![]() |
Допоможіть ввести ключ на спотр 2 до ресиверу orton 4050c
|
Цитата:
http://www.sat-prof.com.ua/attachmen...4&d=1291674690 |
Цитата:
P.S. Якщо часто дивишся цi канали, чекати взагалi буде нiколи не треба, бо пiд час просмотру код оновиться наперед за декiлька днiв. |
Цитата:
|
Dorcel TV не відкривається,бо пакет BIS змінив своім абонентам картки доступа з зломаноі системи Viaccess3 на Viaccess4
|
Цитата:
|
genych
У тебе клон глобо 4100с Набираєш на пульту 9339 вибираєш кодування seca ( mediaguard) потім нажимаєш на пульту зелену кнопочку тобто додати ключ і в полі provider набираєш 00002а key 8 index 0C і далі код. І ще два рази так само тільки змінюєш index на 0D 0E. Ключики я тобі прикрутив вище. |
Vadya777 спасибі вам за прошивку! мені був потрібен сам завантажувач 1.0.6 я його перекачав у свою прошивку.Попутно запитання, чи немае нівкого прошивки із завантажувачем 1.0.7 ?
|
Цитата:
можна хоч 1.0.9 в прошивцi виправити, але в чому сенс? В прошивцi ALI3329C_05000200_cr_1.3.55_emu для Globo-CR (викладав у вiдповiдному роздiлi) пишуть, що завантажувач 1.07, але знов питання. Що це мiняє??? |
дивно
дивно але чомусь не можу налаштувати канал sport 2, точніше налаштувати вийшло але тоді в емуляторі пропало кодування BISS і усі каналі що йшли в BISS перестали показувати... що робити?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010