![]() |
Дякую буду пробувати.
|
Флешку попередньо витирав чи зразу давав на запис?
|
Globo 4100C слабкий сигнал AV (негативне зображення)
Два дохлі кондюки 100мкф на 16В біля скарту, витік електроліт! P.S Знайшов ESRом за 2мінути |
Ортон 4100с Картинка розсипається кубиками. БЖ підкидав інший антена внормі.Де шукати на мамці ??? Попередньо дякую.
|
kibas, почни з заміни 1117
|
Дякую допомогло.Заміна 1117
|
Цитата:
|
Globo 4100C після 1год роботи рве картинку (перегрівається проц)
Поставив кулєр від ноутбука, працює більше пів року без проблем! |
тюнер locus 4100- на табло світять дві вісімки -перша і остання....і все! на пульт не реагує кнопки на панелі теж не діють..БП підкидав-не допомогло.прошиватися не хоче..
|
sat78,Після чого таке сталось ??? Якщо після невдалої прошивки то тоді J-Tag
|
Цитата:
|
прошивати його ніхто не міг....там такий товариш шо навряд...з його слів просто перестав працювати..
Цитата:
|
Цитата:
|
Маю Globo 4100C включаєш "нема сигналу" з прогрівом 3-4мін починає йти зображення в кібіках а ще через 5хв внормовується і робить стабільно!
БЖ робочий підставляв,що може бути? |
Яка амплітуда 22кГц?
|
kreshnot Поскільки перше кубіки а потім внормовується то я думаю.що 22 кгц непричім бо комутатор вже переключився на потрібний порт.sat-prof Спробуй перемкнути самовідновлюючийся запобіжник що після LM-ки.
Ще частенько виходить з ладу опір 330 ом. в зворотньому зв.LM-ки. Перевір електроліт до лм-ки і конденсатор після лм-ки 0.15мкф |
svovka, якби такого не зустрічалося яб і не питав
|
svovka, все це робив!нічого
kreshnot, якщо з нею щось не так то які дії ?(що міняти) Ще маю такий самий але після 2год роботи кубіками показує?(проц?) |
Якщо амплітуда занижена -то QL5.Норма -тоді 117,кіраміка та літи у обвязці проца ,ВЧ блок
|
А конденсатор на виході 117ої? Міняв?
|
duman, а є сенс його міняти?
kreshnot, замінив QL5,117 нічого не дало (амплітуда в нормі) Буду міняти ВЧ блок ! А які саме кєрамічні замінити? |
duman, а є сенс його міняти?
З його заміни і треба починити ремонт при сипці. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Замінив електролітичні кондюки біля проца зі сторони LM317 все працює
На ESR"ОМ перевіряв всі втратили ємнітсть P.S А з тим що з прогрівом картинку сипле що перевіряти? |
Цитата:
|
kreshnot, кварц може бути? Бо щось нічого не дає...
|
Цитата:
Напиши що мінялося |
Цитата:
|
Цитата:
я бж міняв! |
Ще маю такий самий але після 2год роботи кубіками показує?
А що шкала Q при цьому показує? Яка температура радіатора 317ої.Паяльником пригрій 1.8вольтовий стабілізатор. Перепроший щоб *встряхнуити* його. Випаяй термозапобіжник і підключи LOOP до другого тюнера на LNB IN щоб виключити кола 317ї із списку підозрюваних. |
|
sat-prof,почнiть з того, що вам "простiше паяти".
|
що в мене поппадалось
конденсатори біля стабілізатора 1,8вольта самовідновлюючийся запобіжник пайки транзісторів та опорів біля ЛМ317..пропаюю усі конденсатор по живленню 22в на самій материнці БЖ,ну це вже кожен знае навіть мав таке,що з прогрівом сама ЛМ317 морочила мозок Було міняв процессор,прогрів з флюсом не допомагав Гнилий розем на ВЧ блоку що згадав то написав |
Доброї ночі!Чи не підкажете,можна замість 304 діода поставити 360-й?На вторичці пробитий 304,а вмене з других БЖ тільки 360-ті можна підібрати...Наперед дякую!
|
У темі 1 долучень
Можна бо SR304 на 40в а SR360(306) на 60в а струм однаковий 3а.
|
Цитата:
Назви треба писати повністю |
Цитата:
Про повні назви наперед буду знати!!!Пішов паяти! Щось не допомогло!Думав що сам впораюсь-та й зас....я!Видно я ще сирий!Тож є тюнер Sky Fly 750+,так він зовсім мертвий.Знайшов я пробитий діод,замінив-без змін...Тоді на вторічці почаепив перемичку(зробив козу),начала спрацьовувати шимка...Виходить не мертвий)))Може треба і кондьор після пробитого діода міняти? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:33. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010