![]() |
8 працює нормально :rolleyes:
|
так,звичайно
|
Цитата:
|
Цитата:
Шановні новачки, прохання читати форум, замість того щоб задавати тупі питання, а то ви змушуєте мене почати роздавати "банани" !!! |
Привiт! Бачив у продажу OPTICUM 403hd за цiною 560 гр. Це зараз така нормальна цiна на нормальний апарат ,чи iснуэ якась урiзана версiя цього дiвайсу?
|
tyrus, так. приблизно такі ціни на них і є такі. ну але звичайно і дорожчі є. Обовязково беріть хоча б мінімальну гарантію, та дивіться, щоб вам не підсунули російську версію такого ресіверу.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Взято з офіційного сайту Globo: Увага! Моделі приймачів які зняті з виробництва! GLOBO - HD X403p; GLOBO - HD XC 403p; OPTICUM - MulTiView; GLOBO - HD X7 серии; GLOBO - 4060CX/4060CX PLUS; GLOBO - 4160CX/4160CX PLUS. Делайте выводы,господа! http://globotrading.ru/index.php?opt...&id=1&Itemid=7 |
Потрiбен завантажувач самих лише ключiв
|
В останньому софті 1.4.05 amstar викладеному сьогодні на форумі не працюють фаворити!!! Будьте уважні. При перепрошивці зберігайте bak з попередньої прошивки!!!
|
Чи бачив хтось ці тюнера з працюючим виходом +12В?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а як в эмулятор зайти?пробував 9339 а тама у вікні немае пункту емулятор...
|
Цитата:
эмулятор.якщо маэтся на увазi вкл або викл эму то тут такого нема |
спасибі :) я вже розібрався. там все від софта залежить я заливав mps, зараз буду ps пробувати...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Усім привіт! Хто підкаже, чому не працює ОРТ на тюнері Q-SAT HD+
і ще одне питання, куди подівся канал Інтер HD ? |
Давно вже немає в ефірі
|
Цитата:
|
В мене інші тюнера усі бачать ОРТ, а Q-SAT HD не бачить, і ще я замітив, що крім ОРТ, ще немає сигналу і на каналі UKRAINA SD !!!
Я думаю, що це повязано з тим самим ВЧ блоком, який не забеспечує необхідною напругою частоти вищі за 12130 Н 27500 !?! В кого будуть якісь пропозиції що робити з цим Q-SAT HD, буду вдячний! |
Цитата:
|
Прошив Q-SAT HD цією прошивкою 06020400_sab_220_ps_xwindjw_1.4.08_MOD і Тюнер бачить всі канали і частоти, але там не було списку каналів, і я спробував вернути назад стару прошивку, щоб з неї стянути канали, але не те сталося що думалось. Загрущик не хотів загружати попередній софт, думаю справа була в версії самого загружчика, але я вирішив загрузити мій попередній софт універсальним загрущиком Upgrate Tool Application 2.0.0.0, який за словами VADYA 777 Прога для відкату на ранню прошивку з нової.Заливає практично любий софт і сталося наступне: Софт загружчиком загрузився і Тюнер Q-SAT HD показує тільки час, на пульт не реагує, на кнопки також, навіть не переходить в черговий режим. Якщо витягнути з розетки, то при включенні знову показує час, починаючи з 00:00. Може хтось вже стикався з такою проблемою, тюнер на гарантії. Може там зависла флешпамять? І що йому поможе в даному випадку? Чи візьмуть його назад по гарантії?
|
По гарантii не вiзьмуть скажуть запоров тюнер сам, вiзьмуть грошi за прошивку jtag.
|
RUDKY, Попробуйте залити попередній (06020400_sab_220_ps_xwindjw_1.4.08_MOD) софт, якщо загрузщик живий по Ви то зробите без проблем, якщо загрузщик злетів то тоді тільки J-Tag ....
|
Залити неможу, тюнер не конектиться з компом, на жоден загрущик не реагує, тай як може реагувати, якщо він навідь не виключається з кнопки St.bay. Що таке J-Tag ? Це потрібно вскривати тюнер, чи це спеціальна програма реаніматор?
|
Це потрібно вскривати тюнер э спеціальна програма + спеціальний програматор-реаніматор jtag.
|
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON HD X403p буде працювати з картою доступа Xtra TV?
Якщо буде то на якій прошивці? |
le2506, Я питав у представника Екстри ТВ, сказали що тестували цю модель і все працювало. На рахунок прошивки не запитав, але треба пробувати з останніми, починаючи від 42-ї думаю піде....
|
Та хтось запустив екстру на ORTON HD X403p
|
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON 4100c
буде працювати з картою доступа Xtra TV? |
Цитата:
|
Я не знаю куда я маю подивитися,де вставляється картка?
|
яна, Прошу пані, ресівер ORTON 4100c це так званий ФТА ресівер, без картріадера (CR) і відповідно вставити карточку у ньому немає куди ....
Знайшов на одному із форумів список ресіверів які підтримують карти Екстра ТВ Р.S. Хотів прикріпити його тут, але чомусь не можу його прикріпити, ні в pdf, ні в архівах... lmy |
Всім привіт! Забрав тюнер з ремонту, заплатив 60гр, сказали міняли флешку, прошили 1.4.05, працює без проблем.(поки-що).
Питання для всіх; яка прошивка зараз являється самою оптимальною? І ще одне питання, чи можна через цей тюнер подивитися відеофайли в форматі Divx, чи MKV, бо десь пробігала інформація, що з новою прошивкою це можливо. Дякую. |
RUDKY, Загалом ця прошивка непогана, як для перегляду шури так і фта каналів. З оф. прошивками перегляд формату Divx не можливий 100%, а на рахунок інформації яку Ви десь чули то це можливо софт перероблений, хоча також сумніваюсь.. і загалом не раджу прошивати переробленими софтами, а дочекатися прошивки офіційної в якій буде можливість перегляду даного відеоформату. Наразі маємо шо маємо...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010