![]() |
БЖ справний. Я подавав на материнський роз"єм, на шину 3,3В напругу з лабораторного блока живлення. Давав з 1А. Майже коротке замкнення. Нічого не грілося... Хоча я не доводив до такої крайності....
|
Отакої... 5 Ом саджає до 1В...
|
ESR-metr рулить!
По шині 3,3В міняв конденсатор з магазину. Переміряв і ті що лишилися - гівно! Ось так. Дякую за увагу! |
Допоможіть розібратися з китайцем 55 х плюс (клон глобіка). Пульт витворяє незрозуміле. Нажимаю одну кнопку, а виконується зовсім інша, або ж взагалі виключається. Особливо це часто відбувається в режимі зміни настройок. Змінював ПЗ декілька раз. На другому ресі пульт працює нормально. Кнопками на морді реса переключається також нормально. Підскажіть де копати.
|
Calina, у мене було щось схоже, рес реагував на пульт від тв, виключався і т.п.
змінив прошивку і все нормально ( нормально працює тільки на польській на всіх інших реагує на пульт від тв, Cosmosat 7100). |
Цитата:
|
Calina,
Почати при описаних провірках треба напевно з провірки 5в (пульсації) якою живиться фотоприймач і заміни фотоприймача на передній панелі тюнера. |
Цитата:
Якщо вище від версії 1.2.85 - то таке і буде "витворяти", а з пультом від Ортон 4100С буде нормально працювати. |
Дякую за допомогу. Замінив прошивку на 1.2.44, поміняв фотоприймач, конденсатори по 5 В але змін ніяких. Уже після свят буду продовжувати. З Святом Вас!
|
Calina,
А з іншим пультом теж так себе веде? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010