ФТА САТ ТВ. Попробую це проілюструвати на досить простому, я б сказав банальному прикладі - вчора приносить до мене один клієнт ресівера типу Глобо 4100С, скачав з форуму дамп, починаю шити і тут клієнт питає: К (клієнт): а на скільки Ви прошиваєте цей ресівер ??? Я: в сенсі ??? К: ну коли треба буде шити його наступного разу ??? Я: Тоді коли знову поміняються параметри каналів на супутнику. К: А коли вони поміняються ??? Я: Не знаю, точно про це одному богу відомо... К: А можна так зробити щоб не носити до вас на прошивку тюнер ??? Я: Можна, чого не можна, є 2 варіанти - варіант а). - шукати зміни в ТР на супутниках, ключі в неті самому на навчитись їх вбивати вручну; варіант б). підключити платне супутникове ТВ , плата в місяць 70-100 грн/міс, канали оновлються автомотом... K: .... (після цих слів цього його аж на обличчі перекоробило) |
В останній час люди переходять на тюнери з лiнуксом (на даний момент GI 8120 і Аміко 8900) і ставлю їм разом із ш-ю через лан.Мабудь в людей появляються гроші для більш якісного товару.
|
Лінукси то лінукси , а без 4100 нікуди не поїдеш. Рівень життя у нас такий, що встановлений триглав у сусідів вирощує велику зелену ЖАБу.
|
самий простый варіант Globo 4100c
|
99% з тюнером 4050, 1% AMIKO 8900
|
Для безкоштовного: евроскай(глобо 4100С) 4050-4100
Для "платного" GI1125-1126. |
Установщик це рибак
Якого клієнта виловить,є такі що знають що ім ставити і ціну. Іншим потрібно розповісти та щей показати ,а тут у кожного свій талант. Раніше тільки питали поставити антену щоб була на 3 гол. і ціна ? А понині народ грамотний пішов. Ставлю глобоподібні 4050,4100 ........ Для Хтри Х-80,G1125/6 .Ортон4160СХ Шара ЕВО.Орени,GI .......ukrprof |
walik, Я особисто не "рибак" і "рибаком" бути не хочу, тому стараюся ставити нормальні ресівери, конвертори, кабель і тд.тп. Жлобо 4050,4100 принципово не ставлю....
|
Цитата:
Hормальні реси вже в принципі поставлені (маємо те що маємо). тому і ставимо жлобоподібні. |
Розумiю i walik-а i slavon-а
Народ у нас просто поки що не обiзнаний в САТ ТВ , та ще й жадний . Наприклад пропоную карточний тюнер та карту Экстри , мовляв - дивiться футболи чi Дiскаверi за 29 гр /мiс А вони : " О , нi ! це ж платити треба " (аж 29 гр ! :) ) Ну що тут вiдповiсти .... От вам тодi Глобо . Всi радi . А чого ж ... на халяву канали |
sa3500, Буде дуже прикольно коли після виборів "покращувачі життя вже сьогодні" замурують частину популярних українських каналів, скажімо у ВІА 3 чи 4 і треба буде робити вибір - підключатися наприклад до Екстри чи до "цьоці Шури". А тепер скажіть мені будь-ласка куди всунути карту наприклад у Жлобо 4100С ??? Правельна відповідь - в дупу, та й з "цьоцею Ш" він погано дружить...
Цитата:
|
А те що клiент жадiбний, згоден повнiстю.E у мене клiент, у якого 2 лед телевiзора, пропоную йому тюнер ХД i платне телебачення, наприклад Экстру за 29 грн.Для нього 29 грн це багато, та й тюнер дорогий(пропонував GI8120).
walik, скажiть будь-ласка, а якi це "нормальнi реси"? |
Slavon
Я незнаю куди всунуть клієнти старі тюнера, але я знаю до кого вони прийдуть по нові |
а яка ваша думка про амiко 549сх чи дiйсно вони якicнi?
|
sa3500Ті що обізнані ще деш.хотять(шару-на-шару)геть на шару!
