Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

Эмин 01.01.2013 19:32

Чи можна на віазадовському тюнері без підключення ïхніх пакетів і т.д дивитися стандартні Сіріус Хотбірд Амос?

Zhora15 01.01.2013 20:16

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 78482)
Чи можна на віазадовському тюнері

Його можна спалити,кинути з великого каньйону,або під поїзд Хуйдай,і забути про нього як про страшний сон!!!! А по суті НІ

Эмин 01.01.2013 20:20

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 78483)
Його можна спалити,кинути з великого каньйону,або під поїзд Хуйдай,і забути про нього як про страшний сон!!!! А по суті НІ

Ахахха я теж ïх ненавиджу просто принесли і викину прям зараз )

kreshnot 01.01.2013 20:45

Эмин, викинути завжди вспієш.Погугли ,може і знайдеш відповідь.За цей тюнер, Dsr 7700 Viasat ,пишуть-
Цитата:

тюнер продается вместе с карточкой только карту не активируеш вставляеш ее и смотриш открытые мпег-4 с любого спутника
так чи ні не знаю.
Забий назву тюнера у гуглі, та пошукай відповідь

slavon 01.01.2013 21:46

Цитата:

тюнер продается вместе с карточкой только карту не активируеш вставляеш ее и смотриш открытые мпег-4 с любого спутника
Ні не буде робити, треба щоб карта була прив'язана до ресіверу та активована. Можна наприклад активувати черговий маразм від Віазаду - УА.ТВ за 29 грн. 1 міс і потім ще по 1 грн./міс. Щоб дивитися ФТА. БІСС і ЕМУ в тому металоломі немає, ХД також, а Ви особисто бато бачили каналів в мрег 4 СД в ФТА ??? Як на мене їх можна зі усього горизонту порахувати на пальцях ... + металолом не прцює з дісіками 1,1/1,2 та моторами (1,2 /1,3). Простіше як на мене під Хундай викинути...

vimpel 02.01.2013 08:10

а що в цих чудо тюнерах немае деталей щоб підходили в інші тюнера наприклад глобо 4100с

slavon 02.01.2013 08:19

vimpel, Не знаю, є напевно, наприклад БЖ може підійти. Я особисто той металолом один раз бачив і то здалека

kreshnot 02.01.2013 08:49

Теж не разу ще не розбирав.В тому році богатенько погоріло тюнерів віазаду,всі віазад поміняв.
Цитата:

а що в цих чудо тюнерах немае деталей щоб підходили в інші тюнера наприклад глобо 4100с
Дещо підійде:резистори,канденсатори,діоди,транзистори.

Эмин 02.01.2013 13:30

Допоможіть дуже треба терміново потрібен тюнерс Wlan або wi-fi ну для шари щоб було без гемору,сразу підключив і працює ?Дешевший був але нормальний
Хтра тв не в хд форматі транслюється?

Zhora15 02.01.2013 13:45

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 78507)
Допоможіть дуже треба терміново потрібен тюнерс Wlan або wi-fi ну для шари щоб було без гемору,сразу підключив і працює ?Дешевший був але нормальний

Ти друже якийсь чарівний тюнер шукаєш,в любому тюнері потрібно налаштовувати мережу і шару!!! Порийся в недрях нету,і пошукай тюнер зі встроєним вайфай,десь я такий бачив але не помню де,саме дешеве з лан це овпен С1,і налаштування шари зовсім просте + працює вона відмінно(але не китаєць,бо там бомба),екстра йде в обичному мпег2 форматі!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:27.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010