![]() |
Цитата:
В тебе антена задерта вгору і ловиш вертикалку 12130,12284.читай уважніше і роби як підказують. Якщо рес показує все працює,і конвертер і дісег. Попались мені твіни -сигнал є а відео нема,ставлю інший твін та сама історія , на другий день замінив твіни і все ОК! |
Цитата:
|
Цитата:
А з технічної сторони ??? |
Цитата:
На рессиверах перевіряв,чи тільки не Satlink WS 6908? Наприклад в моїй практиці було коли на сіріусі на частоті 12073 (не показував Перший Національний,а сигнол показувало шалений)наблюдалася така картина, але причиною був ретранслятор розташований в пямій видимості на відстані 500 метрів,но щоб причиною були головки........ |
walik, Друже, вибач, але так виглядає що ти пишеш якусь маячню або замість Астри 4А (4,8Е) Ти випадково попав на інший борт, скажімо Астру 1 , 19Е...
Тому опиши більш докладно на яких конверторах і ресіверах таке спостерігалось... Які конвертори вирішили проблему... |
slavon, мені теж попадалися конвертори з яких йшов тільки звук,брак,що зробиш.
|
svovka,
slavon, Рес. який до цього часу служить Глобо 4000.твіни пауксіс на такі і міняв. Непрацюючі провіряв на діючій те саме. В несучі йде відео +звук .але факт є факт. |
kreshnot, walik, Хлопц і я вам вірю.. Ви мені фізику процесу поясніть будь ласка, як таке може бути, бо я слабо собі це уявляю... ? Бо конвертор лише приймає синал, підсилює його, понижує частоту до проміжної... Далі декодуванням сигналу займається ресівер... Він може не приймати якісь з 2 підіапазонів Ку діапазону, або якусь поляризацію (V or H), бували випадки коли конвертор не приймав верхній піддапазон однієї поляризації... Але якщо конвертор приймає сигнал і той сигнал бачить ресівер то він зобов'язаний його декодувати , чи я помиляюсь ???
|
Цитата:
|
Хлопці,якщо розложити сигнал то получиться десь так ,не вдаючись у подробиці:думаю бутерброд всі бачили,відео займає одне місце,звук інше,але йдуть на одній частоті яка займає весь цей бутерброд.Не вся частота проходе,зрізається.як раз де йде відео.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010