![]() |
Як це не можна спитати ??? Ви спитали, Вам все розжували
Цитата:
|
Цитата:
На всіх форумах пишуть:тюнер перепрошивається на свій страх і риск. Нормальний дамп теж може стати косо по різним причинам,так що дерзай. |
Все зрозумiв велике спасибi! але як його ;ручками; як замисть каналив уууууууууууу?
|
Не зрозумів, це
Цитата:
|
Ну якби Вам пояснити. список каналiв одна каша замiсть назви каналу ууууу9999999999, сптник Амос зовсiм пропав, немае навiть у списку i тд.
|
Цитата:
|
Цитата:
Ось знайшов. Тут дамп і загрущик,пишуть все робоче(я не перевіряв) Пробуй ледарю. |
згоден що ледар,ну зате дамп Е. Велике спасибi!
|
kreshnot, дай мені редактором ключів.
|
Цитата:
|
kreshnot, шо там робити?
|
Цитата:
|
Хлопці, що робити? Рес Ferguson af 3318se, при заливці софта вибиває ( Failed to Download Fiirmware. Essay another time!
Мова форуму украінська. |
Можлива проблема з нуль-модемним кабелем або СОМ портом в тюнері.
А скачати софт,настройки чи ключі з тюнера можна чи теж проблема? |
Підкажіть будласка.Як прошити Dbox2 . КОЛИ НЕЗАПУСКАЭТЬСЯ ЛІНУКС НЕМОЖУ ВИСТАВИТИ ІР адрес.в ресівері.
|
доброго дня! така проблема не працюють канали з високою частотою (наприклад 12111 і вище)на тюнері HUMAX VA -ACE
перевірив блок живлення перевірив на материнці всі напруги в нормі на виході 13/18 вольт переключає, допоможіть в чому може бути проблема!?.....дякую! |
kibas нульмодемку и гіпер термінал ніхто не відміняв!
http://board.ump2002.net/thread.php?threadid=19570 sergey89 голову, дісікушку підкидували? піддіапазони тюнер коректно перемикає (22 кГц)? Осцилографом дивіться. |
Цитата:
|
YraTT В наявності чи у відсутності?
А я про що постом вище писав??? :( |
Допоможыть розібратись з dbox 2 .неможу зєднатися з сервером ou-powerboard.gmc.to/images/camd.xml для скачування аддонів .Настройки мережі в ресівері виставнено .
|
При переключенню з каналів 75 * на канали 4 *, 4.8 *, 13 * пропадає сигнал. При перезавантаженні тюнера - працює. Як усунути дану проблемму? Може це дисек?
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Усім доброго дня!Подивітся на картинку з цієї тарелі щось вийде(абс 75)?
|
Цитата:
|
Доброго вечора всім!!!Digital 6100 CR:як увійти в EMU?
|
Пробуй 9339
|
Не пише,що такого каналу не існує,але і нічого не відбувається...
Може діло в тому,що тюнер б/в Максимум ТВ? |
У мене два Globo7010А(на два телевізора)(3329В) з різними версіями прошивок(1.3.76EMU i 1.3.72EMU). при перключенні канала на одному деколи пропадають канали(сигнал)на другому.Прохання допомогти прошити (послідовна інструкція) до послідньої версії (І обновити канали).
|
willll А що Вам дасть прошивка ресіверу ??? Апсолютно нічого, бо судячи з усього Ви дуже зєкономили на Твін конверторах. Поставне замість дешевих, нормальні фірмові твіни, наприклад Inverto серії Red або ще краще Black Premium - проблема вирішиться.
PROFFI, Звичайно вийде, бо судячи з фото, діаметр антени мінімум 1,2 метра. Потрібно тільки універсальний конвертор (голову) Ку діапазону з опромінювачем під центрофокус прикупити. |
Цитата:
|
slavon:- Звичайно вийде, бо судячи з фото, діаметр антени мінімум 1,2 метра.
А якщо переробити на звичайну,шоб більше головок поставити тоже повинно піти!А дирку по середині закривати потрвбно(фольгою)?Спасибі на перід з мене +. |
Цитата:
|
Цитата:
|
PROFFI, Мультифрід можна робити, не тільки на офсентих антенах, але також на центрофокусі. Я колись викладав на форумі посилання на форум Альяно - там є описи і фото таких мультифрідів, а переробляти антену це справа трохи не вдячна...
Тому якщо поставите фокус десь приблизно на 80Е та можна поставити в мультифрід - 75Е (Радуга ТВ) і 85Е (континент ТВ) zvit Цитата:
willll Що і вимагалось довести, див. мій попередній пост в даній темі. Також марку кабелю і головок напишіть на всякий випадок |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Так здається ліпше. Недавно міняв головки на двох канальні і в мене лишилися 3 голови,і ще одне питання.Які переходніки є щоб дві антени по три голови на різні градуси( або на два тюнера) до одного тюнера підключити ? Дайте ссилку. - Немає такого !!! Хочете незалежно на 2 ТВ - ставте Твіни !!! |
Чи є шаринг і на якому супутнику 1+1 кодований віасес.????
|
Якщо не помиляюсь то 1+1 на амосі і ключ є на форумі шари не потрібно
|
Нарахунок ключа невірю шо є.Але як хто має то дайте будьласка.
|
Хлопці , який ключ на Віайцес 3.0 ??? Ви про що ???
Цитата:
Більше тут |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010