![]() |
Де можна скачати свіжий дамп для Orton 4100c?
|
Цитата:
|
Чому щоб скачати прошивку у мене має бути не менш 5-ти повідомлень?
В глобо 7010А є опція де вмикається емулятор? Бо зкачав дамп а кодовані канали такі як інтер, не відкриваються. |
Цитата:
Цитата:
|
що таке що написав 6 повідомлень а качати нічого не дозволено що робити
|
Цитата:
|
Підкажіть будь-ласка по якому каналі покажуть завтра Київську Водну формулу H2O ???
|
подскажите пожалуйста STAR TRACK 550D -ЧЕЙ КЛОН ?
Как прошить STAR TRACK 550D ? Как вручную вручную ввести ключи кодированных каналов на STAR TRACK 550D ? Підкажіть будь-ласка чому sirius дае 80%, а AMOS тiлькi 37%?STAR TRACK 550D,голови крутив не допомагае. Мова форуму - УКРАЇНСЬКА! (Serega) |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
ARROX Free Tiger-X BigSat BSG 6500 LUX Bigsat DSR-6500-Lux Chess 4000A Chess 7000A Chess 7010A-Plus Chess 7100A Digimax IQ-S Digital 4000A Digital 7000A Digital 7010A-Plus Digital 7100A Digital Telecom X-1000 Globo 4000A Globo 7000A Globo 7010A Plus Globo 7100A Neosat SX-1600 Plus SSS Nextime IQ Onyx IQ Opticum 4000A Opticum 7000A Opticum 7100A Opticum 7010A Plus SkyFly 750 Startrack SR-12X Startrack 550D SuperPlus Startrack 650D SuperPlus Startrack WorldInBox I Plus Truman TM-190 X Winquest 7010 Yumatu IQ |
argonavt79, STAR TRACK 550D ніколи не був з процесором Ali3329B - тільки з STI 5518...
Не вводь в оману користувача, а то наробить ділов... tvsat-prof Список клонів в цій темі: Список клонів Globo 3000-6000 Цитата:
|
Так можна ризикнути шити STAR TRACK 550D прошивкою Globo 3000-6000 чи нi?
Яка максимальна вiдстань вiд тарiлки до тюнера? |
Цитата:
Цитата:
|
maksimkr, Судячи з цього:
Цитата:
|
Шановний maksimkr. Будь - ласка відкрийте кришку ресівера і погляньте на процесор що на ньому написано. Це стопроцентна гарантія хто правий.
|
Цитата:
Але можно по кількості "ніжок" процесора визначити... Цитата:
|
Краще виложити всю системну інформацію,бо попадаються реси назва одна нутрощі другі.
|
Цитата:
|
Допоможіть ввести ключ віасат балтік в тюнер ортон 4100с вручну.
і які канали на даний момент він відкриває. Допоможіть пліз. |
Цитата:
|
Цитата:
Питання конкретно по ресіверу StarTrack-550D - повинна бути і така ж конкретна відповідь, щоб не заплутувати користувача. Якщо той хто запитував помилився - запитає ще раз більш уважно. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=396 #3 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
SPORT2 вроді вернувся на амос, правда чи ні?????
|
Цитата:
|
pro100Brat, Та вроді ні , а звідки інформація???
|
Цитата:
P.S. Прийом каналів можливий не на всій території України (промінь "Nordic"). |
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ я випадково коли вводив ,biss кодіровку видалив її,як мені бути тепер коли я заходжу 9339 то там є всі ключі крім ,biss що мені робити порадьте.
|
Якщо у вас немає в кодуваннях розділу BISS
Робимо так. Стоячи на будь-якому каналі вводимо 9339 і в будь-якому розділі Key edit, прописати ID 2600 зберегти і вийти, після повторного входу з'явиться розділ BISS, другий варіант залити файл ключів де вже є розділ BISS. |
Дякуюfunt3, за корисну інфу все вийшло прийдеш на Закарпаття вином пригощу!!!
|
Маю тарілку 40см...
Підкажіть на який супутник краще налаштувати? |
Цитата:
|
Цитата:
Також таку маленьку тарілку можна з успіхом використовувати для прийому сигналу з наземних DVB-S провайдерів (Мітріс, Медіамакс, Максимум ТВ і тд.тп.) в зоні їх впевненого прийому ... |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010