Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

Эмин 11.12.2012 01:01

Цитата:

Допис від lorik (Допис 77480)
До речі, віасатівський тюнер не знаходить дуже багато відкритих каналів. Це проблема в тюнері чи в чомусь іншому?

Береш тюнер видкриваэш викно и цей виазад викидуэш через викно и зразу видкриваються безкоштовни канали)Купи новий ХД тюнер и все буде показувати виазад це не вихид

slavon 11.12.2012 07:18

Цитата:

Дякую, якраз шукав такий список де пакети по супутниках розписані.
Список каналів тут , вибір ХД ресіверу тут , а Віасат дійно пора викинути під поїзд, трамвай, трактор (неопхідне вибрати)...

boris 11.12.2012 13:09

Цитата:

Допис від slavon (Допис 77482)
під поїзд, трамвай, трактор (неопхідне вибрати)

Славко,ну ти і втнув!І де ти береш такі дотепні і класні вислови?;)drinks

lorik 11.12.2012 14:05

Надумав брати GI vu+ uno або duo (чому різниця в ціні тільки 30грн?).
На рахунок Е36 - калькулятор показує що головка повинна бути напрямлена вниз. Це вірно?

Zhora15 11.12.2012 14:08

Цитата:

Допис від lorik (Допис 77479)
Дякую, якраз шукав такий список де пакети по супутниках розписані.

Я роблю так, ввожу в гугел назву пакету (наприклад Xtra),дописую Lyngsat і отримую в першій ссилці Повний список каналів пакету

Zhora15 11.12.2012 14:10

Цитата:

Допис від lorik (Допис 77503)
На рахунок Е36 - калькулятор показує що головка повинна бути напрямлена вниз. Це вірно?

В західному регіоні ,чим більше на схід тим більше опускаєш антену вниз,так що вроді би вірно!!!

slavon 11.12.2012 14:53

Цитата:

Славко,ну ти і втнув!І де ти береш такі дотепні і класні вислови?;)drinks
З життя dresmille, з життя... :D

Цитата:

В західному регіоні ,чим більше на схід тим більше опускаєш антену вниз,так що вроді би вірно!!!
Не вірно. У західному регіоні (на захід від 36 сд.) , аж до 36 мередіану включно, чим дальше з заходу на схід тим кут атаки на супутник буде більший (тримач голови буде задертий більше у верх).

Zhora15 11.12.2012 15:50

Цитата:

Допис від slavon (Допис 77508)
(тримач голови буде задертий більше у верх).

Так я не про тримач я про антену,а тримачі на мільфіді дійсно чим більше на схід тим вище.Точніше Зес))))

slavon 11.12.2012 16:17

Цитата:

Так я не про тримач я про антену
А я про Папу Римського... :D,
Я мав на увазі тримвч центрального (фокусного) конвертора і відповідно кут атаки самої антени на супутник. Найбільший кут антени що приймає 36Е буде в населених пунктах з координатами на 36 сх д. При чому якщо йти по 36 мередіану з півночі на південь то це кут буде зростати зі зменшенням другої координати (широти місцевості) На схід і на захід від 36 сх.д кут атаки на супутник буде тільки зменшуватись...

lorik 11.12.2012 16:26

Я щось затупив, думав що картинка малюється динамічно, а вона однакова для усіх координат. Розібрався, виникло інше питання - антена буде напрямлена прямо у сусідній будинок (метрів 50-70 до нього). Можна забути про 36Е чи з більшим діаметром можна пробувати?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010