![]() |
Zhora15, Розумієш друже мій Dreambox 500HD ,також Китай, але китай взятий більш ніж 1,5 роки тому, на самому початку появи клонів на 500HD, куплений в живого перевіреного роками постачальника і мого друга та нашого форумчанина Фокс Тараса з Тернополя, а не на якомусь невідомому сайті... Так що я задоволений на всі 100% ...
|
Під час вибору ресивера виникли питання:
Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі? Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні... Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Solo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI... Розтлумачте, плз. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А ось OpenBox S4 від GI: |
Цитата:
|
Zhora15,
Цитата:
На заводському ПЗ у Фортісів (Опенбокс Сх) сетінги від старої прошивки часто не підходять до нової в однієї і тої ж моделі ресіверу - ресівер починає "глючити". Основна порада на форумі Опенбаксфанів в такому випадку - скидати налаштування ресівера в заводські і починати все спочатку (від виставлення портів дісіку - до створення фаворитів). Тут постає справедливе питання - користувачу що в такому випадку немає що більше робити ??? Чи він безплатний бета-тестер в СС & компанії... ?????? Така ж приблизно ситуація з Фуланами на Шпарку... |
Доброго дня,порекомендуйте цифровий тюнер до 1000грн,інтернет Аірбайт.Якщо можна тел. в особисті повідомлення.Живу у Львові,можу підїхати на радіоринок.Наперед вдячний.
|
lowa, За такі гроші можна взяти що не будь з Fortis (наприклад Openbox S4)...
|
lowa, Подзвони по номеру 067***** і будеш мати супер тюнер,має інтернет,ютуб,шара іде прекрасно.ukrprof
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010