![]() |
А де можна скачати софт для цього ресівера (оrton х 405)Може маєте?
|
|
Доброго дня.СКАЖІТЬ вчому проблема я вчора скачав софти для ортона х 405. І оновлював ба3у даних і потім мені пиши ОШИБКА ТАЙМШИФТ НЕВАЗМОЖЕН.І ЩО ЦЕ ЗА БІДА.
|
марянмарян,Судячи з усього ресівер вимагає наявності зовнішньої флешки для даної функції...
|
І що це незробиться?
|
марянмарян,Блін , друже , ти мене доведеш своею тупістю до білого коліна, блін забаню... :D
Встав ЮСБ флешку на 4 , 8 або 16 Гіга в ресівер, засобами ресіверу форматани її , і з меню вкажи функції таймшіфт її використовувати, звичайно якщо та фукція тобі потрібна... Цитата:
|
Може це й занадто тупе питання, але де ж його задати, як не тут? От, скажімо, одна з головок антени налаштована на супутник Hotbird 13E, а що таке 13B, 13C, 13D? Як можна, наприклад, з 13B перемкнутись на 13C? Бо, судячи зі списку каналів на lyngsat є велика відмінність.
|
dijyck,13Е або 13 сх.д. - це точка над земним екватором, де висоті приблизно 32750 км висить супутник, а НВ 13С, 13В, 13D - це порядкові номери супутників у ці точці...
|
Шановні майсти.Що сталось щоб в ортоні вкл емулятор треба нажати f1 і 000.А чомусь воно нехочи відповідати..Може це через прошивку.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010