![]() |
Цитата:
|
Маю бажання оновити софт в Ортоні 4100с і робив це кілька раз але завжди повертався до старого софту(1.2.58)Мені подобається можливість редагувати фаворитні списки і бажано телетекст на зрозумілій мові для пересічного користувача.Публікуючи софт автори не вказують цих характеристик!А мене саме це цікавить.Підкажіть будь ласка софт щоб я не повертався до старого.
|
Петрович, Судячи з усього новий софт Вам не конче потрібен, тому залишайтесь на старому. Досканувати декілька нових каналів і ввести декілька БІСС ключів можна вручну...
|
Так Ви праві !Але мої клієнти хочуть щоб був новий софт ще й порядок у фаворитах як у мени.От я їх питаю:працює надійно-користуйтесь.А у них параноя щоб був новий софт.
|
Петрович, Таким треба казати що новий софт то вже не круто... Круто новий ХД рес з Лінуксом та Е2 на борту за 300 долярів... Як правило помагає у 99%...
|
Дякую.А завжди кажу якщо тюнер ГЛОБ то господар ЖЛОБ.З Різдвом Христовим Вас!
|
Шановні, будьласка підкажіть як прошити з компа новий Eurosky ES 4050(гадаю клон глобо 4100с). Маю для цього загружчики Upgrade Tool 1.0.14, Upgrade 08.14.2007 bootloaderю. Яким скористатися? І як це зробити? До цього прошивав глобики 3-6тис. та опени. 4100с ще не прошивав. Дякую!
|
arki,А що зайти у відповідну тему форуму де викладені програми для Жлобо-подібних 4100С Вам віра не дозволяє ???
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
1 точно підійде
|
Вибачте, ще одне! Можливо хтось тут бачив дамп 1.3.71 із завантажувачем. то ткніть носом... Непогано працює з небесним шаріком. Переглянув вскрізь тут і не знайшов...:eek:
|
arki,Шукаємо на форумі
Якщо не знайдете ввечері виложу - на домашньому ПК здається має бути... |
Цитата:
У моєму новому ресі Eurosky ES 4050 стоїть завантажувач 1.0.3(щойно дивився) Виложте будьласка хто має....:confused: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Дякую всім!!!
Якщо я вірно зрозумів то функція "DampFlesh" в завантажувачі, дозволяє вилити дамп в комп, так??? |
Цитата:
|
мій дамп
Долучені файли Тип файлу: zip 4100C 11.02.2013.zip (1.014,5 КБ, 2 переглядів) Ось людина виклала дамп на начеб-то ресивер.А софт який,супутники які,що там у ньому є і так дальше.Та хіба не можна написати як потрібно,щоб новачку ясно було що це таке! Шановний Адмін,хіба нема правил викладання файлів?Раніше як було?Аж любо було дивитись на пости,а тепер?І це не тільки тут,в цій темі. |
Цитата:
Цитата:
7SAT-4*W-5*E-13*E-19*E -53*E-75*E-90*E) якщо не відредагуєте підпис то повідомлення буде видалене!!! __________________ Відправив kandrij попередження(ПП) |
VADYA777,
Дуже справедливо,і відіслати нехай читає як писати дописи. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго всім дня. Зустрівся з такою проблемою. При прошивці 4100 на дисплеї вискакує ASH. Зв'язку між компом і ресівером немає. Що робити?
|
Dhsus, Початку пробувати підняти ресівер J-Tag
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Коли при прошивці вставляєш вилку тюнера в мережу то на дисплеї тюнера послідовно висвічується: ОП-on-Conn і починається процес прошивки.Коли:
ОП-on-ASH то я починаю пошук причин в викладеній мною послідовності,при умові що другі тюнера прошиваються нормально на цьому компютері. п.с. Зустрічав непропай,*соплі* КЗ пайок,невідповідність 2-3 3-2 5-5 на розйомі порта,непропаї резисторів в колах транзисторів ТХ РХ і їх пробої чи вигорання при витяганні розйома компорта... |
Перевір кабаль СОМ-СОМ.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
duman, тобі написав,попробуй запустити шару на одному із тюнерів ... І взагалі це не тюнер,а лотерея.... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Який USB-RS232?можно і фото |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010