![]() |
D-Misha, Прошу допомогти знайти схему Digital 6100, або який клон цього ресивера.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Схема Глобо 5000 |
За схему дякую. Але вона чомуто не зовсiм спiвпада.
|
Цитата:
|
прошивка Globo 7010A
Я вперше пробую перепрошити свій Globo 7010A вроді все йде нормально до того моменту коли вже дамп загрузився і встановився. і коли включаю ресівер - він мені каже що немає жодного каналу.заходжу в меню-інсталяція вибиває - не вибраний супутник.і в підменю - супутниковий гід - всі координаті по нулях....поясніть чайнику що робити з цим всім ))) дякую.
|
redaktor,Залити готові канали і ключі, або все відсканувати і ввести вручну з пульту
|
Дякую Slavon.Але на скільки я розумію - якщо заливаю дамп в якому вже є ключі с писок каналів - тоді виходить що просто включаю ресівер і все працює? чи ні. якщо ні - то які координати вводити довгота: , широта: , і координати супутника ?
|
Цитата:
Дякую Slavon.Але на скільки я розумію - якщо заливаю дамп в якому вже є ключі с писок каналів - тоді виходить що просто включаю ресівер і все працює? чи ні. якщо ні - то які координати вводити довгота: , широта: , і координати супутника ? |
Цитата:
|
Цитата:
після включення ресівер видає ( программа не найдена ). порадьте щось.можливо є поетапна інструкція........користуюсь завантажувачем Upgrade_UA Globo7010A.все роблю правильно .після загрузки - нічого.......:eek: |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010