![]() |
Чим відрізняється головка 0,2 dB від 0,3 dB ? і чому коли я ставив антену з ( головками 0,2 dB ) сигнал був 99 - 100 % а жодний канал не показував, тільки писало "Услуга не доступна" ? Допоможіть мені , буду вдячний !
|
bilak0, Фірмові голови, наприклад оригінальні SINGLE Inverto Premium IDLB-SINL40 із шумом 0,2дБ , є чутливіші за тіж SINGLE Inverto Red Extend IDLR-SINL40
що дозволяє без проблем виловлювати супутники зі слабим сигналом. Цитата:
|
Цитата:
Блін що не понятно,повертай антену доти поки не появиться картинка,головка тут вирішального значення не має .... Проскануй той ТП на якому є,сигнал і будеш знати на якому ти супутнику і відповідно куди і скільки крутити ,про нахил антени незабудь....І взагалі нащо було трогати антену????? |
завантажив "Ключи и каналы на Strong 6126". чи підійдуть вони для Strong 6130??? і чи є десь інструкція по їх встановленню??? по пунктах що за чим. ДЯКУЮ
P.S.: чи є необхідність в перепрошивці тюнера? востаннє перепрошивав не я, десь в 2003 році. |
У темі 1 долучень
Цитата:
Цитата:
|
Шановні майстри.підскажіть юному аматору на якому транспордері точно настроїти астру 19.2е. Може е деякі тонкощі в настройці,то непогидуйтесь поділіться досвідом.
|
Galetych привіт! Береш кріплення головку чіпляеш до 13 ХОТБІРД частота 19 АСТРИ 12344 Н 27500. Там сигнал якість десь 64 процентів а на інших транспордерах бє 90 100 прцентів пробуй.:)
|
korpahec.дякую за пораду. як тільки закінчаться проливні дощі буду пробувать.
|
Цитата:
1. все залежить від місця приживання Galetych,- 19Е на мультик до 5Е добре приймається на заході України десь до Хмельницького, далі на схід вде треба ставити окрему антену на 19Е, наскільки я знаю з форумів, хлопці з Києва ставлять на той борт 1,2м. 2. 19Е це декілька бортів зі своїми картами покриття, деякі промені навіть у нас у Львові ловляться погано, бажано ставити на цей борт хороший фірмовий конвертор. |
Доброго дня ! киньте силку на скачування Прошивка для тюнера Digital satellite finder7010s Наперет дякую !
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010