![]() |
|
Проблему вирішив. Драйвера да цього кабеля були автоматично оновлені з інтернету. Вернувши стару версію драйверів 3,0,1,0 все стало в норму.
|
Знову хочу повернутись до цієї теми. Сьогодні прошивав Lemberg LR 1100 - прошив без проблем, як тільки починаю прошивати Глобо подібні, то на дисплеї вискакує та сама проблема - ASH. Хто підкаже? Шнур вже добрий, бо прошивається аріоник, на цьому ж шнурі, на другому комп'ютері - пише помилка тюнера або порта. Що це може означати?
|
Dhsus, спробуй зробити так http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4482
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Всі глобо видають ASH чи одного *пошиву*? |
Цитата:
Диск з драйвером в мене також є, сьогодні драйвера видалив і поставив ще раз - це нічого не змінило. На Lemberg LR1100 ключі залив без проблем, а на жлоби- :confused: |
Яка рiзниця мiж; " Globo 4160cx" i "Globo 4060L cx PLUS"
|
myseg, 4160 з ВЧ блоком, 4060 без нього , а (+) -це чорний корпус.
Для 4060L cx + ( свій софт ).,і який в ньому загр. подивися в інфі 3329с-3329СА. |
walik, З заг. це зрозумiло, а от прошити софтом 4160сх -4060L CX PLUS, або навпаки?
|
Я б не радив таке робити. Але якщо маєте і добре володієте J-Tag то мажете пробувати...
|
4060L CX PLUS прошиваю дампом від 4060CX ,все процює без нарікань.На деяких форумах зустрічав ,де писали ,що дампи не підходять.У чому підвох не знаю.
|
Я также заплутав в цьому лабiринтi, дякую зрозумiв
kreshnot, |
Всім доброго дня.питання, прошив евроскай 4050 по 1_4_39, з'явилася проблема, стаю на канал 36го градуса на екрані напис НЕМАЄ СИГНАЛУ, потім звичайно всі з'являються але на першому орт проблема, з'явиться зображення і зникне немає сигналу, знову через пару сек.появиться, одним словом дивитися НЕМОЖЛИВО.і ще пару каналів, все не дивився, взагалі не відкриваються закодовані, з прошивкою або з дісіками проблема, у мене конверктори подвійні на два виходи, дісіки поставив однакові однієї фірми, що ні так не знаю.підскажіть хто що знає . наперед Дякую!!!.
22ccxxzz,- Мова форума УКРАЇНСЬКА!!!Останнє попередження -далі БАН!!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цікаво, хто дивиться трико з oscam на 4100с, як по стабільності в порівнянні з софтом заточеним під трико???
|
22ccxxzz, А почитати трохи форум Вам віра не дозволяє ???
|
Можливо хтось знає чи є Глобіки 4100С де ком порт реалізований на мікросхемі?
А то вийшов казус,настроїв все для роутера передав знайомому а в нього не робить! Тюнер і кабель робочий (прошивається)! |
Цитата:
Цитата:
|
sat-prof, я вже десь писав на форумі - цей жлобо 4100С не дуже добре працює з "цьоцею Ш...". Порадьте клієнту вкупити нового реса...
|
kreshnot, реси одинакові при чому тут?*...
slavon,xtra робить без нарікань! |
sat-prof, якщо на одному і тому роутері один рес працюе а другий ні ,то міняй на ресі транзистори на компорті
Цитата:
|
kreshnot, але ж прошивається! Ок заміню!
|
Цитата:
|
arki, підтримую нормально шарінг робить!!!!
|
Цитата:
|
Підкажіть будьласка... Хочу змінити заставку в дампі, скачав прогу Bmp2logo 061010 RUS3b.rar, можна поміняти вибравши для цього дамп чи треба брати для цього тільки софт(без каналів та ключів)???
|
Цитата:
|
Проблема з прошивкой
У темі 1 долучень
Добрий день,у мене проблема з прошивкой тюнера 4100с
коли я я хочу прошити тюнер з компа у мене на цифрбаті висвічується r010 пробував різні дампи скачувати різні прошивки,ну результату нема в самому дампі коли йде перевірка компорта воно написано закінчено,а коли йде перевірка stb даних воно написано помилка пробував як з usb перехідника так і прямо з компютерного "встройеного" компорта,драйвера на місці. у мене на компі стоїть Windows7 |
ВоваП, якою прогою шили ??? Комбайном пробували шити ???
|
Хотів сьогодні залити список каналів за допомогою завантажувача Upgrade 08-14-2007 bootloader, вставив дамп, вибрав команду "defaultdb(PRC) – настройки по умолчанию (спутники, транспондеры, каналы)" пішов процес завантажування, увімкнув ресивер- все те саме що і було до цього. Що я не так зробив?
|
arki, Зробіть, для страховки, дамп ПЗ ресіверу на ПК. Потім скиньте налаштування ресіверу у заводські - має бути те що Ви залили...
|
|
Чи є в архіві сайту софт 1.2.31 Амстар для Глобо 4100С?Якщо є,скиньте,будь ласка адресу.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010