Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Globo 4100С,4050C (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Обговорення та запитання-Globo(Orton,Opticum)4050C,4100С,4060CX,7010CX(Ali 3329c) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=685)

lopatinsergey 31.12.2010 00:42

Цитата:

Допис від QWERY (Допис 17260)
в емуляторі пропало кодування BISS що робити?

Стоячи на любому кодi в любому роздiлi, шляхом додання ключа створи новий ключ (кнопка добавить) вказавши CAID (самий перший пункт) 2600, i роздiл BISS знов створиться.

QWERY 31.12.2010 02:08

міняе те що ресівери зі старими завантажувачами не прошиваються з ресівера в ресівер і тому потрібно час від часу оновлювати завантажувача, тобто я беру прошивку із завантажувачем 1.0.7 вшиваю в ресівер потім підключаю ресівер <--> ресівер і передаю завантажувач у свою прошивку. ;)

funt3 31.12.2010 08:21

Цитата:

Допис від QWERY (Допис 17260)
дивно але чомусь не можу налаштувати канал sport 2, точніше налаштувати вийшло але тоді в емуляторі пропало кодування BISS і усі каналі що йшли в BISS перестали показувати... що робити?

Нічого дивного, робіть все так як написав lopatinsergey або залийте ключі з компа, і білше ненажимайте синю кнопку на пульту при додаванні або редагуванні ключів.:cool:

komora 31.12.2010 09:07

Цитата:

Допис від lopatinsergey (Допис 17258)
А яка користь вiд завантажувача 1.0.7 ????....????
можна хоч 1.0.9 в прошивцi виправити, але в чому сенс?
В прошивцi ALI3329C_05000200_cr_1.3.55_emu для Globo-CR
(викладав у вiдповiдному роздiлi) пишуть, що завантажувач 1.07,
але знов питання. Що це мiняє???

Не звертайте уваги на завантажувач. З майже кожною новою прошивкою йде новий завантажувач (для Globo 4100C та аналогів). Що це дає - не знаю, бо я прошиваю з комп'ютера. Користі якоїсь від цього не має.

Просто візьміть цей завантажувач: http://sat-prof.com.ua/attachment.ph...3&d=1267911544.

У ньому виберіть maincodeAV. При цьому прошивка буде новою, а завантажувач залишиться той, що у Вас вже стоїть у ресивері.

VADYA777 31.12.2010 09:46

Цитата:

Допис від QWERY (Допис 17267)
міняе те що ресівери зі старими завантажувачами не прошиваються з ресівера в ресівер і тому потрібно час від часу оновлювати завантажувача, тобто я беру прошивку із завантажувачем 1.0.7 вшиваю в ресівер потім підключаю ресівер <--> ресівер і передаю завантажувач у свою прошивку. ;)

Якщо Вам потрібно з тюнера на тюнер -то це робиться так як описано нижче.Таким чином можна залити любий завантажувач!

ЗАМІНА ЗАВАНТАЖУВАЧА З РЕСА НА РЕС
1.Підєднуємо прошитий тюнер до телевізора і зєднуємо нульмодемним шнуром з ресом №2(якого будемо перепрошивати)
2.Заходимо в МЕНЮ-ІРСТРУМЕНТИ-ІНФОРМАЦІЯ-ОК-натискаємо кольорові кнопки червона-зелена-жовта-синя-появиться таблиця(заміна лоадера)
3.Включаємо тюнер №2 в мережу220-(пішла заміна завантажувача)
4.Чекаемо поки на тюнері загориться END-(завантажувач замінено)
5.Вимикаємо реси з мережі та включаємо тюнер №1 першим-(чекаємо щоб загрузився) та вмикаємо другий-(пішла заміна ПО)
6.Чекаємо доти поки загориться -END-(прошивка завершена)
7.Підключаємо перепрошитий тюнер до ТВ -заходимо в меню та переключаємо позиції дісіка(ставите так як було до прошивки)далі вимикаєте рес-віддаєте клієнту-гроші кладете в кишеню-а мені наискаєте+та пишите ДЯКУЮ!!!
Давайте запитання в темі -будь які запитання про GLOBO-тут тема для дампів та софтів!!!!

QWERY 31.12.2010 15:41

зараз спробую з компа ключики заливати...

QWERY 31.12.2010 18:18

Цитата:

Допис від komora (Допис 17274)
Не звертайте уваги на завантажувач. З майже кожною новою прошивкою йде новий завантажувач (для Globo 4100C та аналогів). Що це дає - не знаю, бо я прошиваю з комп'ютера. Користі якоїсь від цього не має.

Просто візьміть цей завантажувач: http://sat-prof.com.ua/attachment.ph...3&d=1267911544.

У ньому виберіть maincodeAV. При цьому прошивка буде новою, а завантажувач залишиться той, що у Вас вже стоїть у ресивері.

так - це коли ви прошиваете тюнер з компа, а коли розмова йде про прошивку з ресівера в ресівер то завантажувач тут грае важливу роль... з ресівера на йакому стоїть завантажувач 1.0.2 прошивка не передаеться на ресівер з новішою версіей завантажувача =)

QWERY 31.12.2010 18:19

Цитата:

Допис від VADYA777 (Допис 17281)
Якщо Вам потрібно з тюнера на тюнер -то це робиться так як описано нижче.Таким чином можна залити любий завантажувач!

ЗАМІНА ЗАВАНТАЖУВАЧА З РЕСА НА РЕС
1.Підєднуємо прошитий тюнер до телевізора і зєднуємо нульмодемним шнуром з ресом №2(якого будемо перепрошивати)
2.Заходимо в МЕНЮ-ІРСТРУМЕНТИ-ІНФОРМАЦІЯ-ОК-натискаємо кольорові кнопки червона-зелена-жовта-синя-появиться таблиця(заміна лоадера)
3.Включаємо тюнер №2 в мережу220-(пішла заміна завантажувача)
4.Чекаемо поки на тюнері загориться END-(завантажувач замінено)
5.Вимикаємо реси з мережі та включаємо тюнер №1 першим-(чекаємо щоб загрузився) та вмикаємо другий-(пішла заміна ПО)
6.Чекаємо доти поки загориться -END-(прошивка завершена)
7.Підключаємо перепрошитий тюнер до ТВ -заходимо в меню та переключаємо позиції дісіка(ставите так як було до прошивки)далі вимикаєте рес-віддаєте клієнту-гроші кладете в кишеню-а мені наискаєте+та пишите ДЯКУЮ!!!
Давайте запитання в темі -будь які запитання про GLOBO-тут тема для дампів та софтів!!!!

саме так я і роблю.

QWERY 31.12.2010 18:47

BISS 0000

У темі 1 долучень
вирішив залити ключики з компа в 4100с, нарив прожку Upgrade BY SOIRNET за допомогою ціеї проги витянув ключики з ресівера у якому вже всі ключики налаштовані з пульта, потім відкрив цей файлік прогой Orton Key Editor 1.8 RUS, але там при відкритті кодування BISS чомусь ПУСТО ,в усіх останніх кодуваннях ключи е а от у BISS там ПУСТО!В чому може бути проблема???може у когось е вже файл ключів готовий - може поділитесь шановні!

QWERY 31.12.2010 18:54

вибачте! ось найшов http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=38

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010