Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

slavon 11.03.2013 09:02

Цитата:

Батько почне кричати: "Що ти там знов на балконі крутиш?"
Скільки Вам років прошу пана ??? У своїй сім'ї Ви що взагалі "нижче плінтусу" ???

Korpahec 11.03.2013 09:28

Отож ія хотів це запитати! Берете і ставити! Прикольні канали!

slavon 11.03.2013 09:34

Testter, Якщо взяти більшу антену 1 або 1,2 метра то можна мультик зклепати 75Е у фокусі + 85Е на мультику і якщо мати ХД рес то можна "цьоцю Шуру" попросити два пакети відкрити - Радугу і Континет. Хоча якщо дозволяє місце то вже краще ставити антену на 36Е + "шуру" на +++ і 3К в навантаження...

Петрович 11.03.2013 09:57

Цитата:

Допис від Testter (Допис 82236)
І ще запитання. Сам собі вчепив 0,9 м на ABS-1 75 гр. В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку?

У мене стоїть 0.9м і змін від погоди можна сказати не помічаю.Правда від антени у напрямку 75того-чисте поле.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.

slavon 11.03.2013 10:02

Петрович,Якщо є перешкоди,наприклад висотний будинок то сигналу не буде взагалі і більше зеркало йому поможе як "мертвому припарки". Сигнал в нього є ,можливо антена не точно виставлена або голова не та чи не повернута проти годинникової (якщо дивитися зі сторони зеркала) приблизно на 25-35 градусів від горизанталі, вище вже писалося
Цитата:

Testter живе у Львові і я неподалік і все чудово іде на 0.9м тим більше одна головка в фокусі.Для тих пару халявських каналів....? Просто потрібно все грамотно зробити.

Testter 11.03.2013 14:43

Так, повертати і точно підстроювати конвертер не можу, бо рукою не дістаю. Плюс балкон засклений. Стара дерев'яна рама зі штапіками, вікна не відкриваються. Треба зачекати, поки трохи потеплішає.

Дякую за поради!

svovka 11.03.2013 16:54

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 82257)
.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.

Петрович Якщо є перешкоди то і 2м не допоможе.
Цитата:

Допис від Korpahec (Допис 82245)
Умене в карпатах бє 90 відсотків якість антена в мене 90 стка і супер. Ати якщо живеш в рівнинах мають іти 3 супутники 75 80 90 градуси пробуй.

Та прчім тут рівнини чи гори?-мусе бути пряма бачемысть супутника і все. А вот мультифід75, 80, 90, на 0.9м,ні світить ні тобі,не йому,ні мені-якістного не зробиш.

Петрович 11.03.2013 18:48

Пане SVOVKA мова велась про слабкий сигнал а не про його відсутність.Перешкоди це не лише дерево чи будинок.Погоджуюсь що першим треба зробити це перевірити налаштування антени.

svovka 11.03.2013 20:31

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 82295)
Пане SVOVKA мова велась про слабкий сигнал а не про його відсутність.

Пане Петрович Я відповів на написане Вами.Це не я писав і не хтось.ще раз цитую:
Цитата:

Допис від svovka (Допис 82290)
Цитата:
Допис від Петрович
.Якщо у Вашому випадку є перешкоди проходження сигналу звичайно варто ставити більше дзеркало.

і як ще можна це зрозуміти як не фізичну перешкоду?
Цитата:

Допис від Петрович (Допис 82295)
Перешкоди це не лише дерево чи будинок

А які ще?хіба хмари сніг і дощ,-так ці перешкоди всім заваджають і всіх влаштовує.

Петрович 11.03.2013 20:59

Цитата:

Допис від svovka (Допис 82300)
Пане Петрович
і як ще можна це зрозуміти як не фізичну перешкоду?
А які ще?хіба хмари сніг і дощ,-так ці перешкоди всім заваджають і всіх влаштовує.

Наприклад:електрична мережа.висока металева споруда.Магнітне поле неоднорідне і не стабільне у різних куточках землі.Але перша перешкода це людська.У мене немає бажання з Вами сперечатись,хай буде по Вашому!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010