![]() |
Цитата:
|
Друзі, допоможіть з порадою!
В мене на Globo 7010A багато каналів не показувало. То я перепрошив, і без толку... З товаришем на дворі настроїли краще антену, але всеодно нема сигнала. Він порадив, дісік поміняти, бо той вже старий, ржавий. Поміняв, і всеодно не показують, особливо не вистачає інтера... Що порадите зробити, в чому проблема? На пряму ловили голови на дворі з іншого тюнера, то все було в порядку. В чому проблема може бути? |
Вєталь, По перше,які супутники є на антені?На іншому ресивері на пряму всі головки працюють,я зрозумів,а на вашому ні?Якщо на іншому ресивері ваша антена показує ВСІ канали,то залийте на ваш рес список каналів новий,виставте свої порти дісека і буде працювати ваш ресивер.На сайті є все і список каналів і ключі.
|
В мене A+S+H. Тільки що перепрошив, виставив всі дісіки, Інтер плюс почав показувати, а інтер і ще декулька укр. не показує :eek:.
Може бути десь від кабеля або зєднювача помилка, чи від чого таке трапляється? Дійсно вже запутався:confused: |
Вєталь, на товаришевому реивері інтер був?свій ресивер напряму під*єднював?
Схоже на те ,що 7010а втратив чутливість. |
В мене 4100С і 7010A, голови розчитані на 4 виходи, в друга показував. А тут ні на тому ні на тому не показує. Ми ловили з ним на дворі на пряму через один шнурок без дісіка... Що робити друже?
|
Вєталь,А що робити ??? Відкривати тюнер і дивитися..., починати з БЖ - перевірка напруг і тд.тп. ....
|
Славон, тільки без образ, але відповідь дійсно підходить до рубрики "Питання чайників (новачків)";). Дякую за таку докладну допомогу! Вже якось сам тоді шукатиму :)...
|
Цитата:
|
Вєталь,Так потрібно нормально описати проблему !!! Бо з Ваших дописів, я наприклад не доганяю, це у Вас проблема з ресіверами чи з дешевими квадро-конверторами ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:23. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010