![]() |
Цитата:
|
boris, Ввечері вдома подивлюся...
Найстаріший софт який можу знайти у своїх "загашниках" на роботі 1.2.37, підійде ??? |
**В версиях ПО для BSG 6500 Lux и BS-S501 Xtra (1.3.83 - для 3329B и 1.2.31 - для 3329C) добавлена корректная поддержка модулей X-crypt**
Цей не підійде.... |
arki,
На ньому,саме стабільно шура працює.... Або п Борис хоче щось АУкати..http://smiles.kolobok.us/big_standart/unknown.gif boris, Обрив пару-тройку фоорумів і аплоудів ,софта не знайшов... |
Мабуть вирішив "шарити" за допомогою MagikBridge через мобілку.:)
Ось ще одна версія цього софта: |
slavon, Славо,37 не підійде,подивись,може найдеш 31.
duman, А це клони Глобо? jvpx, Ні,не через мобілу,це пройдений етап. |
boris, Evo + Globo?
|
Ні,Ростислав,написав у"+".
|
Цитата:
|
boris,
Цитата:
Так , судячи з усього це клони на на Алі 3329С - тут виложили два софти + на паралельному форумі, по вашому запиту, ще один... |
Нічого,Слава,знайшов,починаючи аж із 1.2.12.Але ні одне ПЗ не працює.Завантажується добре,потім перезагрузка і чорний дисплей і пульт німий.Ось так.Відхожу на теперішні софти і все працює.Кіно!!!
|
Може не той boot ??? Попробуйте при прошивці вибрати опцію Allcode+bootloader або залийте з допомогою J-Tag...
|
J-TAG-ом не пробував,а всіма другими способами пробував.Все,настогидло!!!
|
boris, Друже розслабся , все що задумав твій "хакер" на Жлобо 4100С, в принципі можливо організувати на ресіверах класу DreamBox HD, при встановлені на них клієнта мережі Tor та oстанніх версій одного з ЕМУ - Wicardd or OSCam, але це вже зовсім інша задача, яка виходить за межі даної теми...
|
Так я і зроблю,зараз піду розслаблятись в ліжко.
Дякую всім!dresmille |
boris, перевірив ,все ш*ється і працює.
Завантажував таким загрущиком http://radikal.ua/data/upload/c2184/...ab4a6a1e8a.png |
kreshnot,А толку з того ???
|
Та тих загрущиків як собак,може з таким буде ОК
|
kreshnot, Ти, можливо, не до кінця зрозумів - сенсу перешивати ресівер в ту допотопну прошивку немає жодного...
|
Славік,все я зрозумів,це ти не знаєш для чого boris-у той софт.
|
kreshnot,Як не знаю ???
Ось що написав мені boris в коментар до "+" Цитата:
Цитата:
|
Славік,думаю для ключів.Чи може не так зрозумів?
|
slavon,
Я не зрозумів ЯК????(13і36-зламати) Якщо йому потрібен алгоритм АУкання,то навіщо прошивати? boris Видпишіться,ящо щось вийде... |
Я вже відписав Славі в приват,нехай покаже,я дозволяю.:):(;):o
|
В принципі можу показати ту переписку в ПП, питання навіщо, коли і так все зрозуміло, що захцянки того "хакера" не мають нічого спільного з реальністю - це "маячня сивої кобили" ... :D Без образ...
Тему ПЗ 1.2.31 на тому вважаю вичерпаною... |
які можливості в новому софті 1.4.62????
|
Цитата:
|
ніби то UPC с 0,8 каже на ній....не знаю так чи ні....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
TNT - OK, перевірено |
прописав останню прошивку з UPC Direct з Thor 0.8W,відкриває тільки частину каналів, хастлер,дарінг на 12188 - кодовані (вдень)
|
Цитата:
|
Може хтось напише які саме канали залишились на Торі,які йдуть ще на ему,хотів товаришу цей супутник вчіпити,тепер думаю чи є зміст
|
|
Цитата:
Канали на Торі |
roger5000, Скажiть,будьласка,чому програма apgreade не бачить файл з прошивкою.(файл розархiвовано)
|
Прошу допомоги! Маю два тюнери Orton 4100c з однаковою прошивкою. Прийшов час її оновити, і от один тюнер перешився без проблем, а інший не прошивається! Тобто програма пише, що оновлення успішне, але реально нічого не оновлюється! Перепробував багато програм з цього форуму, міняв компютер, нічого не допомагає. Злити дамп з цього ресивера я можу, а от прошити - ні. Ось текст, який видає програма Upgrade 2.0.0b 2007-11-16.exe
Open Serial Port.. Sync to serial port.. Send Address.. Download All Chunk Burn Flash, DO NOT power off! ->Error:No Packet receive! in execute command:burn Retry.OK Стан блока живлення підозри не викликає. Порадьте, будь ласка, що робити? |
Транзистори ком порту в тюнері перевірити!
Залийте новий дамп через EJTAG як варіант! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010