![]() |
nikolss, COM-порт тюнера там не причому.Треба дивитися БЖ,(можно перекинути з другого)
|
Дякую, ємності в БЖ перевіряв вимірюванням - робочі. Вихідні напруги в нормі. Підкинути інший БЖ зараз не можу, тюнер на дачі.
|
nikolss, напруги і пульсації на виході БЖ озвучте
|
Без підключення антени напруги такі
+22в = +24,7в +12в = +12,0в +5в = +4,97в +3,3в= +3,34в Пульсації зараз виміряти не можу, бо поруч немає осцилографа. На всяк випадок підкидав на виходи БЖ ємність 1000,0 на 25в, результат без змін. Ремонт зможу продовжити з понеділка, бо їду з міста. |
nikolss, ви мій пост бачили?*
|
В принципі напруги у нормі,вже скланяюся що sat-prof був правий.Поміряй напруги на транзисторах компорту,якщо норма то може бути непропай,все ок-міняй транзистори.
|
Цитата:
Перевіряти транзистори треба спецприбором і то 50х50 |
Добре, транзистори замiню. Перевiряв омметром без випаювання - цiлi.
|
А раніше він прошивався чи брак?
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Файл кейдата має підійти і для гробіка,якщо ні то перенесіть файл в тему Аміко 8900 |
Цитата:
|
Доброго вечора! Схоже, що раніше прошивався на базарі перед продажею. Заміну транзисторів буду робити завтра після роботи.
|
nikolss, можливо RX ,TX місцями на базарі міняють...щоб ніхто інший прошити не зміг тільки вони???
|
А як же тоді синхронізація програми оновлення прошивки з COM-портом тюнера проходить успішно?
|
nikolss, ну можливо такий софт що не хоче шитися...(обрізали його)
Залити прошивку через EJTAG тоді все видно буде! |
Пульсації БЖ по напрузі 22в - 30мв, 12в - 20мв, 5в - 40мв, 3.3в - 40мв. Нагадую, що було два одночасно куплених однакових тюнери з однаковою прошивкою. Перший прошився без проблем, другий начебто прошивається, але на флеш нічого не записується! Новий софт той самий в обох випадках. Дамп з другого тюнера зчитується успішно.
|
Цитата:
|
Під час прошивки амплітуда сигналу на колекторі QS3 близько 8в, на колекторі QS4 амплітуда сигналу 5в. Транзистори працюють. Сигнали від та до процесора надходять. Якщо немає інших ідей, залишається EJTAG?
|
nikolss, так
|
nikolss, напруга ще нічого не говорить,в такому випадку треба прошити Jtag-ом,прошивка вдала-то працює і проц і флеш.Не прошився -прошиваємо одну флеш і т.д.Може бути брак як деталей так і плати.В принципі можно відремонтувати все,але якою ціною,це залежить від вас
|
Добре, буду паяти кабель під EJTAG. Ціна такого тюнера рік тому в Харкові на ринку Барабашово була близько 200 гривень.
|
Цитата:
|
Тоді треба ремонтувати!
|
Я б зчитав новий jTAG дамп прошив і забув!
Потім з пульта 2-3 канали,не проблема! Міняти комп пробували? (потужні материнки не всі шиють) узгодження рівнів не те! А з тюнера на тюнер шиється? |
Я раніше писав, що комп міняв, на ньому прошив такий самий тюнер успішно. Він зараз працює на дачі. З тюнера на тюнер не шився, бо вимагав заміну завантажувача (в новому дампі він свіжіший), а я тоді не знав, як його спочатку оновити. Тепер спробую тільки тоді. коли знову поїду на дачу. Але гадаю, що теж не прош'ється.
|
Привіт, в знайомого рес Оптікум 4050 и коли вибираєш редагувати канали то по цлюблених уе зробити не иожливо тільки по спутниках, це така прошивка чи, що?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В ранніх софтах можна було робити переміщення і на фаворитах,Петрович правий,а в нинішніх порядок фаворитів задається порядком в загальному списку *усі супутники*.
|
Orton 4100 или SkyStar 2
Помогите пожалуйста. У меня тюнер Orton 4100, он подключен к компьютеру через аналоговый ТВ-тюнер видео разъемом, но я хочу убрать эти два тюнера и установить DVB-S карту SkyStar 2. Стоить ли это делать - менять Orton 4100 на SkyStar 2? Смысл в обмене чтобы улучшить качество картинки и избавится от лишних проводов.
|
Sergiyamator, думаю ні...нічого хорошого в тій карті не бачу.
|
Виложіть,хто може, файл ключів з усіма робочими через ЕМУ пакетами... Дякую
|
*Виложіть,хто може, файл ключів з усіма робочими через ЕМУ пакетами... *
Питання відноситься до якого тюнера і на які супутники...? І що потрібно-ключі до 3329,так витяни з любого останього дампа. |
Цитата:
Там напевно щось з ЕМУ на 67мій,завтра перепрошию на 69 і гляну Питання ,що треба вибрати в загрущику,щоб грузився дамп і загрущик,я догадуюсь,але перепитати варто,щоб не запороти!!! Так 3329 |
Цитата:
|
GLOBO 4100cl
Картинка в телевізорі ненавесь екран, покраях з права і ліва екрана, вертикальні чорні полоси , десь на пять сантиметрів,майже такі полоси навсіх каналах.Тільки на першому національному полос чорних немає. Коли телевізор без тюнера, на звичайні антені,картинка на весь екран ,без полос.Напевно проблема з тюнером?Підскажіть будьласка яка причина. Дякую.
|
ваня,
в меню тюнера налаштування відео 4:3LB |
Q-SAT ST-10CX не вдається прошити. Всі дампи відхиляються Upgrade Tool: "SW is not designed for this HW..."
|
Цитата:
Але є ще версія Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010