Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

SGN 16.08.2013 22:12

Борис, я давно звик працювати на мінародних форумах, тому і пропоную варіант, який влаштує всіх і не примусить робити кардинальних перебудов в роботі форуму.
Можливо, хтось з іноземців випадково натрапить на форум і відразу давати "от ворот поворот" дуже некрасиво.
Якщо тут обговорюється питання розвитку форуму, то треба зробити його гостинним для всіх, незважаючи на національність и громадянство.
Посилання на перекладач може стати першим кроком.

D-Misha 16.08.2013 22:47

Борис, ну до чого тут російськомовні люди, нерозумію Мої сестри проживають: одна в Луганській обл, а друга а Мордовії- розмовляють українською, а їхні діти і внуки- російською, а я неможу прилучити їх на цей форум, бо з першого разу пришибуть. В чому вони провинилися?Іноземний розділ вже був у нас і з того нічого не вийшло -тільки дозвіл на російську, не для розкрутки форума, а загального порозуміння, спокою і злагоди в суспільстві.. А як ні, то давайте розмовляти тут, тільки українською, думати по українськи, їсти тільки українське і ніяких відхилень..В цих краях ненависть-- не тільки до росіян і євреїв, але й одне до одного. Колись така політика, комусь вийде боком ...а відпокутувати, будемо всі.

svovka 16.08.2013 23:17

Цитата:

Допис від Nalot (Допис 88926)
Я пропоную обєднати всі зусилля щоб зробити наш з вами сай кращим сайтом по супутниковому ТБ.
1. Залишити лише актуальні теми, так як на сайті є "сміття" яке нікому не потрібне. Нинішні користувачі прагнуть читати по ділу, а не все підряд, все підряд можна найти і на інших сайтах.
2. Більше - не значить краще. Тобто слідкувати за тим щоб користувачі викладували лише цікаві та достовірні дані.
3. Пропоную зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів де їх мова буде рідною, це допоможе в розкрутці нашого сайту.
Р.S Для мене особисто хотілося щоб можна було ставити анімаційні аватари.

Абсолютно згідний по усіх трйох пунктах і тому скажу і я свою думку.Власно я на форумі все що стосується не сат не читаю і не відповідаю а "тупо" пропускаю,в першу чергу це є технічний форум І мене цікавить технічна інформація тому я тут і є.Тому я за те,щоб зробити конкретну чистку або розділити форум на сат і не сат,пустити на форум російську мову і я впевнений що і рейтинг збільшиться ,і Форум технічно стане сильніший.
Це моя думка.Але рішати адміністрації.

D-Misha 16.08.2013 23:55

Цитата:

Допис від svovka (Допис 88958)
мене цікавить технічна інформація

У кожного свої цілі і завдання, бути на форумі. От тільки шкода моїх песиків і котиків, яких після перетрубасії, зітруть.. А я так старався продовжити їм життя..в душах, памяті людей, які читають мої дописи.

robot 17.08.2013 00:00

Да ладно чого ви всі,форум нормальний й на укр.мові. Модери щирі українці це таке діло. Новини тільки не зручно виставляти,доводится перекладати перекладачем з російської мови

одним словом як я зрозумів з читання постів
хай стоїть укр мова так і все

D-Misha 19.08.2013 10:07

Прошу адміна і модераторів, видалити мою тему "Добрі наміри" що в теревеньках, як нікому непотрібна. Свої пости в цій темі я видалив.

Nalot 19.08.2013 11:14

Дружаре!тема на мою думку актуальна,адже добро робити людям дуже приємно,ще постривай!Модернізіровать завжди можна,але моя думка така,щастя людям приходить не завжди,як бог наділить так і буде.Ваша шановний цитата? Доброта-вище всіх якостей!*Привіт!

hacjka 20.08.2013 10:32

ukrprof викладу свою думку на рахунок Теми Добрі наміри
вважаю за потрібним залишити тему як е,а пости Міши повернути..
вирішувати адмінам

D-Misha 20.08.2013 12:15

Цитата:

Допис від hacjka (Допис 89156)
викладу свою думку на рахунок Теми Добрі наміри
вважаю за потрібним залишити тему як е,а пости Міши повернути..
вирішувати адмінам

Ніколи! Вам що, пояснити причину видалення цієї теми))) НІ!!! Тим більш, що свої дописи я видалив. Треба, допомагайте одне одному, тут є де писати....Зайдіть на Український SAT-TV, там гине людина,допоможіть, якщо тут є такі добрі... Я нині відсилаю 200гр.

Yaro 20.08.2013 12:33

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 89158)
Зайдіть на Український SAT-TV, там гине людина,допоможіть, якщо тут є такі добрі...

В одного з модераторів (Astronomy) стався інсульт. Хто не байдужий до біди ближнього - зайдіть на
Цитата:

сат-юкрейн.инфо
, будь-яка допомога буде доречною...

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010