Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

Zhora15 18.02.2013 16:01

Цитата:

Допис від slavon (Допис 81108)
Відкривати тюнер і дивитися..., починати з БЖ - перевірка напруг і тд.тп. ....

Я так розумію тенер робочий,в друга же ж працював,я думаю профісіонали, не можуть порт виставити,ну як варіант збився Амос,або кабель з бедами!!!!

Вєталь 18.02.2013 16:03

НАРОДЕ!!! Форум для того щоб давати адекватну відповідь. Не знаїш що писати, то не хами!!! :DСвій коментрарій краще залиши при собі, він нікому не допоможе! Якщо не знаєш, що писати крім дурні, то криши краще в своїй мисці салат :o

Значиться так !!! Ще один допис в такаму стилі і баню на 1 міс я Вам гарантую !!!!!!!!!!!!!!!!!

kreshnot 18.02.2013 16:10

Цитата:

В мене 4100С і 7010A, голови розчитані на 4 виходи, в друга показував. А тут ні на тому ні на тому не показує. Ми ловили з ним на дворі на пряму через один шнурок без дісіка... Що робити ?
Треба настроїти антену,або поміняти голову.
Вєталь,будеш грубити на форумі,відправишся у "баню"

slavon 18.02.2013 16:14

Вєталь, А тепер без образ та паніки конкретно опишіть Ваше обладнання - тип марку конверторів, дісків , кабеля. На якому ресівері вона все робило з парамнтрами ТР ....

duman 18.02.2013 16:45

Вєталь : Проблема включення квадроголовок через дісек-комутатор на 4100с і Кюсатах є.З комутаторами PAUXIS найчастіше виникають такі проблеми ,рідше з EUROSKY і INVERTO.Зустрічав поради по зміні підєднань портів..Я ставив EUROSKY в таких випадках .

boris 18.02.2013 16:55

Цитата:

Допис від slavon (Допис 81115)
А тепер без образ та паніки конкретно опишіть Ваше обладнання - тип марку конверторів, дісків , кабеля. На якому ресівері вона все робило з парамнтрами ТР ...

Вєталь,Ось тобі хороша людина написала питання,таке як і я тобі написав,але відповіді конкретної нема.
Ще раз подивись які голови стоять(марка,ск.виходів) дісик який?І напиши все ,розумієш,все.
Хлопці,шановні,не гарячкуйте і ті і другі,людина в паніці і треба допомоги.

svovka 18.02.2013 17:07

Цитата:

Допис від Вєталь (Допис 81100)
На пряму ловили голови на дворі з іншого тюнера, то все було в порядку

Якщо розуміти під словами все було в порядку хороший і стійкий сигнал,(дісік поміняний)то залишається перевірити ресивер і кабель.
А також беремо до уваги,що транспондер на якому транслюється канал інтер відносно інших трнспондерів на данний час є найслабший по сигналу.
З вище сказаного роби висновки.Перше за все має бути добре виставлена антена і головка.Тюнер перевір на іншій антені.

Vasyapriz 18.02.2013 19:40

Привіт! Така ситуація - маю антену на 4 голови - Амос, Хотбірд і 2 Астри. Завтра хочу поставити ще одну антену на 75Е. Дісєк в мене на 4 порти. Маю ще один дісєк - такий же. Питання - чи можна обєднати два цих дісєка, чи вихід тільки один - купити шести або восьми портовий дісєк?

Эмин 18.02.2013 19:48

Цитата:

Допис від Vasyapriz (Допис 81125)
Привіт! Така ситуація - маю антену на 4 голови - Амос, Хотбірд і 2 Астри. Завтра хочу поставити ще одну антену на 75Е. Дісєк в мене на 4 порти. Маю ще один дісєк - такий же. Питання - чи можна обєднати два цих дісєка, чи вихід тільки один - купити шести або восьми портовий дісєк?

Краще купити 8 портовий дісек,і поставити мультик на 75 80 90

Vasyapriz 18.02.2013 20:12

Потрібно тільки 75Е. Може є якісь схеми підключення двох 4 портових дісєків?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:27.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010