Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Вибір супутникогово обладнання (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=141)
-   -   Порекомендуйте HD тюнер (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3247)

slavon 07.02.2013 18:42

Zhora15, Розумієш друже мій Dreambox 500HD ,також Китай, але китай взятий більш ніж 1,5 роки тому, на самому початку появи клонів на 500HD, куплений в живого перевіреного роками постачальника і мого друга та нашого форумчанина Фокс Тараса з Тернополя, а не на якомусь невідомому сайті... Так що я задоволений на всі 100% ...

Sat-eXplorer 08.02.2013 17:21

Під час вибору ресивера виникли питання:

Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі?
Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні...
Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Solo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI...

Розтлумачте, плз.

slavon 08.02.2013 18:21

Цитата:

Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі?
В принципі таке може робити будь-який рес з Е2, а як на практиці треба пробувати.
Цитата:

Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні...
Якщо так пишуть - то значить не має... Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...
Цитата:

Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Duo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI...
Відрізняються тільки наявністю чи відсутністю на корпусі напису GI S - все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...

Zhora15 08.02.2013 19:00

Цитата:

Допис від slavon (Допис 80547)
Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...

Я теж так думаю. Одне що мене напрягає в Е2,що дуже довго сканується супутник(сетінги не завжди підходять,тай не завжди вони актуальні),а так закинув свіжий сателіт просканува і маєш все що хочеш,тут явна перевага над фортісами і спарками....

Цитата:

Допис від Sat-eXplorer (Допис 80541)
здатні транслювати телевізійні канали по мережі?

GI 8120 транслює ,є сліпий пошук(але нафіга він я так і не в"їжджаю,тай не хочу в"їжд......)

Sat-eXplorer 08.02.2013 19:01

Цитата:

Я на мене то така фукція є просто непотрібна дурниця...
Дурниця, не дурниця, а навіть примітивні ресивери вміють скануючи частоту підставляти швидкість потоку та інші параметри... З іншого боку, інформацію можна взяти з Інтернету, та все-рівно трохи дивно...

Цитата:

все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...
На GI 2 роки гарантії. На агсаті GI Vu+Duo коштувала на 250 грн. дорожче ніж аналогічна модель. А ціни на Solo ідентичні. Ну в тому магазині навряд чи торгують клонами Vu+. Хоч інфа в інтернеті про клони, зокрема Vu+Solo присутня...

А ось OpenBox S4 від GI:

sanela 08.02.2013 19:57

Цитата:

Допис від slavon (Допис 80547)
Відрізняються тільки наявністю чи відсутністю на корпусі напису GI S - все решта, в т.ч. і ціна, ідентичне...

Різниця в 300 грн. від агсатовскої.

slavon 09.02.2013 09:23

Zhora15,
Цитата:

Одне що мене напрягає в Е2,що дуже довго сканується супутник(сетінги не завжди підходять, та й не завжди вони актуальні)
Так не треба нічого сканувати, сетінги від одного ресіверу без питань стають на інший. Наприклад я зараз скинув сетінги зі свого Дріма і вже після прошивки без питань залию у Ву+ УНО, завтра мені принесуть Фулан ( Аміко8900Ален/ГІС 8120) з Е2 на борту - туди ж підуть тіж самі сетінги від Дріма 500ХД як рідні.
На заводському ПЗ у Фортісів (Опенбокс Сх) сетінги від старої прошивки часто не підходять до нової в однієї і тої ж моделі ресіверу - ресівер починає "глючити". Основна порада на форумі Опенбаксфанів в такому випадку - скидати налаштування ресівера в заводські і починати все спочатку (від виставлення портів дісіку - до створення фаворитів). Тут постає справедливе питання - користувачу що в такому випадку немає що більше робити ??? Чи він безплатний бета-тестер в СС & компанії... ??????
Така ж приблизно ситуація з Фуланами на Шпарку...

lowa 14.02.2013 15:59

Доброго дня,порекомендуйте цифровий тюнер до 1000грн,інтернет Аірбайт.Якщо можна тел. в особисті повідомлення.Живу у Львові,можу підїхати на радіоринок.Наперед вдячний.

slavon 14.02.2013 18:40

lowa, За такі гроші можна взяти що не будь з Fortis (наприклад Openbox S4)...

lova-2 14.02.2013 19:21

lowa, Подзвони по номеру 067***** і будеш мати супер тюнер,має інтернет,ютуб,шара іде прекрасно.ukrprof

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010