![]() |
slavon, Дякую! все поняв;)
slavon, треба брати на відкритом лінуксе рес бо з цим я поняв працює тілльки один сервер.підключаю чотири сервера(нтв-хд 1сер нтв 2сер платформа 3сер пентхауз 4сер чотири разних порта з одного сервера)і починається катавасія то відкриваються то не відкриваються канали.коротше я дуже растроєн бо також було і на аріве 200хд. |
Цитата:
|
Цитата:
Там з тими новими моделями шось не то бо дуже дешева цiна, значить зекономили на запчастинах тому так вiн i працює lmy Така моя думка на рахунок теперiшнього атласа :o |
скільки ставив якщо нормальний нет працює на ура,slavon а ви друже звідки знаєте та ще й так добре памятаєте айпішники всіх своїх кліентів що віддаєте налаштований тюнер?шо стосується форматів підключав 500Гб вінчестер з фільмами різних які тільки є форматів ,проблеми виникають коли людина не маючи терпіння клацає пультом вимагаючи від тюнера роботи як від чотирьох ядерного проца з частотою 3.7 гіга,сьогодні теж виник глюк підключив дайс1.1,до нього 1.0 на перший порт з 4ма головами ,ще приліпив 36 виник якийсь глюк при переключенні на 36 зразу зависав,загрузив старий список просканував ,тюнер знову літає.
причому працює з такою конфігурацією ,тобто можна ліпити головки як хочеш і на шо хочеш |
Цитата:
А якщо серйозно то що там знати ??? ІР ресіверу 192.168.1.33 маска підмережі 255.255.255.0 шлюз по замовчуванню 192.168.1.1 DNS - будь які 2 із приведеного мною списку вище |
Всим хай я пидключив атлас до компа через локальний кабель комп прописал 192.168.0.1.втюнере 192.168.0.2 маска підмережі 255.255.255.0 Шлюз и первый DNS прописани ось так 192.168.0.1 другый непропысаный g-sharu дывлюсь хотив на днях платну подывиться вив вси настройкы в сервер пыше соединение есть но нема каида и идента на их мести стоить 0 ноль подскажить хто може а перед цим другый пакт вписував екстрв -тв то вин автоматом каид поставыв в чем прыкол плдскажить кто уже це прохавав
|
Колеги, попався мені atlas asr5000. прошивка 2.56. 3ж модем не конектиться. Допоможіть з налаштуванням.
|
а шару на Protocol = newcamd переключив?
|
Добрий вечір допоможіть чому коли ставлю платну шару пише є з'єднаня а caid нуль (0) будь ласка допоможіть як це виправити канали при цьому мовчать, але вчора
вводив ці дані все працювало, чекаю на відповідь :):confused: Шановний !!! На форумі пишемо українською !!! Якщо не вміємо українською, тоді заходимо сюди пишемо іноземною, якою вміємо (наприклад російською) та перекладаємо на українську, потім копіюємо переклад на форум... |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010