А ті що дешево,б/кан гарант ім дай! Прикриваюсь вир. китайцем ,але так і згідні на ці реси ,дорожчі не беруть,є прада за включенням деяких. Цитата:
а кому шара.Ну а якість це вже друге питання( старі Самсунги,Стронги,Хумакси) не виключали з 220В щоб не збити настройки) Нові потрібно вим,такі зараз добротні ємності + перенапруги от і думайте які --нормальні реси? |
Цитата:
Я б не купляв би . Краще трохи пiдсобирати грошей та купити хоть би Openbox S1 . А ще краще апарат з лiнуксом (вiд 800 гр) |
sa3500 про Openbox S1 я з вами не згоден повнiстю, а про апарат з лiнуксом це да ,але тiльки для продвинутого користувача.
wasul, а я б вам порекомендував з "недорогих" GI 1125-GI1126-э картоприймач, цифровий iндикатор, гарна якiсть комплектующих, а в GI1126-э модулятор.Тай вся лiнiйка GI якiсна,А головне, що користувач рекламу не "оплачуе". |
Цитата:
Цитата:
|
slavon, скiльки людей , скiльки думок" Ви знаете чим менi опенбокси не подобаються, так би мовити iхнi боляки? У них материнка славиться пiстонами-переходами в плaтi.
|
sattel77,Було таке, якщо не помиляюсь, у зимово-весняній партії 2008 р., Х820..., решта із залізом вроді все ОК
|
slavon,привозять тюнер з дiагнозом: не реагуе на пульт, находжу битий пiстон-вiдправляю, на слiдуючий день дзвiнок, на экранi двi : паяльною станцiэю не користувався.А тi жлоби, про якi тут iде розмова, так я за 7 рокiв незнаю що таке битий пiстон. Це не тiльки моi данi, а й вiд декiлькох ремонтникiв про "пiстони".
|
Цитата:
|
Підійшов заказ на Хтра ТВ все змонтував. В клієнта телевізор Електрон 4покоління.,за ціну що там говорити . Поставив Х80 Преміум ,благо що скарт був в цьому телеящику.
Кадри в телевізори бігли як хотіли,клієнта це не турбувало.Такі-то заробітки на сьогодення. |
Установщики,є якісь замовлення на 19,2°Е,чи люди забили на демографіюhttp://smiles.kolobok.us/icq/biggrin.gif Я про Кулубніку))))
|
Цитата:
|
Zhora15, є ,але мало.
|
Цитата:
|
Більшість ставлю Globo4100C Galax1126 Opehbox S1 також беруть Ekstra TV.:)
|
Тепер ставимо Globo 4060CX plus
|
А в нас народ на Т2 "перейшов"
|
Цитата:
|
Dhsus, в якому планi "щось зробити"-ДИВИТИСЬ 32 эфiрних канали.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
в основному Globo4100c
|
Х80, якщо твіни то 4100С.
|
:confused:З дозволу шановних установників ,мушу ВАС запитати,якумодель тюнера НД,ВИ рекомендуєте клієнтам установити в домівках в 2015році,можливо надаєте перевагу старому і провіреному-зустрічно дивитись на нове і перспективне,в кінець-кінців,цікаво почути думки установників, визначити удачний тюнер НД,з прогнозіруйте що за марка буде прикрашати оселі кожного УКРАЇНЦЯ??? ukrprof
|
openbox s2-ціна,якість+тріколор без глюків,моя думка
|
Щось останнім часом на HD як і на SD попиту немає......Останні два клієнта обрали U2C+Maxi...
|
Все залежить від гаманця клієнта,взагалі то в нас переважно хочуть дешевше і аби показувало як найбільше Українських телеканалів. От і ставлю переважно Orton4100C, він самий найдешевший--450грн на даний момент.
Така в нас не ладна година в країні, що люди практично на нулю,і не мають грошей на щомісячні оплати телеканалів та послуг. Та мав і пару купців на U2C Maxi. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010