![]() |
Цитата:
|
Перевірте стан головки,напругу на головці,якість контакту головка-кабель,...
|
[QUOTE=Петрович;37419]Перевірте стан головки,напругу на головці,якість контакту головка-кабель,...[/QUOT
Ставлю інший тюнер все працює. |
[QUOTE=kibas;37429]
Цитата:
|
kibas,
При нормальній робочій ситуації без підключеної головки (дісека)шкала сигналу показує десь до 10-15% а при підключені головки (дісека) до 60-70% шумів тобто скажем сірим кольором.Провіряється функціонування з*єднання кабелів і головки (дісека) просто навіть без настройки антени на супутник:постав опцію power LNB OFF і отримаєш ці 10-15% а поставиш опцію power LNB ON і тоді маєш отримати ці 60-70% шумів,значить 13 чи 18в доходить до LNB і після цього шукаєш скажем 4.8 Астру.Піймав:шкала сигналу міняє колір і появляється шкала сигнал/шум (якість) відповідного кольору і процентів 80-85(це для 4100с як приклад).Не проходить перший тест:шукай заковику бо другого не отримаєш. А у тебе однакові шкали? |
Поради хороші але треба читати пости і вище.
|
Цитата:
купив тарілку 0.8 Strong, сам встановив і налаштував 3 голови на Hotbird, Sirius та Amos |
kibas прошивка допомогла?
При таких ремонтах краще підкидувати другі деталі та блоки а так можно кружляти до вкола довго.Є пропозиція почати с заміни вхідного тюнера. |
Доброго вечора!Підкажіть будь-ласка,тюнер WinQuest GSR-2010 FTA,коли переключаю на Інтер чи інший код. канал ,відкривається через 22сек.Це нормально?Чи можливо пришвидшити?Системна інформація:Версия оборудования 001,версия программы S6.3.7 ,дата выпуска May18 2007 .
|
Спробуй видалити непотрібні ключі у розділі Бісс
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Тут чули і навіть встигли то все обговорити. А як воно буде насправді пожевем - побачемо.
|
2х2 на Амосі буде відкритий? Чи закодують?
|
Роман2211, закодують напевно!!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
Є інший ресивер?Береш тестер аба мультіметр і пішов міряти напруги по материнці(починая проц транзистори тюнер ,може підгоріти що завгодно,помінятися номінали R,C і т.д.подивитись чи є з проца вихід 22кГц)можно почати с цього.Варіантів море.Ще, можеш віддати в майстерню. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вибачти,шановні друзі,так получиться?
|
Получеться, але тільки тоді коли перший від ресіверу дісік буде підтримувати протокол 1.1 або 1.2 з можливістю каскадування. Само собою зрозуміло що Ваш ресівер також повинен вміти це робити.
|
Цитата:
какой ключ для ICTV на время матчов |
Цитата:
|
Дякую всім учасникам які брали участь і допомагали мені із проблемою відсутністю сигнала після грози.Ресівер HIVISION 3300.Дефект AZ 1117D-3.3 Мікросхема Стабілізатора живлення.
Для дякую існує кнопка додавання/віднімання репутації !!! |
Хлопці допоможіть де знайти прошивку для ресівера ортон 4100с
А що самому зайти у відповідний розділ форуму та знайти відповідну тему Вам віра не дозволяє ??? |
|
Доброго дня!Сьогодні немає сигналу на Амос11647Н9167.Це тільки у мене чи у всіх так?
|
Валерій1966, У мене теж немає!!!! Можливо у них якісь технічні неполадки
|
Підкажіть будь-ласка чому немає сигналу на супутнику Амос 11647 Н 9167 Гумор ТВ, Реал естейт, Мюзик бокс???? це так у всіх чи тільки у мене:confused:
|
чув, що багато люду жалілось. Очевидно, проблема у аплінкера. Причин не знаю. мо погодні умови чи технічна проблема. Якщо, звичайно, ці канали не переїхали на інші частоти. шукайте в новинах.
|
Porter, А у вас як є сигнал на частоті???
|
Цитата:
Цитата:
|
Хлопці,можливо хто має схему Глобо 7010сr.дуже потрібно.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Дякую.Так я знаю.А орИгінал може є? Від космосата - є неспіавпадіння в позначеннях елементів на платі.
|
Хлопці скажіть софт кей до ску стар 2 де можна скачати
|
Підкажіть по якому каналі сьогодні матч Карпати ???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Неможу прошити Eurosky ES 4050 на табло висвічується ASH .Шо це може означати ??
|
Це означає , що ресіверу потрібна JTAG реанімація
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010