![]() |
то як без лого-картинки?
|
Є звичайно різниця. Якщо маєте гроші то беріть новий оригынальний Dreambox 800SE
А якість картинки буде хороша як на СД каналах так і хД,?Читав на форумах що можна висталяти на виходах з тюнера якість сигналу тобто 1080р,576р і т.д,це можливо з дримом ,чи там все авто.
|
Цитата:
|
Цитата:
1080р підтримує тільки у 800SE, всі решта роздільні здатності (1080i. 720p і тд.тп.) всі решта Дріми ХД |
дякую за відповідь буду збирати гроші на оригінал.
|
Привет всем! У кого есть ключ для канала Донвас 12130 V, 27500 3/4 ASTRA 4A (4.8°E)
Мова форуму УКРАЇНСЬКА .Читайте правила форуму :( |
Цитата:
|
yura19701228, :o немає ключа і напевно не буде ніколи:D
|
Не можу знайти Экраны 1-12 на 11843L. Раніше приймав на 11727L.Хто підкаже що зробити.Такаж лажа і з 11804L.Приймач Orton 9600 HD TS і шара. 120 см.
Центр України. |
chik199, Для початку Вам сюди звірити параметри ТР. Потім бажано написати який конвертор (голову) Ви використовуєте для прийому 36Е, а також марку антенного кабеля і дісіка.
|
В мене ORTON 9600 вже рік.Головка універсальна,близько неділі на початку літа,екперентував з пластинами,матеріал,розміри тощо.На шарі я приймаю
близько 250 каналів з 36 го.В мене позиціонер з двигуном ,приймаю з Amosa 4 до ABC 75. Мене цікавить приймають ці частоти,який рівень.Не можу знайти де обговорюють Экраны,крім офіційних видань. |
chik199, З частотами все в порядку - приймаються сигнал нормальний.
Що я Вам можу порадити з цього приводу: Поставте Ви на 36Е окрему антену 0,9 м з фірмовим круговим конвертором, наприклад Inverto, серії Red, а ще краще Black чи Black Pro. Також можна поставити цей додатковий конвертор справа (чи зліва) на мультифрід впритул до лінійного і відповідно підкорегувати позицію 36Е на 3-4 градуси. Конвертори комутуються до ресівера з допомогою звичайного 4 комутатора (дісіка) протоколу 1.0. Схема комутації - ресівер - мотор - дісік - конвертор (лінійний 1 порт, круговий 2). |
в мене ferguson 1118 , прошивав рік назад і всі канали показували, а місяць тому раптом перестали показувати всі кодовані канали???
|
bobo, напевно виключився емулятор тому
ЗайдІтЬ в меню тюнера и найдіть пункт "Игры". Якщо в іграх нема пункта "Edit Key", то эмулятор не активований. Тоді выходимо із цього меню на любий канал і робимо слідуюче: 1. На пульті нажміть кнопку MENU 2. На пульті послідовно нажміть кнопки 19370, появиться запит пароля 3. Нажміть послідовно кнопки 2486 і включиться емулятор Якщо це не проходить то є ще софти де для активаціі ємулятора потрібно натиснути на червону кнопку UNF на пульті і виставити ВКЛ эмулятора. |
Дійсно - виключився емулятор
Дякую!!!! |
В мене ортон 4100с, не знаю як правильно прошити: через комп чи з тюнера на тюнер!
Підкажіть як краще?? ---------------------------- Краще з ПК... |
привіт я хочу запитати чи можна зробити перехід нульмодемний-юсбі
|
У темі 2 долучень
Цитата:
|
такі кабелі є у продажі 60-100 гривень!!!
Кабеля є та не всі підходять. Треба підбирати. Дуже великий процент не сумісний з компютерами. Сам пробував і від інших багато чув. З 10-и один підійшов. |
помогите пожалуйста найти прошивку на LOKUS LS-4100
Порушуємо правила - мова форуму украінська |
Підкажіть яка прошивка краща для openbox x-600 щоб швидко перемикались канали що в biss.
|
Краща, польська, від DvbXtreme, а взагаліто Вам сюди
|
У мене Orton 4100 c вчора провбував покласти код на 2+2 що знайшов на форумі щось не вийшло підкажіть будь-ласка як правильно ввести код!
|
sacha, Вам сюди
|
дуже дякую. А як визначити яка прошивка зараз стоїть.
|
Цитата:
|
дякую зараз спробую.
|
Чи є код на "Дісней"-укр. на Амосі
|
vet, ні немає!!!!
|
1+1" (спутник Amos 2, 4° з.д.) будет кодироваться в системе Viaccess, ключик є.
|
Цитата:
|
Після грози вмерли головки та дісек(ТЮНЕР ВКЛЮЧАВСЯ),після їх заміни тюнер включається-але не бачить сигналу ні від одної
HELP |
Цитата:
|
НЕМА
|
Який тюнер? Пройдись по колу: 22в-LM317-гніздо LNB.
Які напруги на виводах 317 стабілізатора? |
Цитата:
|
Всім привіт. в мене проблема. тюнер q-sat st 09 почав раптово виключатись. він працює(або режим очікування або робочий режим) а потім просто вимикається. через деякий час ( десь півгодини) можна знов увімкнути, дивитись десь хв 40, і він знов так сказати самоліквідовується. справа в тім що підключив тарілку 3 дня тому і в тому ще ні бум бум. може щось порадите, чому він вимахується
|
Можливо проблема в звязку LNB
|
Логічно.Можливе коротке замикання центральної жили на екран в F-ках і тоді :*просто вимикається*.Вимикається він як:не горить табло і індикатор світодіод?Може бути проблема і в тюнері хоч і новому.Коли виключиться відєднай кабель :включається?При можливості підстав другий тюнер і провір на КЗ кабель рухаючи ним.
|
вимикається він взагалі(тобто ніякі індикатори не горять) інший тюнер поставив підєднав, все працює, а цей щось лагає.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010