![]() |
Борис, я давно звик працювати на мінародних форумах, тому і пропоную варіант, який влаштує всіх і не примусить робити кардинальних перебудов в роботі форуму.
Можливо, хтось з іноземців випадково натрапить на форум і відразу давати "от ворот поворот" дуже некрасиво. Якщо тут обговорюється питання розвитку форуму, то треба зробити його гостинним для всіх, незважаючи на національність и громадянство. Посилання на перекладач може стати першим кроком. |
Борис, ну до чого тут російськомовні люди, нерозумію Мої сестри проживають: одна в Луганській обл, а друга а Мордовії- розмовляють українською, а їхні діти і внуки- російською, а я неможу прилучити їх на цей форум, бо з першого разу пришибуть. В чому вони провинилися?Іноземний розділ вже був у нас і з того нічого не вийшло -тільки дозвіл на російську, не для розкрутки форума, а загального порозуміння, спокою і злагоди в суспільстві.. А як ні, то давайте розмовляти тут, тільки українською, думати по українськи, їсти тільки українське і ніяких відхилень..В цих краях ненависть-- не тільки до росіян і євреїв, але й одне до одного. Колись така політика, комусь вийде боком ...а відпокутувати, будемо всі.
|
Цитата:
Це моя думка.Але рішати адміністрації. |
Цитата:
|
Да ладно чого ви всі,форум нормальний й на укр.мові. Модери щирі українці це таке діло. Новини тільки не зручно виставляти,доводится перекладати перекладачем з російської мови
одним словом як я зрозумів з читання постів хай стоїть укр мова так і все |
Прошу адміна і модераторів, видалити мою тему "Добрі наміри" що в теревеньках, як нікому непотрібна. Свої пости в цій темі я видалив.
|
Дружаре!тема на мою думку актуальна,адже добро робити людям дуже приємно,ще постривай!Модернізіровать завжди можна,але моя думка така,щастя людям приходить не завжди,як бог наділить так і буде.Ваша шановний цитата? Доброта-вище всіх якостей!*Привіт!
|
ukrprof викладу свою думку на рахунок Теми Добрі наміри
вважаю за потрібним залишити тему як е,а пости Міши повернути.. вирішувати адмінам |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010