![]() |
Доброго Вам вечора!!!
Є приблизно ТАКИЙ телевізор , без HDMI входу..., підкажіть, будь-ласка, чи моливо підключити до нього Galaxy Innovation HD MINI , і як.... так як я бачу , що в ньому немає виходів "тюльпан" та "Скарт"... Дякую.... |
Так можна , там в комплект входить спеціальний кабель . з одного боку має тюльпани а з іншого штекер .
|
http://fotohosting.info/images/2013/02/16/8lGou.png
У комплекті має бути кабель |
А можна посилання на фото кабеля......., хоч приблизно побачити, що то за "приблуда"..... дякую.....
|
|
Цікавить Openbox S6+ HD:
1. Чи дуже програє Vu+Solo? 2. Яка там заводська "вісь" і чи можна використовувати для завантаження Енігму 2 з флешки? 3. Чи нормально працює в режимі 1080p? |
Sat-eXplorer, 1. Не знаю, тут можуть бути різні думки, я на мене то програє, при чому досить багато...
2. заводська "вісь" так і називається заводське ПЗ - працює досить швидко, але є свої нюанси про які я писав вище... Також є деякі "фортілі" з рекомендованими СС ЕМУ .... 3. Не знаю не пробував ... ХД канали йдуть 1080і... |
Те що більшість HD каналів використовують 1080i не проблема. Питання в тому чи може ресивер переробляти і виводити його в форматі 1080p, як це робить, наприклад, VLC media player на комп'ютері. Звичайно, навіть найдорожчим ресиверам, поняття "деінтерлейсинг" невідоме, то при переробці i в p, скоріше всього, виникнуть артефакти, що певною мірою нівелює підтримку ресивером послідовної розгортки.
З іншого боку, всі SD канали теж транслюються в режимі 576i (480i), а ресивери чудово видають 480p, 576p і навіть 720p. Відсутність режиму 1080p, мабуть, можна пояснити недостатньо потужними процесорами. Розумні виробники знайшли простий вихід з даної ситуації, обмежившись 1080i, а інші, як Ви, пане slavon, і говорили, використали режим 1080p, як маркетинговий хід. Таким чином, якщо брати за еталон FullHD 1080p, то зображення, навіть, на багатьох дорогих ресиверах ще далеке від ідеалу, в порівнянні з тим, якщо його відтворювати на комп'ютері з DVB-карти, змінного носія чи через IPTV або LAN. |
Цікавить чи мав хто діло з GM RELOADED,в гуглі пишуть то клон АМИКО8900 ,GI8120 але по не підходить чи є ще якісь відмінності?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010