![]() |
А докладніши що таке мкаса.Ну дам де емулятор там такого немає.Вибачте за тупе питання.
|
Мкас то і є сам емулятор... Там має бути кнопка Edit (редагировать) вона червона помоэму....зайди в емулятор,якщо є така кнопка то нажимай і потім всюди вистав ON
|
Вибачте ну там немає такоє кнопки,я беру заходжу в емулятор там тільки є кодіровк і добавити,удалити, переімінувати.
|
Шановні майстри..Обясніть мені дурному..Бо я вже вам так надоїв.І НЕХОЧУ ВАМ МОРОЧИТИ ГОЛОВУ..Я був купив ортон х 405. Вставив карточку від ехtrа tv,і всьо файно показувало. Встав я надругий день включив тюнер і мені Пише смарт карта зброс неудачен.І ВИ МЕНІ ДАВАЛИ СОФТИ Я БРАВ І ПРОШИВАВ,АЛЕ ВОНО ДАЛЬШЕ ПИШЕ зброс карти неудачен.Я ВЖЕ ПО ВСЯКОМУ ПРОБУВАВ І НІЧОГО В МЕНЕ НЕВИХОДИТЬ ЩОБ ВОНО ЗАРОБИЛО..Я ПРОСТО НЕЗНАЮ ВЧОМУ ПРОБЛЕМА.ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..
|
марянмарян,
Ну тоді соррі))) Звернись до фахівця,раз сам не можеш!!! В редагування ключів не треба заходити!!! |
марянмарян,Пробувати карту на іншому ресівері, наприклад Опені 8 чи 5 лінійки, або С1.
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
марянмарян, Як ти взагалі активував карту?????????????? Цитата:
|
А де тогді заходити щоб знайти smаrt саrd аutо?Активна карточка була бо в мене другий тюнер стоїть на ехtrа
|
марянмарян,
В меню марян в меню!!!Пошукай!!! В мене нема такого тюнера,щоб сказати точніше включи логіку і сам все зробиш!!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010