![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Якось я чіпляв сам собі тарілку в селі. А по курсу - дерево, вірніше група дерев різного калібру. То одного супутника немає, то другого, то вправо, то вліво, то за хату. Нарешті видерся на сарай. Забили в землю трубу там і зловили всі 3 супутника.
І ще запитання. Сам собі вчепив 0,9 м на ABS-1 75 гр. В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Izotop,Для чого? гроші викинути і проблему з установкою зробити?Testter живе у Львові і я неподалік і все чудово іде на 0.9м тим більше одна головка в фокусі.Для тих пару халявських каналів....? Просто потрібно все грамотно зробити.
|
Добре, дякую за поради. Спочатку спробую взяти новий конвертор. Бо теперішній я зняв з "Дракона", а туди вчепив подвійні.
З іншого боку підібрати конвертер теж непросто. Можна купити один, другий, потім третій (різні), а толку може не бути, або результат буде зовсім незначним. |
Став 75 грд на частоті 12518 V 22000 гарний має сигнал ця частота! Притом на великій антені буде бити 90 відсотків! Умене в карпатах бє 90 відсотків якість антена в мене 90 стка і супер. Ати якщо живеш в рівнинах мають іти 3 супутники 75 80 90 градуси пробуй.:cool::cool::cool:
|
Так, звичайно. Здається, треба кронштейн поміняти. 60 см замінити на 40 см. А то я до конвертора з балкону рукою не дістаю. Все заново виставити. Але це теж не так просто. Батько почне кричати: "Що ти там знов на балконі крутиш?"
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010