![]() |
Розібрав а далі?
|
Цитата:
http://fotohosting.info/images/2013/01/28/5dp0e.png |
sat-prof,
Доброго дня. Шукаю надійних людей, які б надавали стабільний сигнал та, у разі необхідності, технічну підтримку. Антена налаштована на такі супутники: Amos 4.0 W Sirius 4.8 E Eurobird 9.0 E Hotbird 13.0 E Одну з головок потрібно буде перенаправити, оскільки канали Platforma HD/DV уже не транслюються. Проживаю у Львові. Відповіді на ICQ Key West. Дякую |
Key,
Цитата:
9Е можна посунути на 13Е, відповідно 13Е на 19Е. Можна доставити антену на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"... |
В мене таке питання,я відкрив Порт,для торрента в роутері,чим це може для мене обернутися ,якщо людина буде знати мій ІР ,ІР компа і сам порт?
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Доставляти ще одну антену планів не маю. Більше підходить варіант посунути 9Е на 13Е, а 13Е на 19Е. Можна, в принципі, доставити ще п'яту головку, якщо це можливо. Деталі при зустрічі. |
Key, Які пакети Ви дивились з допомогою "цьоці Шури", які хочете дивитися ???
Як на мене ставте антену на 36Е і дивіться +++ та 3К |
Цитата:
Окрім поляків мене цікавлять англомовні та німецькомовні канали, а це, наскільки я знаю, 19Е. |
Цитата:
Цитата:
|
Я казав, що ще одну антену ставити не буду. Велика миска в мене не поміститься, нажаль. Стосовно всього решта - це предмет для обговорення. Пропоную зустрітися і поговорити.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010