![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
savelij,Раджу Amiko Alen, а далі в залежності від Вашого доступу до нету - модем АДСЛ або ж usbмодем+DIR-320. З ресіверів даного класу також можна звернути увагу на Dreabox HD 500 або 800 SE чи на HD Openbox S6 або S4
|
Переустановив Windows,як зробити щоб Internet Explorer 8 при підключенні відкривав ті сторінки що були відкриті під час завершення вчорашнього сеансу?
|
Наскільки, я знаю, в "мінєт експлоуєрі" таке неможливо. Користуйтесь Феєрфоксом та/або Оперою
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Доброго вечора.У друга канали позбиваллись на тюнері і ніяк не можу здибати прошивку, і загрузщик на нього.Цей тюнер DSR 7000. Допоможіть!
|
SAYKA, У Вас один із Аріонподібних ресіверів, тому Вам сюди , якщо виложете системну інформацію ресіверу зному написати більше.
|
добрий ранок. в мене така проблема: пробував вчора ввести biss ключ на 2+2. але ніяк не міг внести параметри частоти, всі значення залишались 0(( тоді я натиснув на синю кнопку reset (у відчаї). після цього у меню key edit вже не було biss. почитав ще форум і знайшов: додати caid 2600 у будь-якому розділі key edit, але знову проблема - не можу встати на caid(( що підкажете робити?
Для початку пишемо марку ресіверу та версію ПЗ на ньому !!! |
Цитата:
|
ресівер globo 4000. дякую, funt3, з таким питанням напевне звернусь до спеціалістів
|
Дайте ключі на канал inter і inter+ і на перший національний 9 значний KeyData тюнер Globo 5000
|
меч,А чим Вас ті ключі які вже викладені на форумі, не влаштовують ???
|
неможу выдкрити
|
Яку треба прошивку на глобо 3000-6000 щоб мож було змінювати саіd? Якщо є така, то скиньте ссилку...
|
Хлопці, прошивки для даної лінійки ресіверів, у нас тут, тамже у сусідньому топіку списки каналів і ключі, а також іструції як з ним працювати. Тому, уважно читаємо форум ...
|
В мене виникло таке запитаня.Якщо підключити Віасат покористуватися ним місяц і далі не сплачувати,вони мають право забрати обладнення?
|
З Оф.сайт Viasat України:
Цитата:
|
Будласка дайти клуч на телеканал терика україна на сіріусі.
|
Якщо канал UKRAINA-SD 12130 V 27500 то ключ тут http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...&postcount=156
|
ваня,А що зайти у відповідну тему форуму де вже є ключ , Вам віра не дозволяє ???
PROFFI, Слізно Вам раджу не зв'язуватися з тими лохотронщиками з Віасат УА, бо Цитата:
|
чуму неможу відкрити клучі які скачую?
|
Цитата:
|
star trask x75 де взяти прошивку!
|
Викладiть повну "системну iнформацiю" про тюнер.
|
STAR TRASK X75
Boot loader 0.1.0 -2008-8-25; S.W.1.1.1. 2009-11-24; Radioback 1.0.0. 2006-5-25; Sart loda1.0.0. 2008-4-8; cas key 1.0.0. 2006-10-25; default 1.1.0. 2009-1-13; tps bin 1.0.0.2008-7-15; Channels File1.0.0. 2009-7-21. |
kreshnot, для глобо
|
меч, а як відкриваєш?
|
через програму Win RaR
|
Цитата:
|
всі клучі які начому сайті http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=23&page=5
|
Попробуй перестав Win RaR. В мене на компі все відкривається тільки, що пробував.
|
genych, вмени просто сами букви віткриває. наприклат як бббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббб б ввввввввввввввв
|
Цитата:
|
Цитата:
меч,Яка у Вас освіта і скільки років Ви займаєтесь САТ ТВ ??? Також мене цікавить який стаж роботи з ПК у Вас ??? Цитата:
|
Допоможiть з прошивкою STAR TRACK X75 !
|
Цитата:
Инструкция по вводу ключей BIS. Вход в Эму --Меню 0000 Ввод BIS ключа на канале (большой экран)жмем info и там инфа о id video и частоте запоминаем или записываем... Вход в Эму --Меню 0000 BISS Всего "бисов" 32, изменяйте ненужные, название канала не имеет значения(не меняется) "название канала" ТР (DEC) 0000 - частота(меняем) VID (DEC///) 0000 - id video(меняем) (меняем ключ) 9 пар цыфр А: кр В: зел С :желт Д :син Р-:Е Р+:Ф EPG :Save FAV:default первые 00 потом ключ и сохранить EPG Дамп пошукай сам в інеті,самий свіжий зустрів за 04.2011 |
Дiло в тому: нужен провiрений дамп.
|
myseg, Я не поняв що за наєзди і захцянки з Вашої сторони ??? Вам що хтось на форумі чимось забов'язаний ??? Берете будь-який з останіх дампів , для Вашого ресіверу, заливаєте в ресівер і перевіряєте - то вже буде перевірений дамп. Що лишнє, на Вашу думку, викидаєте, що Вам треба скануєте, вбиваєте в ЕМУ недастаючі ключі і тд.тп.
|
я звичано вибачаюсь! Але для чого тодi цей форум? якщо неможна ничого спокийно спитати. Уже один тюнер так прошили: в сервiсному в Киевi вiдмовили в ремонтi.
Такщо тер недуже хочеться . |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010